Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!

Шефът на ПГ на ГЕРБ призова за човешко отношение по време на кампанията
120
Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!
Снимка: Булфото

Шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов обвини соцлидерката Корнелия Нинова, че агресивното й поведение не е достойно дори и за доблестните хора от БСП.

"Имаше един израз, споменат от нашия лидер Бойко Борисов, когато се водеха тежките разговори за съставяне на правителство - времето и народът ни даде задача да търсим не това, което ни разделя, а това което ще ни обединява – ние привихме всичко това през двете години на този парламент", коментира Цветанов след като Нинова отсече в последния ден на 43-ото Народно събрание, че ГЕРБ са се провалили напълно в управлението.

"Знам, че сте доста изнервени и притеснени, защото си имате вътрешни проблеми и се опитвате да прехвърлите цялата негативна енергия към опонентите ви", отсече той и призова политиците да запазят човешките отношения по време на предизборната кампания, защото и в следващия парламент ще трябва да работят заедно за авторитета на парламента.

Още по темата

"Искам да благодаря на достойните депутати от БСП, защото без тях нямаше да можем да вземем добрите решения“, каза Цветанов и обясни, че благодарение на народните представители от всички политически сили е била приета стратегията за съдебната система.

"В началото на 43-ото Народно събрание имахме една важна задача - да изпълним препоръките на Брюксел за реформи в съдебната система и без всички тук нямаше да можем да приемам тази съдебна стратегия, която даде началото на предстоящите реформи", припомни той.

Очаквано Цветанов похвали управлението на ГЕРБ, защото е намалило безработицата и увеличило е минималната работна заплата. "Когато говорите за вашите социални мерки във виртуален управленски мандат вие предлагате да похарчите много пари, но кажете откъде ще дойдат парите – ще качите данъците на хората ли?!", обърна се той към червените.

Според него за разлика от социалистите, в ГЕРБ имало политики, които давали резултати.

"За 2016 г. имаме над половин милиард повече приходи от туризма и благодарение на прагматичната политика на правителството на Бойко Борисов си върнахме руските туристи", похвали още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
21
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Абе тоя що не е в затвора????(риторичен въпрос)
67
9
 
5
 
! Отговори
нико преди 7 години
Абе Тръмп що не покани новия ни президент на закуската в неделя ами Цветанов !!!!!
66
12
 
11
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 7 години
Гозпожа лъжа и достойснтво? Не ставайте смешни!
65
9
 
3
 
! Отговори
за ЦЦ преди 7 години
Увеличило е минималната работна заплата. Е и? Инженерите започват да взимат колкото чистачки, но по-малко от физкултурници!!! Браво!БСП и герб се джавкат само за пред народа. Зад гърба му се менкат! Майната им - да ги изгоним и двете!!
64
8
 
22
 
! Отговори
To6 преди 7 години
До Станой от АхелойДаааа, БСП са много лоши, а какво направи герб за 8 години, кажи едно добро .....
63
2
 
15
 
! Отговори
Край преди 7 години
Няма страшно този образ да ви изчезне - пак ще е в листите. Виж при мажоритарни избори щеше да замине в канализацията на историята. Но те са забранени.
62
4
 
27
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
На Цецо трябва изглежда да му се припомни, как се държеше ГЕРБ по време на предното Народно събрание. Гербаджиите стояха в коридора (или дори в залата) и не се регистрираха до тогава, докато не видят, че и без тях ще се получи кворум. А провалянето на заседание го считаха за успех.
61
4
 
9
 
! Отговори
ЦРУ-ЦВЕТАНОВ преди 7 години
Според източника (Цветан Цветанов), ликвидирането на банката е било необходимо за облагодетелстване на политически и бизнес интереси. Източникът свидетелства, че няма причина да се мисли, че мажоритарният собственик е извършил престъпление. Той свидетелства, че премиерът Бойко Борисов и Делян Пеевски са заговорничели срещу Цветан Василев и са изфабрикували доказателства за слаб контрол и организация на банковия мениджмънт, с цел да придобият активи и собствености на банката след нейното затваря
60
3
 
19
 
! Отговори
додо преди 7 години
ееее много докачливи станаха от президентските избори насам .....
59
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали Цецо Апартаменто не го е страх,че пак ще го раследват за придобитите апартаменти и добавени след това още апетитни активи.Злите езици говорят,че е успял по почина на Бойко Оставката да си осигури достатъчен финансов и жилищен актив,че да си живее без проблем.Че даже е осигурил парично щастие за 3 поколения след себе си.Но и той сигурно ще се измъкне като онзи,който беше пестил от закуски и станал милионер.Така че да им пожелаем лек път и да не виждаме КРАДЛИВОТО ПЛЕМЕ ГЕРБ в България.
58
4
 
14
 
! Отговори
До 71 преди 7 години
Не си разбрал-5000 лв.само само лихвите от една банкова сметка,при 1% лихва това прави 500 000 лв.Останалите си ги държи в Банкя.
57
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех,Цецо,усещате как на изборите ще гризнете дръвцето и повече няма да видите еврофондове,саниране,магистрали и тем подобни измишльотини за лапане без край.До тук бяхте.
56
4
 
24
 
! Отговори
АГ преди 7 години
Шефът на ПГ на ГЕРБ... хаха наглеца нагъл! Този да си отваря устата след като каже от къде пари за 6-та апартамента и баовската къща.. като и той и жена му цял живот са държавни служители.. пардон, няколко апартамента вече са продадени.. Те не крали, а Боко с 5500 в банковата сметка, как ли си плаща само отоплението на палата в Банкя.. мъкаа мъкаа немат пари ората..
55
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
64,познах те.Ти си Десито Атанасова.Тази,дето само глупости говори и да се чуди човек как в Борисов-1 беше избрана за здравен м-р.Такава калинка-и здравен м-р.Затова и здравеопазването ни е на това дередже.
54
3
 
24
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Ама тя и Цвъцка Цачева е изпратила сина си в щатите,или щом е герберка,може всичко.Аааа,не така.
53
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък Бойко Борисов е един благ,един хрисим,от устата му само хвалби се сипят по опонентите.Абе вие що за хора сте?Особено пък вие двамата с вожда.Не се ли чувате какво говорите?По-лоши сте от всички останали взети заедно,дори по-нахални и по-нагли.А теб специално не искаме нито да те гледаме,нито да те слушаме.
52
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
EI MNOGO GROZEN MIAZA NA ONIA OT BXK TO
51
4
 
39
 
! Отговори
г-н Цветанов преди 7 години
При положение ,че нямаме Здравеопазване и за лечението на Децата просиме по медиите, Нямаме човешка пенсия за Пенсионерите - Няма как да ни харесват метрото,магистралите или пък това саниране за единици с милиарди лева от бюджетаПриоритетите са грешни !
50
2
 
32
 
! Отговори
Оле преди 7 години
Тоя ли ще говори за агресивност? ИМА ЛИ по-агресивен и по-нагъл човечец от неговия началник ББ ? Където седне и стане, все ругае някого , все някой друг им е виновен ! Овчите кожи не са на мода този сезон, защото станаха прозрачни.
49
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Георги (56)Доносниците са разпиляни във всички партии. ГЕРБ се доказа като достоен наследник на БКП - същите прийоми и поведение на лидерите. Ако е нещо - хубаво, то задължително е наше. Ако е нещо лошо - крием и лъжем. Ако има с кого да се оправдаваме - сочим с пръст. Не е нужно да се дават доказателства. Достатъчно е да кажем - "Нашият лидер БХ каза..." и трябва да се приема за чиста монета. Иначе ...