Борисов вини БСП в коварство, не били по-големи "убавци" от Цачева

В БСП били подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни
Обновена: 22 яну 2017 10:40 | 22 яну 2017 10:40, Камелия Цветанова
126

Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обвини социалистите в коварство, което е довело до победата на червения кандидат Румен Радев на изборите за президент.

Още по темата

"Не бяхме подготвени за коварството на БСП, кандидат-президентската ни двойка събра негативната енергия, насочена към ГЕРБ", отчете той по време на Националната среща на ГЕРБ, която ще даде посоката на кампанията на партията за предсрочните парламентарни избори.

Борисов за пореден път благодари на шефката на парламента Цецка Цачева, която беше основен опонент на Радев за държавен глава.

"Какви снимки ти вадеха! Да не са по-големи убавици там? И убавци? Сега ги гледах в парламента", обърна се той към Цачева.

"Тя изнесе тежка кампания, в която правителството не участваше. Тя и вицеадмирал Пламен Манушев, но него не го жаля, защото е военен, събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ. Ние обаче бяхме неподготвени от коварството на БСП", коментира лидерът на ГЕРБ.

Според него нищо ново не е научила БСП и неслучайно конгресите им са 45 и повече.

"Подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни" - така описа Борисов БСП и нейните сателити.

"Това е партията, която е убивала и взривявала, защото не са се научили, защото действат по един и същ начин. И всички атаки, които използваха срещу Цачева, да не би пък те да са големи хубавици там", скочи отново лидерът на ГЕРБ.

"Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Виждате докъде вчера стига "г-жа Лъжа", да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно", коментира той.

Борисов заяви, че в понеделник ще иска и от Еврокомисията становище по случая с еврофондовете, защото социалистите твърдят, че има опасност от загуба на пари от Брюксел.

"От БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират като са на управление", добави той.

Според него ситуацията е като в поговорката: "Крадецът казва, дръжте крадеца“.

"Те знаят, че след управление на БСП следва разруха. Финансова, икономическа, всякаква“, каза премиерът в оставка и призова своите да не допуснат социалистите да са първа сила след предстоящите избори.

Освен това Борисов отсече, че не трябва да се мисли за коалиция след вота.

"Всички слабости са за нас, а където има успех е за партньорите, е, няма да има повече такава възможност. Това е опорната им точка - Бойко Борисов и Кунева, Бойко Борисов и Ненчев. Удряха , защото си мислеха ,че могат да направят нещо с ГЕРБ без Борисов, ама само така си мислят", коментира той.

Той упрекна, че и в ляво, и в дясно всички вече са на вълната, че са самодостатъчни и единствени.

"Те са 10 години след нас в мисленето, защото и ние бяхме такива, сега доста опит понатрупахме, а и много отговорност ни легна на плещите", посочи Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
8
 
! Отговори
АСЕН преди 7 години
Гледам клипа на г-н Борисов, виждам един уплашен човечец: крал 8 години и е притеснен .Ами ако трябва да върне откраднатото, ами ако го осъдят, трябва да бяга при братя Галеви, ами ако го набарат мафиотите, дето ги предаде за да вземе пазара за наркотици в България......че и вече го няма Обама да налива парички....Боко спукана ти работата, бегай в Африка, там ще си добре....
98
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този на снимката не беше ли член на БКП и не разкриваше ли ушите на бай Тошо години наред, а сега плюе комунистите. Засрами се тикво.
97
1
 
