Ламбо с мечта по-малко: Генерале мой е президент!

"Айде, Румене, дръж се, няма страшно", обърна се актьорът към президента
22 яну 2017 17:05,
82
Ламбо с мечта по-малко: Генерале мой е президент!
Снимка: архив "Булфото"

Големият актьор Стефан Данаилов, който беше в основата на издигането на Румен Радев за кандидат-президент в БСП, призна, че мечтата му се е сбъднала.

"Моята мечта се сбъдна – Румен Радев, генерале мой, е президент", каза Ламбо пред bTV в деня, в който кандидатът на червените пое официално президентската власт у нас.

"Нищо, че е студено. Айде, Румене, дръж се, няма страшно. Тепърва започват сериозните работи”, коментира Данаилов.

Актьорът разказа, че е гледал "с голямо удоволствие” словото на новия държавен глава в Народното събрание. Той призна, че Радев не е изглеждал в свои води, а и не е знаел пред кого ще говори.

Още по темата

"Тази парламентарна банка е много опасна, защото хората, които слушат, не са изпълнени с политическа култура”, каза Ламбо.

Според него новият президент се чувствал много по-добре, когато говори с обикновените хора, а не пред депутатите.

Актьорът обясни, че днешното слово на новия президент е било много по-добро от това в четвъртък пред Народното събрание.

"Днес той не е уплашен, онзи ден беше смутен, днес беше много по-спокоен и уверен”, коментира още зам.-председателят на БСП.

Ламбо изрази убеденост, че левицата няма да кадрува в служебното правителство? "Няма как да му стъпиш на врата на този човек. В служебния кабинет няма да има представители на БСП и това се изпълнява 1:1”, каза той.

"Ген. Радев освен всичко има голяма интуиция. Няма начин интуицията да не му е говорила, когато се е кандидатирал за президент – "дръж се, има шанс”, коментира Стефан Данаилов.

По думите му генералът не иска съвети за това какво ще прави: "Аз много се надявам той да избере едно добро обкръжение”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЯЛАТА ВЛАСТ ДО ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е В РЪЦЕТЕ НА РАДЕВ. В СЛЕДВАЩИТЕ МЕСЕЦИ ДО ИЗБОРИТЕ АКО СЪУМЕЕ ДА НАПРАВИ ТАКА ЧЕ НАРОДА ДА НЕ ИЗГУБИ ДОВЕРИЕ В НЕГО ЩЕ СПЕЧЕЛИ МНОГО. ОТ НЕГО СЕ ИСКА ДА НАПРАВИ ТАКА ЧЕ НАРОДА ДА ОСТАНЕ ДОВОЛЕН. ВСИЧКО КОЕТО ДОСЕГА Е РАБОТИЛО ПРОТИВ НАРОДА ДА СЕ АНУЛИРА И УНИЩОЖИ. ДА СЪЗДАДЕ КОМИСИЯ КОЯТО ДА ПРЕРАЗГЛЕДА ВСИЧКИ КРАЖБИ В ДЪРЖАВАТА. ДА ВКАРА В ЗАТВОРА АЙДУЦИТЕ КОЕТО МАЛКО МЕ СЪМНЯВА ЧЕ НЯКОГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ НО НЕКА ПОНЕ ОПИТА. АКО НЕЕ СТРАХЛИВ ЩЕ Е МНОГО ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ!
2
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя съвсем изпердаши
1
39
 
33
 
! Отговори
нитовединрускифилмне преди 7 години
Ламбо дано си с памперс.Виждам че се насираш в черевено от кеф!