Баракова на финала: Политиката взе от спокойствието ми!

Отнело й от личния живот, обмисля излизане от политиката
26 яну 2017 14:10,
56

Снимка: архив Булфото


Ана Баракова, депутатката, която стана известна още преди да влезе в парламента, призна, че политиката е взела от спокойствието й.

"Отне ми част от личния живот, от спокойствието във връзка с провокациите, които възникнаха от самото начало", каза депутатката.

Тя се прочу с това, че влезе в парламента благодарение на феномена 13/13, породен от недостатъци в преференциалния вот.  

Помолена от тогавашния си лидер Николай Бареков да напусне, тя отказа и влезе като първия независим депутат в Народното събрание.  

Днес Баракова призна, че обмисля излизане от политиката: "На този етап излизам от политиката като независим народен представител, така, както съм влязла".  

В равносметката си за мандата Баракова отчете въпроси към министри и участие във взимане на важни решение. А също и това, което е обещала - принципно ясна позиция.  

Ана Баракова не разкри в подробности с какво ще се занимава оттук нататък.  

"Нека да си запазя за себе си какво ще правя оттук нататък. Имам образование, имам професия, смятам да се развивам професионално оттук - нататък", каза тя.  

На въпрос дали ще се запише на трудовата борса, депутатката отвърна с въпрос: "Ами с образование вие можете ли да отидете на борса?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
25
 
! Отговори
кръгче и квадратче преди 7 години
корава жена 13/13 излезе, при цялото "молене" във всевъзможните му форми да се откаже от шанса си, устиска до края, като онова момче Щастливец 15/15 катапулт Брюксел. поне по една кутия бонбони на Майчето за гениалните идеи да пратят
7
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Имам образование, имам професия, смятам да се развивам ..."---То за тази професия не трябва образование ... може да се започне и без "трудов стаж". :)
6
1
 
41
 
! Отговори
Дедо гого преди 7 години
Аре, стига глупости ! 1. Като спокойствието и страда, що не се махна навреме, а изчака да разпуснат парламента ?! 2. Поредната "мъртва душа" изхранвана и обгрижвана с париците на бедните Работещи българи !! Марш от кораба !
5
3
 
42
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
До Саки - 3 (само за информация)ТАЗИ КУХА ЛЕЙКА ИМА САМО ЕДНО ИЗЛИЗАНЕ ДО ТРИБУНАТА ЗА ДА ЗАДАДЕ САМО НЯКАКЪВ ВЪПРОС. НО ТЯ НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА В ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ.
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошото е,че ти не взе нищо от нея.Освен по-голямата заплата.
3
3
 
38
 
! Отговори
саки преди 7 години
Има ли поне едно изказване , на трибуната. Или просто ,си поседя там 2 години.
2
2
 
40
 
! Отговори
Доцента преди 7 години
Ще отиде, ще отиде и с образование ще отиде.
1
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мн зле...