6
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
До Анонимен ЩЕ ЗАБОГАТЕЕМ ОТВОРКО ТОГАВА КОГАТО ЗАПЛАТИТЕ СТАНАТ ДОСТОЙНИ, А КРАДЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА СПРАТ ДА КРАДАТ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА ! ТИ КЪДЕ ОТ МАРС ЛИ ПИШЕШ, НЕЗНАЕШ ЛИ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БОГАТИ ,*** СЕ СКРИИ ТАМ КЪДЕТО СИ И НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ!
96
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На този народ все богатите му пречат.Ами забогатейте и вие!След като едни могат, а други-не, явно можещите имат качества, които вие нямате.Тоз народ е свикнал да му се дава.Вземете си, бе!
95
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боце бе, Нела все те е в устата, да не си влюбен в нея бре! вси и дърпаш плитките като в трети клас
94
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мисля по коварство няма по голям от борисов Насрочената днес конфренция и да заставиш телевизиите да я предават успоредно с смяната на президентите какво е
93
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мисля по коварство няма по голям от борисов Насрочената днес конфренция и да заставиш телевизиите да я предават успоредно с смяната на президентите какво е
92
4
 
13
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Бас държа, че със рутилкови електроди. Мога да направя по свястна заварка от цецка цачева. Даже и всякаква заварка. Професионалист съм. Трагедията е че не завърших, работническият факултет и мама и тате не бяха членове на БКП. Можеше да съм шеф на парламента.
91
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До УУУУУ....НА *** ВСЕКИ ДЕН В УСТАТА И БОРИСОВ И ГЕРБ И ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДНА ЛЪЖА.
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен98 И ОТ ЛАКОМИ ПАТРИОТИ Х.БОТЕВ
89
9
 
24
 
! Отговори
УУУУУ.... преди 7 години
ТОЗИ ЧОВЕК СЕ ЗАНИМАВА САМО С БСП- НЯМАШ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА ТОЛКОВА ЛИ СЕ СТРАХУВАШ ОТ БСП ГОСПОДИНЕ - ВЧЕРА СЛУШАХ И НИНОВА СЛУШАХ И БОРИСОВ НЕМОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СРАВНЕНИЕ ТАЗИ ЖЕНА МНОГО ЗНАЕ МНОГО УМНА Б.Б. НЕМОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ ДО НЕЯ ЗА ВСИЧКО БРАВО НА НИНОВА !!!
88
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нацията има нужда да се ВЪЗСТАНОВИ ЧУВСТВОТО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ в обществото.И по-конкретно, шайката на Тиквата и 40те разбойника да бъдат пратени в ЗАТВОРА.
87
6
 
32
 
! Отговори
кк преди 7 години
Тоя говори за себе си и ГЕРБ , защото те започнаха тази идиотска игра на обидени. Кой докара нещата дотук- Русия , Нинова , Орешарски , ЕС, САЩ ? Не , докара я " великият вожд " Винету ...не ,бе, Бат Бойко !
86
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ ЧОВЕК А ..................ТИКВА !
85
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като прочетох какво е казал Бойко и открих един съществен пропуск...пропусна да каже че БСП са убили деду му...
84
21
 
7
 
! Отговори
Кака Кури преди 7 години
Гладни Комунисти - БОГАТА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!!!!!!!
83
2
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Докъде я докараха родните ни политици -на единия му се видяха краката на Радева много дълги/абе Симеонов да ги поотрежем макто,белким ти харесат,тамън ще стане колкото тебе/,другия пък се изяви като специалист по хубостта-да видим сега кой е по хубав,и хубавците да ги извадим най отпред белким се харесат на хората.Представяте ли си следващо правителство с Борисов,Симеонов,Марешки -честито на умните,интелигентните и МОРАЛНИТЕ!!!!!!!Мисля,че от многото морал я докарахте до там.
82
3
 
31
 
! Отговори
Чърчил преди 7 години
Бойковата работа е Каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи...
81
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Какви снимки ти вадеха! Да не са по-големи убавици там? И убавци? Сега ги гледах в парламента", обърна се той към Цачева.Е добре че БСП извадиха снимки на Цачева иначе хората си мислеха че е Мис Свят а не най обикновен
80
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това което не успя да направи Станишев (Да вкара в затвора банкянската Тиква) ще гонаправи Нинова. Явно тя ще се окаже единственият мъж в БСП.