Жозеф Дол: Европа не спира никакви пари за България!

Председателят на ЕНП призова: Не вярвайте на фалшиви новини
24 яну 2017 13:00, Елка Василева
73
Жозеф Дол: Европа не спира никакви пари за България!
Жозеф Дол. Снимка: архив, Reuters

Важно е да се знае, че Европа не спира никакви пари за България. Това заяви председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол на работна среща в Брюксел с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Дол подчерта още, че това са лъжи, на които не трябва да се вярва.

Цветанов и Дол се обединиха около извода, че с оглед на предстоящите избори в редица европейски страни, сред които и България, Германия и Франция, е много важно да се върне политическият елемент в предизборната кампания. Сега вместо него често се работи с фалшиви новини, които предизвикват опровергаване, а това е губене на енергия, без да се постигат решения, отбелязаха двамата политици.

"Имам пълно доверие в ГЕРБ. Очаквам от ГЕРБ да се подготви добре и да спечели предстоящите парламентарни избори", каза още председателят на ЕНП Жозеф Дол.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов запозна Дол с подготовката на партията за предизборната кампания и го увери, че структурите на ГЕРБ са в максимална мобилизация за реализирането на висок изборен резултат.

"Още един път - не слушайте тези социални мрежи, които са тотално манипулирани отвън", заключи председателят на ЕНП. Той заяви, че сега България, както и други европейски държави, е подложена на атаки с фалшиви новини от външни сили, на които не трябва да се вярва без проверка на фактите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
11
 
! Отговори
Инж. Маринков преди 7 години
Аз ще гласувам за БСП защото те сега са психически обновени, идейно съзрели и дълбоко помъдряли. От кражбите, далаверите и лъжите в миналото, вече няма и следа! Гледах техни изказвания по телевизиите и съм поразен от чесността, искреността и желанието да помогнат на бедните. Това е дълбока себеотрицателна промяна от която се нуждае България сега.
28
4
 
5
 
! Отговори
До 31 преди 7 години
Ти не знаеш ли, че цуцулистите, като влязат в тази партия, получават индулгенция - каквото и да кажат, все те са правите, добрите, знаещите и можещите!Тази индулгенция важи в рамките на тяхната партия - когато са в опозиция, а когато дойдат на власт, тези твърдения стават задължително правило в държавата и оспорването му се наказва сурово!В действителност са си гола вода - и на власт, и в опозиция.
27
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
герб ще ми спечелят изборите колко цачева спечели за президент, и ако герб спечелят пак това ще е манипулирано и купено и чак тогава жална ви майка погани крадливи и продажни
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе бай Жозеф, ти ли не си наясно, кой, как и колко краде в БГ, ах ти дърти мюзе.вирино неолиберален!
25
6
 
13
 
! Отговори
КУРнелия слаНинова преди 7 години
Не му вярвайте дрогари и дрогарки! Този е сoрoсоид и ви лъже с фалшива новина. Истинските новини можете да чуете само от ИТАР ТАСС, РИА Новости и прочее истински православни медии, както и от нас , социалистите от БСП. Щом ние ви казваме, че са спрели парите заради ГЕРБ, значи това е кристалната истина. Те ще бъдат пуснати едва когато ние дойдем на власт. Само гледайте!
24
2
 
6
 
! Отговори
алабала преди 7 години
че те всичките новини са фалшиви или половинчати, спусната пропаганда леводесно и по средата, клюкини, жълтини, обичайния копипаст папагалишен неграмотишен по опорни точки, а половината събития никакви ги няма отразени - трябва да обиколиш планетата на нам колко езици да събереш между редовете оттук-оттам какво става
23
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега комунистите защо не се махнат от България? Оляха се тотално!
22
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щото хубавите пътища заради които ще дойдат Инвиститори не са лъжи.Дупка до дупка хит на Луна и Хим на ГРОБ
21
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И докато БСП *** народа, ***-президент тайно реди правителство от доносници на ДС
20
7
 
9
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Няма нужда да ги спирате, като се разтури ес скоро ще спрат сами. Ес каквото ни взема ни го връща под формата на дотации точно като при соца
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кремълците дават ноу хау на цоциалистите за хибридна война - лъжи, лъжи и пак лъжи, повторени хиляди пъти, докато се набият в главите на електората
18
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
манипулаторска повърня, по-точно поредната повърня на тиквите
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
11И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина.12И понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее13Но който устои до край, той ще бъде спасенМатей 24:1-42
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важно правилоКАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРЯТ,ЗНАЙ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя напремето пощипваше Юрдъна, а тя си седеше чинно, ц ц кви неща прай чиляк за едните пари
14
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Феновете на Радев с пръст в уста!
13
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Комунизма нямаше Телевизори Социални мрежи затова никой не Лъжеше.Всички работеха и строяха Централи заводи пътища фабрики.Даже нямаше като сегашната работа ***.Вземаш долари и влияеш на хората като пишеш глупости че сега сме в много добро състояние даже по добре от Златния Век на Цар Симеон
12
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЗ ЗНАМ ИЗСТИНАТА. А ТЯ Е БСП НЯМА КАПАЦИТЕТА ; ЕКСПЕТИ, ФИРМИ, ХОРА ДА УСВОЯВАТ ТАКИВА МАЩАБНИ ПРОЕКТИ ЗА ЕВРОПА. ОТ ДРУГА СТРАНА РАЗЧИТАТ САМО НА ВРЪЗКИ ОТ АЗИЯ.
11
8
 
11
 
! Отговори
Неучуден преди 7 години
Г-жа Лъжа да изтропа нещо по въпроса?Или тя и този път ще бъде достатъчно нагла и ще заяви, че тя казва истината, а Жозеф Дол - не?
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важно е да се знае, че Европа не спира никакви пари за България............По ми е важно дасе знае дали България ще спре парите за Европа?Истина ви казвам, важно ми е!