Само в Dnes.bg: Първите стъпки на Радев и последните на Плевнелиев

Eдинствено Investor Media Group разполага с уникални фотоси от церемонията
22 яну 2017 14:26,
43

Проследете първите стъпки на новоизбрания президент Румен Радев, както и последните на Росен Плевнелиев.

Eдинствено Investor Media Group разполага с уникални фотоси по предаването на властта, защото фотографът ни Олег Попов бе избран от президентската институция да отразява официалната церемония. Вижте!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последните стъпки на Плевнелиев, а дано не се връща.
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев ,Тръмп ,Путин едно ново начало за България и за светът.Тръмп е твърдо за връзки с Русия.Също така каза че само 5 държави отговарят да са членки на НАТО и то не 100% така че не даде никаква гаранция за останалите държави.А нашия бивш за малко да обяви война на Русия.Успех на гн.Радев.
29
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крачка напред за радев,три крачки назад за България.
28
6
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Слушахте ли речта на Радев, при встъпването му??? Няма да я ковментирам, и тона, и съдържанието и ме накараха да настръхна, в добрия смисъл на думата.Незнайно защо, си представих Баце, да произнася такава реч, с неговия маниер, и настръхнах пак, от яд, че народът позволи на толкова ограничени хора да ни разиграват толкова време, но, всеки народ си заслужава съдбата. Дано най-накрая се осъзнаем, след първия верен избор, от години насам!!!
27
9
 
7
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Угарката Нинева що не говори на "ВИЕ",а говори на "ТИ" с Българския президент- това не ти е Путин или Ердоган ***,дръж се по-възпитано с нашия държавен глава!
26
4
 
15
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Много прости ***,демокрация,та демокрация,къде е тази ваша демокрация? Толкова ви промиха мозъците,че на капитализма почнахте да казвате демокрация. Едно време му казваха див капитализъм. Колко е демокрация не виждате ли как демократично разгонват демонстрантите,водни струи,сълзотворен газ и гумени куршуми...
25
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може да чете доклади,но като главнокомандващ отлично стои.Дано се поразкърши и да придобие маниера на Петър Стоянов.
24
2
 
6
 
! Отговори
До Големанов преди 7 години
Така е но истината не им изнася на другарете от оорума затова само цъкат минуси и си повтарят че не е така докато си повярват.
23
10
 
32
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Аз такъв като този прецедент, който всяка една реч чете от сгънато на четири листче не мога да го уважавам. Как може дори последната си реч да не я запомни, а отново да я чете. А Радев излезе и си каза речта без да чете от листчета. Открийте разликата. Този за 5 години мандат така и не придоби малко поне дар слово. кой ще го уважава този и къде ще бъде добре приет в чужбина като чете постоянно от листчета? Някой виждал ли чужд такъв държавник да излезе на трибуна и да си извади листа пред себе с
22
10
 
27
 
! Отговори
някой преди 7 години
Разгледах с интерес снимките.Не зная доколко новият президент ще оправдае очакванията ни.Но... има една поговорка, че по дрехите посрещат...Огромна е разликата във визията на двамата - Радев показва стегната, изправена стойка, излъчваща сигурност и решителност. Делово ръкостискане, гордо вдигната глава, изпънати рамене, спокоен и преценяващ поглед.А за Плевнелиев какво да кажа - мистър Бийн в български вариант, от възпитание няма да пиша повече. За него "...по ума изпращат"... с освирквания.
21
12
 
33
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Днес е един хубав ден за България. Много съм щастлив,че свърши мандата на този преЦедент е се надявам никога повече да не го видя нито по телевизията,нито по други медии печатни,електронни и всякакви. По моето скромно мнение това е най-слабия ни прецедент,който за малко не ни вкара във война с глупавите си, непремерени и надявам се необмислени изказвания. Казах необмислени,защото ако всъщност бяха обмислени значи нещата са много по-лоши отколкото съм си мислел и той е проводник на чужди интереси
20
13
 
19
 
! Отговори
Генчо Гевгелиев преди 7 години
Гледах интервюто на сем.Йотови. Да говориш за леви идеи от супер луксозния си апартамент не е ли цинизъм?
19
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце с тази шапка показа аристократичност, ум, класа, възпитание....
18
27
 
10
 
! Отговори
Големанов преди 7 години
Радев досега направи два компромиса -първо прие подкрепа от най-крадливата партия и второ прие вицето коеото му спуснаха от нея. Дали ще прави още компромиси със съвестта си? Най-вероятно да, особенно ако БСП дойдат на власт по някаква случайност.
17
3
 
9
 
! Отговори
Сократис преди 7 години
Тук цензурират и обикновената и невинна шапка у*шанка...
16
6
 
11
 
! Отговори
Бай Кузман преди 7 години
Грешката на *** беше че пренебрегна вътрешните проблеми и дрънкаше само за ЕС, НАТО и КРИМ, а грешлата на Румбата е че смята ГЕРП за лошите а БСП за добрите в игра в която добри доказали се няма.
15
2
 
35
 
! Отговори
Сократис преди 7 години
Правилно!Както казва колегата "зорко око"във този тържествен момент Премиерът да е със скиорска шапка е неглижиране на повода и проява на лош вкус.Има официални шапки,*** и каскети които можеше да ползва,но това си е Той-Човекът от Народа който на официални срещи и пресконференции се обръща към министрите на малко име,който казва-"Дадох еди-колко си милиона за това и онова","Платих еди колко си по еди-кой си дълг"...Само още не е започнал да тропа с обувката си по масата както правеше Хрушчов
14
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименРадев е кукла на кукловодите от БСП,Нинова и днес не пропусна,да се държи предизвикателно и просташки,като не попаде ръка на Цветанов.После я подаде,но си показа рогата.
13
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е че ген.Радев го наби до макарите на тиквената партия.
12
7
 
27
 
! Отговори
Бай Ставри преди 7 години
Роско чекаме те.