Радев зове: Да повярваме във възможностите си, да продължим напред!

"Нека заедно градим едно по-справедливо общество, изградено на свободата, морала, толерантността"
Обновена: 22 яну 2017 12:00 | 22 яну 2017 11:39,
190
Радев зове: Да повярваме във възможностите си, да продължим напред!
Кадър: Bulgaria ON AIR

Новозбраният президент Румен Радев обяви, че за него е огромна чест и отговорност да приеме поста на държавен глава от президента Росен Плевнелиев.

Пред гостите на събитието на паметника на Незнайния воин, пред представителните части на българската армия, държавният глава обяви, че днешната церемония има своя дълбок смисъл.

"Тя е израз на надежда за промяна, тя е израз на приемственост, без която няма как да се гради държавност", отбеляза той.

Радев благодари на Плевнелиев и предишните президенти за изграждането на лицето на демократична България.

"За последните три десетилетия България измина сложен и труден път, разпиляхме енергия, загубихме време, но следвахме посоката си – мирен преход към общество, което е част от обединена Европа. Нека заедно градим едно по-сраведливо общество, изградено на свободата, морала, толерантността, общество, което не е заложник на миналото“, призова той и продължи: "По пътя, осеян с нови предизвикателства, ще бъда редом с вас, президент на всички граждани независимо от партийна принадлежност и религия. Ще бъда президент на помирението, на сътрудничеството и баланса", настоя Румен Радев.

Пред множеството той обеща, че ще работи еднакво добре с парламента, правителството, гражданските институции.

"Ще работя активно с партньорите за ускорената ни евроинтеграция. Ще бъда президент, който безкомпромисно ще отстоява правата, интересите и достойнството на своя народ. Имаме сили да посрещнем всякакви изпитания. Вярвам в доброто бъдеще на България и на всички нас. Най-важното е да осъзнаем силата си, да повярваме във възможностите си и да продължим напред", заключи президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още по темата: президентРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
15
 
12
 
! Отговори
sofeto преди 7 години
"Радев зове: "Да повярваме във възможностите си, да продължим напред!"И тоя ще се скътава с лозунги поради беден речник!
45
17
 
14
 
! Отговори
Радев Лъжецът преди 7 години
Радев се качи вече в лимузината си и забрави за червените каскети, които циврят от радост, че им обеща пенсия от 1000 лв и заплати от 3-4 000 лв. Обеща им докато Хекимян го разобличи, че при пенсионирането си е взел на кум 130 000 лв от армията.И Радев не отрече.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен до 55 преди 7 години
И ти си живото доказателство!
43
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Хората в студа чакат Радев пред храма"...............****оти винаги е имало а в Бг са над 80% от населението."Какво очакват?"-"В очакване на Годо" саИзобщо толкова *** народ нямааааааа!
42
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев ще бъде голям ако премахне фондациите на сорос ,БХК ,и америка за България. Всички тези фондации и комитети задушават България и спъват нейното развитие.Направи ли това платените ще трябва да си търсят нормална работа.
41
10
 
7
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Генерал Радев означава промяна, БСП и Нинова не. Нинова ни даде генерала на този пост но не желание за промяна а защото всяка друга кандидатура беше равна на провал. На изборите БСП да не ме броят.
40
9
 
10
 
! Отговори
ГОГО преди 7 години
До 44Анонимен: Който обича Русия да си вее знамето в Москва, тук сме се събрали да наблюдаваме президента на РБ! Що за неуважение е това към собствената ти страна,на тази церемония ти да вееш чуждо знаме?!
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да станем пак 35 та икономика в Света а не както сега 335та
38
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен до 40 преди 7 години
Е какво искаш да направи бе мал.оумнк след като не е встъпил в длъжност и няма никакви правомощия.
37
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На церемонията е имало руско знаме? Не го видях, пък и да е имало защо не отидохте да развеете американското, бе?! Да бяхте отишли!
36
16
 
7
 
! Отговори
Нинова преди 7 години
Текста чете ген. Румен Радев...
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Но българите не искат ГЕРБ, значи всичко е наред" хахаха дааа наред е с бсп и дпс и патриоти в едно (правителство) ще е СЪВСЕМ "наред"...
34
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Македония и Сърбия са извън ЕС и стандарта на живот им е много по-висок от България и имат икономика, дори внасяме от стоки от тях. А----------А защо вие като бяхте на власт с Виденов, Станишев и Орешарски не направихте така, че България да има по-добра икономика?
33
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
39, ГОГО, и къде е записано в конституцията, че не може някой си да развее друго знаме на подобна церемония? Обича си Русия човека, к'во? Проблем?
32
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГОГОЗащото Радев е назначен от Кремъл след фалшифицирани избори със съдействието на посланик Решетников.
31
23
 
8
 
! Отговори
Радев Смешника преди 7 години
От Радев продължаваме да слушаме само общи приказки и речи без съществените неща.Какво направи Радев за хората в Хитрино докато други се бореха да ги спасяват? Какво направи Радев за затрупаните в снега родилки и малки деца докато правителството се мъчеше да занесе храна на всички?Само стоеше на топло и даваше пресконференции от централата на БСП на Позитано 20.
30
13
 
11
 
! Отговори
ГОГО преди 7 години
Защо на церемонията се вя руското знаме?На церемонията по встъпване в длъжност на президента на РБ,няма място знамето на чужда страна.Това ли ви е патриотизма,продажни русофили?
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ГЕРБ ще спечелят най-много гласове на предстоящите избори. Само *** си правят илюзии, че БСП може да излезе първа политическа сила." проблемът е, ако БСП и ДПС имат повече от 120 гласа.....ето това е истинския проблем...
28
11
 
17
 
! Отговори
Солджер преди 7 години
Не знам, но сега се чувствам по-добре с генерал-президент. Идват мъжки времена, струва ми се...
27
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Искаме румънката Маковей за главен прокурор!" Айде стига с тази...толкоз ли не разбрахте,че два олигархични клана се сбиха в Румания и единия получи власт (както щеше да стане при Пеевски ако беше останал шев на Данс) ... потърсете малко повече информация в румънски медии, за да се убедите, че реално един олигарх бие по друг...99% от осъдените са от едната страна...че преди месец румънците си избраха партията с председател осъден за купуване на гласове...това също трябва да ви говори много!!!