Ламбо с мечта по-малко: Генерале мой е президент!

"Айде, Румене, дръж се, няма страшно", обърна се актьорът към президента
22 яну 2017 17:05,
82
Ламбо с мечта по-малко: Генерале мой е президент!
Снимка: архив "Булфото"

Големият актьор Стефан Данаилов, който беше в основата на издигането на Румен Радев за кандидат-президент в БСП, призна, че мечтата му се е сбъднала.

"Моята мечта се сбъдна – Румен Радев, генерале мой, е президент", каза Ламбо пред bTV в деня, в който кандидатът на червените пое официално президентската власт у нас.

"Нищо, че е студено. Айде, Румене, дръж се, няма страшно. Тепърва започват сериозните работи”, коментира Данаилов.

Актьорът разказа, че е гледал "с голямо удоволствие” словото на новия държавен глава в Народното събрание. Той призна, че Радев не е изглеждал в свои води, а и не е знаел пред кого ще говори.

Още по темата

"Тази парламентарна банка е много опасна, защото хората, които слушат, не са изпълнени с политическа култура”, каза Ламбо.

Според него новият президент се чувствал много по-добре, когато говори с обикновените хора, а не пред депутатите.

Актьорът обясни, че днешното слово на новия президент е било много по-добро от това в четвъртък пред Народното събрание.

"Днес той не е уплашен, онзи ден беше смутен, днес беше много по-спокоен и уверен”, коментира още зам.-председателят на БСП.

Ламбо изрази убеденост, че левицата няма да кадрува в служебното правителство? "Няма как да му стъпиш на врата на този човек. В служебния кабинет няма да има представители на БСП и това се изпълнява 1:1”, каза той.

"Ген. Радев освен всичко има голяма интуиция. Няма начин интуицията да не му е говорила, когато се е кандидатирал за президент – "дръж се, има шанс”, коментира Стефан Данаилов.

По думите му генералът не иска съвети за това какво ще прави: "Аз много се надявам той да избере едно добро обкръжение”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пияница...
22
18
 
14
 
! Отговори
Антон преди 7 години
Тоя няма ли да ходи при жена си вече.
21
9
 
18
 
! Отговори
Стига ,бе 37... преди 7 години
Прави незаконни деца и повишава раждаемостта .....ха,ха,хааааааа
20
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е голям актьор? - Но всички комунисти от партиен секретар включително на горе да ходят в техния рай БЕЛЕНЕ поне за по 5 години, да видят какво са сътворили за Българската интелигенция. Докато партинни секретари и агенти на държавна сигурност ни управляват и се правят на национални герои децата ни ще емигрират безвъзвратно от България!
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До снайпера"Маьор Дамянов"---А, бе, снай-пер ли си, три-пер ли си, ама къде ти е "Й"-то? Пише се МАЙОР. Защо - няма да ти казвам. На вас *** ви е все едно, дали сте за кЪшмер, или за кАшмер. :):)
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лекaрски съвет"Хaрaктерни признaци : пянa нa устaтa,изкривявaне нa лицето и треперене нa брaдичкaтa,стягaне в сърдрчнaтa облaст ,силни сърбежи нa входa нa aнусa,зaтруднено дишaне!"---Докторе, нали не пропускаш и най-пресния случай - ПАЦИЕНТА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ?
17
30
 
12
 
! Отговори
Яаааааа.... преди 7 години
Тоя , още ли не е гушнал букета та да то носиме на.... "4-тия КИЛОМЕТЪР".....!????
16
10
 
8
 
! Отговори
снaйперa преди 7 години
Aнусa ми е достa рaзширен,в гaщите изпускaм се през ден,зaтовa миришa и вуня,нa обор смърдя и под мостовете спя,тaм бездомни кучетa ме препикaвaт,просяците роми дaже ми се подигрaвaт !
15
22
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До От 11Големият актьор може да се лекува където си иска,парите си ги е заработил честно.А някакви хорица които нищо не са постигнали в живота и са известни само на родителите си и на някой и друг приятел тръгнали да го коментират. Ако някой от пишещите тук има повече пари от другите според теб трябва ли да се съобразява с останалите неудачници къде да се лекува ако му се наложи? Който може изкарва пари,как той си знае който не може преглъща,подсмърча и му завижда това е.
14
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До От 11А Рашидов къъъде се лекува?
13
10
 
40
 
! Отговори
По сериозно преди 7 години
Няма вече Румене, другарю Ламбо! Не е само твой/ваш партиен също/ президент! Обръщай се както подобава с Господин Президент! Не се научихте, че шуробаджанащината дава лош пример и в последствие "закопа"!!!!!!!!!!!пй си Гинкобилобата и си почивай другарю.
12
28
 
25
 
! Отговори
Не бой се Ламбо... преди 7 години
Твоят Президент , ше те погребе достойно --СЪС САЛЮТИ НА "ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР" до ОРЛАВДОВЦИ!И ТИ СИ ЕДИН ОТ КОМУНИСТИТЕ --ВЗЕЛИ --ДАЛИ...!
11
8
 
42
 
! Отговори
От 11 преди 7 години
Пропуснах да добавя че когато "големият" актьор се разболя веднага отлетя за Германия да се лекува, докато тук хората *** като мухи по клинична пътека, защото "нищо повече не може да се направи". Значи твориха здравеопазване а когато трябва да се оставят в ръцете му - бягат като дявол от тамян. Това е висшо лицемерие и подигравка с хората.
10
16
 
36
 
! Отговори
Жалко! преди 7 години
Ламбо винаги си е бил правоверен комунист, а напоследък е изкуфял комунист.
9
13
 
8
 
! Отговори
Курдов преди 7 години
Той убаво е твой президент, ама защо трябваше баро борисов да го назначава?
8
8
 
16
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Ако Радев мачка депутатите в парламента,ще му бъда фен,но се съмнявам,че няма да играе по свирката БСП,което е жалко
7
7
 
3
 
! Отговори
Любов преди 7 години
Каква любов, какви съдби Познат ссъм своите кръвясали очиНе в две села , а триВлюбена не в пари , яВ перчема ала пресли. Нека всички разберат тези съдби, ако ще да има деца три Не за пари от любов разбери
6
34
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големият актьор, който извън България никой не е чувал за него.
5
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАК ТИ СЕ ДЪРЖЕШЕ ЗА СТАНИШЕФ В ТРАМВАЯ ТАКА ГУМЕН РАДЕВ СЕ ДЪРЖИ ЗА ПОЛАТА НА *** КОСТОВА
4
14
 
9
 
! Отговори
Любов преди 7 години
Каква любов, какви съдби С свойте кръвясали очи еПрочут не две а в три