Ето го екипа на президента Радев: Кмет, професор, полковник…

Иво Христов, Елена Йончева и Атанас Кръстин също влязоха на "Дондуков" 2
22 яну 2017 21:46,
258
Ето го екипа на президента Радев: Кмет, професор, полковник…
В лявата част на снимката е администрацията на Росен Плевнелиев, а в дясната - на Румен Радев. Снимка: 24 часа

Една част от екипа на новия президент Румен Радев се разкри. Това стана по време на обща снимка в Гербовата зала на "Дондуков" 2 между администрациите на стария и на новия президент.

Очаква се Радев да обяви екипа си в понеделник.

В центъра на снимката е бъдещият главен секретар на президентството - о.з. полк. Димитър Стоянов, доскорошен началник-щаб на ВВС, пише "24 часа". Той е бил дясната ръка на Радев, докато генералът е командвал военната авиация.

Още по темата

Вдясно от него е журналистът и писател Иво Христов, който ще е началник на кабинета на Радев.

До него е международничката от "Позитано" 20 Деница Златева. Тя беше шеф на програмата на Радев в кампанията и става секретар по българското председателство на ЕС.

Прессекретар на новия президент ще бъде журналистката Елена Йончева. И тя, и Христов бяха плътно до Радев по време на предизборната кампания, след победата, както и в парламента на клетвата му.

До Йончева е проф. Емилия Друмева. Очаква се тя да бъде назначена за съветник по правните въпроси на новия президент. Друмева беше конституционна съдийка, шеф на правния отдел на парламента, беше и шеф на Обществения съвет към ЦИК.

Екскметът на село Труд Николай Копринков ще е секретар по развитието на регионите и инфраструктурата.

Зад Друмева и Копринков е Атанас Кръстин, който ще е секретар по външнополитически въпроси. Той е дипломат от кариерата, бил е в мисиите ни в Ниш и Мюнхен.

Според схемата на администрацията на "Дондуков" 2 президентът има секретари по различни сектори, в момента 9 на брой, съвети със същите ресори, както и отделни съветници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не видях нито Борисов да вкара в затвора корумпирани политици, 10 години Борисов дъвка кражбите на комунистите, Два пъти му дадохме власта но нито един не осъди. Приказките му бяха много силни харизматични без да чете и без да срича. Обещания и закани към Станишев, Костов, Овчаров но само докато го изберем за да вземе власта в ръцете си. Вчера го гледам прегърна и генерал Радев. На този човек Борисов кой ще му направи ревизия на думи и дела ? Ревизия на парите от обществените поръчки ?
137
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българинът е беден, защото си няма на идея какво иска и как да го поиска. Българинът избира на принципа "аз обичам Русия". Поради тази си голяма обич, той не контролира избраниците си, щото мрази демокрацията. Затова избраните от него стават феодали и го хващат за гушата. Българинът протестира само, когато е много късно и всичко рухне. Преди това той е просто послушникът на своите избраници. Не демокрацията е проблема в България, а гласуващите!
136
3
 
25
 
! Отговори
Няма значение преди 7 години
После нека пак обяснява че не е подкрепен от БСП
135
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В апогеите на малоумието си простонаселението на България даже избра цар - агент на КГБ, комарджия, който дойде да си прибер едни гори с помощта на ДПС мафията (и в нея ДС, КГБ, ГРУ агенти). После избра мутромилиционер от СИК - бил мъжествен с харизма, който натвори мега ужаси. Сега си избра мъжествен президент. Е, неграмотен и агент на чужда държава, но ... мъжествен. Изборът на българския електорат е генерален индикатор на неговите умствени способности. Илюстрация на ужаса!
134
1
 
28
 
! Отговори
Защо ли сме бедни ? преди 7 години
На снимката виждам 18 номенклатурчика. Ако всеки от тях взема на месец средно 4000 лева означава, че народа трябва да отдели от себе си 72 000 хиляди лева само за тези 18 служителя. Какво ще правят тези хора за 72 000 лева ? Всеки един от тях ще слага в джоба си 133 лева на ден. В България има пенсионери които трябва да изкарат месец с тези пари. ПАРИТЕНАБЪЛГАРИЯ НЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТПРАВИЛНА. 60% от държавната администрация е излишна. Тя тежи на народа !Ромските социални също са голяма тежест
133
1
 
