Борисов заръча на министрите: Готови за смяна!

"Направихме доста, да пожелаем успех на служебното правителство"
Обновена: 25 яну 2017 10:58 | 25 яну 2017 10:42, Веселина Йорданова
110

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Премиерът в оставка Бойко Борисов заръча на министрите си да са готови за смяната на властта в петък и пожела успех на служебното правителство.

Още по темата

Днес е последното заседание на кабинета, преди той да бъде сменен от кабинет, назначен от президента Румен Радев. Премиер в него ще бъде проф. Огнян Герджиков.

Борисов благодари на министрите и на медиите, "които ни отразяват повече от две години".

"Направихме доста, сигурно можеше и повече. Да пожелаем успех на служебното правителство. Най-вероятно в петък ще стане смяната, така че имайте готовност", нареди Борисов на министрите си.

По думите му излишъкът в бюджета към януари ще достигне 1 млрд. лева. "Така че всякакви оценки от нашите опоненти - надявам се да постигнат нашите резултати и тогава бих ги приел с радост", каза премиерът в оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименА на теб драбният шриф няма да ти помогне да оневиниш Герб,защото много сме тия които точно заради алчността на БСП подкрепихме Герб с надеждата да са по-честни ,но за мен дето никога не съм гласувал за БСП точно заради тяхната ненаситност и алчност и затова разбрах ,че отново съм сгрешил с избора си и със сигорност вече казвам ,че БСП все още са си на власт,независимо дали се казват ДПС или Герб там са си само комунисти.Затова сме на този хал. Комунистите са проклятието на България
83
0
 
11
 
! Отговори
Честен човек преди 7 години
Цветан Цветанов попитал радио Ереван: -Как да направим така, че Бойко Борисов да остане велик като Васил Левски ?Отговорили му: Ми обесете го !
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 93Едрият шрифт не ти помага с нищо.Кога и видял от БСП нещо добро за народа?Но вие,комунистите около БСП сте свикнали да живеете окаяно,само за "другарите"да има милиони в сметките им,палати,привилегии и власт.Народ,който си заслужава съдбата.След БСП дълго няма да можем да си оправим държавата,не дай Боже,да направят някоя непоправима глупост с московската геопоитика.
81
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов сдаде властта на БСП,заедно с парите от излишъка,с всичките последици от това.Не му е за първи път,останалото е театър,капризи,оплаквания и фалшиви обвинения.Всичко това на гърба на българите.
80
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТАТЪЧНО БЕШЕ НА ВЛАСТ ПОДКРЕПЯШЕ САМО ЕДРИЯТ БИЗНЕС-Т.Е. КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НЕНАВИДАШЕ НАРОДА СИ ,ОСОБЕННО ПЕНСИОНЕРИТЕ,ЗАТОВА И НИЕ ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕМ ДА ТЕ ЗАБРАВИМ И ДА ТЕ ПРИЧИСЛИМ КЪМ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВОЖДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ ,КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО Я ТЛАСКАТ КЪМ ДЪНОТО !ТИ СИ ОСТАНА КОМУНИСТ-С ТЯХНИЯТ МАНТАЛИТЕТ ,С ТЯХНАТА АЛЧНОСТ И БЕЗКРУПОЛНОСТ!
79
2
 
13
 
! Отговори
Ментор бай Иван преди 7 години
Да се надяваме че това не е парола за прикрит саботаж на Държавата !Но на една мутра не може да се разчита , помним му протестите , помним МУ заплахите за банките , помним му влизанията и напусканията на Парламента по команда .....мутрата си е мутра! Знае само мръсотия да прави ...еле наш Бойко!
78
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние помним какви пари изтегли и сега седят на плещите на всеки българин. Техните лични сметки набъбнаха, но хората станаха още по бедни. Сега всичко което правиха ще трябва пак да се прави защото за година две стана негодно, магистрали, булеварди, улици, саниране и всичко.
77
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов заръча на министрите: "ПО МЕСТАТА! ГОТОВИ! БУМ!"И хукват всички! Представяте ли си ги: Свинетка П., Румето Бъч., Миглата Пръм., Катето Зах., Зорница Рус., Ивелина Вас., Деси Танева, Николинчето Ангелкова, как се надбягват ... Публиката залага на фаворитките си, Боко събира залозите ...:):)
76
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доживяхме *** да хвалят БСП, партизанска им работа леле
75
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойкоооо,26 март ще бъде пролетта на нашето недоволство.Нито фалшификациите на Цв.Цв.нито помощта от Мишо Константинов няма да ти помогнат.Аут си.
74
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направихте доста-за да си останем първи в ЕС и не само по корупция-от последния доклад на европейската комисия.Когато фактите говорят и Боже Бойко мълчи.
73
29
 
6
 
! Отговори
венци преди 7 години
Браво Бойко!Играеш си картите ,както си искаш!Бая народ отсвири за следващият парламент!Само така!Да го духат,ти пак ще спечелиш!!!
72
4
 
27
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Я припомнете, колко заем тегли правителството на Борисов? А на Орешарски?И къде отидоха тези пари, каква е ползата за икономиката и гражданите? А колко проекта спря ЛИЧНО Борисов, и се хвалеше с това пред американските бизнесмени?Демагог си ми ти , Баце, и то-от най-безочливите и рафинирани...
71
2
 
6
 
! Отговори
!!!!!! преди 7 години
До АнонименТочно така ,Европа не са балами .Баламата си ти след като не си разбрал какво се случва
70
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направихте доста зулуми,окрадохте доста,задлъжняхме заради вас доста и доста ще има да плащаме.
69
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко не краде, ако крадеше да са му спрели еврофондовете, крадат другарите от БСП на тях им ги спряха. Крадеца вика дръжте крадеца, в Европа не са балами
68
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До nikiГолямо крадене беше.нищо не в сравнение с това, което предстои. Я виж младите Жельо Бойчевци кви са изгладнели, а на старите пеликани като Р.Гечев са им увиснали гушите от глад :)
67
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направихме доста, сигурно можеше и повече.*** ти изби рибата с кандидатурата на Цецка бе! Дори *** не е очаквала да се oсереш толкова :)Бай Жеко водопроводчика да беше посочил и хората щяха да го изберат за президент. Нямаше да има предсрочни избори, щеше да си си МП.Ама щото си прoст и сам се прецака сега ще ти броят пак фъстъците.
66
4
 
35
 
! Отговори
niki преди 7 години
Боко..вярно че направихте много пари. Голямо крадене беше.
65
3
 
32
 
! Отговори
анти преди 7 години
излишък 1 милиард а колко са заемите скочили