Служебният кабинет – надпартиен, без пристрастия

Огнян Герджиков ще се справи, смята доц. Милен Михов от ПФ
25 яну 2017 11:50,
19
Служебният кабинет – надпартиен, без пристрастия
Снимка: Архив, Булфото

За мен не е изненада изборът на професор Огнян Герджиков за служебен министър-председател. Мисля, че той може да се справи със задълженията на този пост. Очакванията от служебния кабинет са честни и демократични избори, което е и задачата на назначеното от държавния глава правителство. Това заяви доц. Милен Михов от Патриотичния фронт в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR по повод избора на проф. Огнян Герджиков за служебен премиер.

"Несъмнено присъстват хора с административен опит, познаващи съответните министерства и работили по постове в различно време в администрацията на това съответно министерство. Би било добре, ако проф. Денков наистина стане министър на образованието", каза народният представител.

"Според мен са търсени хора без оглед на техните политически пристрастия и политическа биография. Демонстрира се една надпартийност, а може би такъв е замисълът на съветниците на президента", допълни доц. Михов в коментар на известните до момента имена, които ще бъдат част от служебния кабинет.

Освен служебното правителство народният представител от Патриотичния фронт коментира и речта на президента Румен Радев, която разбуни духовете в коалицията "Обединени патриоти".

Милен Михов подчерта, че в своята реч държавният глава е споменал много важни аспекти, които Патриотичният фронт и Красимир Каракачанов в кандидат-президентската си кампания са поставили.

Разединението, което се наблюдава при Патриотите, е вследствие на натрупани разминавания в поведението по време на процедурата по полагането на клетва на държавния глава, допълни Милен Михов.

"Това е един мимолетен инцидент, който не мисля, че е особено съществен. Това само показва, че има фактори, които са заинтересовани да видят разединение в Обединените патриоти и използват пропагандни, лъжливи новини и симулации", категоричен е депутатът.

Запитан дали "Обединените патриоти" ще се явят единни на предстоящите парламентарни избори, доц. Михов отговори твърдо с "Да!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Кой преди 7 години
Как да му вярвам 5 пъти каза, че не иска и няма да стане премиер. Кой го принуди?
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
разбира се по-добре "мачо" като Мутрафона.в това правителство има три професори, двама доценти, един действащ генерал и двама доказани експерти като Семерджиев и Ананиев.алтернативата - "калинките" назначени на по 27 години.
11
0
 
5
 
! Отговори
naco преди 7 години
Колкото и "НАДПАРТИЕН" е Румен Радев!? Но така ще бъде,какво друго искате след като ВСИЧКИ така наречени "партии" в България са ВОДЕНИ,"РЪКОВОДЕНИ" то ЧЛЕНОВЕ на ДС!?
10
2
 
9
 
! Отговори
bry преди 7 години
Политическо-социалистически-бълвоч - уредихме поредния гей активист (Герджиков) за премиер на някоя държава в ЕС.Повръща ми се от тия...Та какво стана - гласуваш за Радев, получаваш безплатно гей за премиер. Много политкоректно.
9
0
 
5
 
! Отговори
бг преди 7 години
А миии?Виж ти
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надпартиен е - фармасонски.
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 6 - там е работата, че медиите на Сорос не го хвалят. Дневник се скъса са плюе по Герджиков, а той е на Иво Прокопиев.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е същото като повтарянето, че Манолова вече е надпартийна.
5
0
 
15
 
! Отговори
Казасов преди 7 години
Остави ги ти белгийците,северняци са.Ние сме си южняци,по скоро ще тръгнем по пътя на италиянците,много си приличаме.Та-избори,след избори и после пак избори.
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама, какво толкова се вълнуват около този служебен кабинет, като се знае, че и без него си може....белгииците отдавна доказаха, че държавата функционира и една година без генерали (г.з) и калинки по сред зима.
3
1
 
11
 
! Отговори
Бхахаха преди 7 години
Не знам за хибридна война срещу патриотите, но определено всичката медия се опитва да им помогне. То си личи. Дали не са те новите избранници на Брюксел? Не случайно Волен се кротна толкова много. Всички акцентират на някакви фалшиви новини, че се разпадали, но всички избягват основния акцент - неадекватното поведение на Симеонов, което няма как да скриете!
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Царистите имеха идея за надпартийност те се опитаха да въвлекат всички партии по подобие на Беров - БСП, ДПС, заиграваха се с Герьговден, дори с умереното крило на СДС начело със Софиянски. идеята бе именно да участват всички във властта и да няма опозиция.
1
1
 
2
 
! Отговори
Eniovche преди 7 години
Sega i slujebna monarhia mogat da vi slojat na glavite s 230 evro mesechen dohod daje, ama vse pak ste ima besilki. Pa Stanishev neka si e tv govoritel na eurorooma...