13
 
! Отговори
Народе, събуди се !! преди 7 години
За какво е на обрулена България Президентска институция ?!?!?!?
132
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В избирането на "мъже" българския електорат има безспорни мега успехи. Първо беше избран един кримнинален тип от Банкя, който трябваше да е отдавна в затвора. Но ... на българиа не му трябват умни, способни и кадърни. Трябват му мутри. После се чуди защо живее в клозет. Сега пак се избира "мъж" - този път по-*** и по-кръгъл *** и от банкянския месия. И посочен от чужда държава. И после било зле.. било еди как си. Е като сте уникално прости ... ви остава едната мъжественост.
131
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно ако утре Турция иницира референдум за отделяне на Източните Родопи дали шапкаря ще го признае, щото там ще се вее турски флаг. Този е тотално зависим от руските интереси и в нормални условия щеше да бъде даден на съд за държавна измяна. Какъв е този български президент, който бива избиран от Русия? Явно в България населението е толкова ненормално и толкова васално, че не се чувства българско. Друго обяснение няма.
130
4
 
6
 
! Отговори
Е де преди 7 години
Боко тиквата е видмо доста по-*** и осезамемо грубоват *** удари две дузпи !
129
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как по-точно един негремотник, който не може дори да прочете написаното му, защото няма интелектуалния багаж за това, ще представя България пред света. С какво точно ще я представи? Ще ходи да представя в чужбина руските гледни точки ли? Или ще отдава чест. Че този *** не може едни прегвори да проведе. Той е ходил без униформа до магазина преди за да не го лъжат с парите, а се очаква от него да движи външната политика на България.
128
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надпартиен, а? Явно не е могъл да надскочи Партията си.
127
12
 
6
 
! Отговори
Климент Константинов преди 7 години
И аз не го харесвам... ама, вие с тези ли уста се храните? Освен това с Русия няма нищо общо. Кандидатът на американското посолство е той, а не бойковата Цецка. С негова помощ те се надяват да отстранят Бойко от поитическата сцена. Погледнете какво пише в характеристиката при завършване на образованието му в американска база. Русофил само според болните русофоби в България...
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да намали администрацията че вземат високи заплати от гърба на народа. Да намали и депотатите,Америка е над 320 милиона има 320 сенатора. На милион по 1 синатор. България е 6 милиона има 240 депотати, На милион се падат по 40 депутати.Какво правят тези хора ? Това са 40 пъти повече хрантутници на глава от населението. С какво България е по- богата че да изхранва толкова много търтеи.Високи заплати, привилегии, безплатни осигоровки от гърба на българския народ.НАМАЛЕТЕ ДЕПУТАТИТЕ!
125
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Санирай,Б о к о килията!
124
18
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Плевнелиев изглеждаше комично дори в сериозни ситуации. Просто той е един му.хльо, на когото не подхожда такъв висок пост. Като мъж не излъчва мъжественост и не може да бъде баща на нацията.Генерал Радев изглежда по съвсем друг начин. Мъжествен и военизиран на него подхожда да е главнокомандващ на Българската армия.Да не говорим за позициите им спрямо Русия. Само кръгъл ид.иот може да плюе Русия в момент, когато дори САЩ я уважават.Сравнението е изцяло в полза на новия президент. Факт !
123
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега форумните руски колхозници ще трябва да се преквалифицират. Ще трябва да замазват гафовете, неграмотността и селящината на избрания от Решетников за президент на България. Хемороиди ще хванат от Copy-Paste на опорни точки как той не бил казал точно това, как той всъщност не бил ***, а умен, но не било видно за всеки. Ще има едно мазане и бърсане на сополи... Изобщо крепостните селяни бая зор ще видят с този ***.
122
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Санчо, не преигравай. Вися с години тук да плюеш други, сега не се оплаквай. Всичко се връща руска гадино. Всичко. Някои неща се връщат тъпкано по анадолски отзад. Съвсем скоро ще го разбереш и ти и руските ти господари.
121
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между другото, има една интрига сега. Другарката *** Решетникова или шуши ще се виждат по-често с Мики Маус (във времето, в което не е на логопед и не е на уроци по дикция)?
120
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност ... може и Ламбо да му е писал речта. Трябва пак да я прочета внимателно. Може да и има някое издайничесто "Збогом" в нея. Такива писачи по принцип не са българи и са скарани с български език. Те владеят само родния руски. Ирония на съдбата е, че имат български паспорти.
119
11
 
17
 
! Отговори
Санчо Пансионеро преди 7 години
Това да не е нощта на глупаците,такива *** коментари , скоро не бях чел .На президента и екипа му ще пожелая да работят даже пряко сили за народа и България и горещо се надявам в края на мандата в Европа да се чуват само добри думи за страната ни .Колкото до това , че имало червени в екипа и, че клонял(???!!!)към Русия ,какво лошо има в това ? Важно е народът да живее добре.,дали е Сащ,Германия ,Русия ,ако има работа ,образование ,добри доходи ,на никой няма да му пука