Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!

Шефът на ПГ на ГЕРБ призова за човешко отношение по време на кампанията
120
Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!
Снимка: Булфото

Шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов обвини соцлидерката Корнелия Нинова, че агресивното й поведение не е достойно дори и за доблестните хора от БСП.

"Имаше един израз, споменат от нашия лидер Бойко Борисов, когато се водеха тежките разговори за съставяне на правителство - времето и народът ни даде задача да търсим не това, което ни разделя, а това което ще ни обединява – ние привихме всичко това през двете години на този парламент", коментира Цветанов след като Нинова отсече в последния ден на 43-ото Народно събрание, че ГЕРБ са се провалили напълно в управлението.

"Знам, че сте доста изнервени и притеснени, защото си имате вътрешни проблеми и се опитвате да прехвърлите цялата негативна енергия към опонентите ви", отсече той и призова политиците да запазят човешките отношения по време на предизборната кампания, защото и в следващия парламент ще трябва да работят заедно за авторитета на парламента.

Още по темата

"Искам да благодаря на достойните депутати от БСП, защото без тях нямаше да можем да вземем добрите решения“, каза Цветанов и обясни, че благодарение на народните представители от всички политически сили е била приета стратегията за съдебната система.

"В началото на 43-ото Народно събрание имахме една важна задача - да изпълним препоръките на Брюксел за реформи в съдебната система и без всички тук нямаше да можем да приемам тази съдебна стратегия, която даде началото на предстоящите реформи", припомни той.

Очаквано Цветанов похвали управлението на ГЕРБ, защото е намалило безработицата и увеличило е минималната работна заплата. "Когато говорите за вашите социални мерки във виртуален управленски мандат вие предлагате да похарчите много пари, но кажете откъде ще дойдат парите – ще качите данъците на хората ли?!", обърна се той към червените.

Според него за разлика от социалистите, в ГЕРБ имало политики, които давали резултати.

"За 2016 г. имаме над половин милиард повече приходи от туризма и благодарение на прагматичната политика на правителството на Бойко Борисов си върнахме руските туристи", похвали още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приходите в туризма далеч не са ваша заслуга, г-н Цветанов. Просто трябва да сте благодарни за проблемите в Египет, Тунис и Турция (особено за руските туристи).
47
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са много по-големите злини от ГЕРБ, но БСП са категорично едно от тях! Що за наглост след като си имал толкова много шансове да управляваш и си докарвал всеки път държавата до разруха, да тръгваш отново със същата амбиция, със същите физиономии и същите зли намерения? Какви са тези хора, които още им вярват??? Същото почти важи и за ГЕРБ!
46
23
 
5
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Като всичко в БСП дори хората които са наели да пишат коментари по сайтовете са глупави ! Пожелавам ви хубав ден несретници. Намерили сте си супер работа ! Успех на вас и семействата ви
45
20
 
12
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Комунистите са глупави и нагли - това им е характерна черта от едно време :-). Прочетете учебниците по исотиря. Повечето ръководни кадри на БСП са деца на партизани и други такива "активисти". Истински кадърните и прогресивни хора са изтрепани и подтискани. Дядо ми е имал 1000дка ниви в добруджата и е бил търговец. Като идват комунистите на власт му вземат земята, а него го правят чистач в училището. В БСП са събрани само ***, доносници и ченгета. Тия хора трябва да се прочистят..
44
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така ,друго си е тайничко да подслушваш и да действаш в гръб- запазена марка на Цв.Цв. и ГЕРБ
43
7
 
19
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 7 години
До Надя НиколоваНаправи обяд на мъжа ти ,*** Надо !
42
11
 
29
 
! Отговори
To6 преди 7 години
Каква мъка и колко е лоша тази Корнелия. Цеци, дано да не ви видим повече в тези сградил. Имате вече парици, ми живейте си. Оставете народа да си отдъхне, молим ви .....
41
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е някакъв театър на абсурда! Приказката за двете козлета БСП и ГЕРБ ,които се блъскали с рога на моста БГ,докато той се сривал под краката им! А заблудените фенове подкрепящи някоя от тези партии изобщо не си дават сметка,че всички потъваме с моста,а отговорни за това са и БСП,иГЕРБ!И двете партии баха във властта и имаха възможност да управляват,но и двете са отговорни за днешното жалко положение, вие сте готови да им гласувате отново доверие!?Какво различно очаквате да се случи?
40
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
PRAV E .
39
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво беше Боко...."Не трябва да се тегли 1 милиард заем.....фалит, гръцки сценарий, фалит на Държавата..."БОРИСОВ ВЪРНИ ПАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!
38
11
 
4
 
! Отговори
не зомбиран преди 7 години
До Нед Безработицата намаля също от това,че около 80 000 който обработваха по малко земя за да се изхранват с труд и преживяват без да разчитат на помощи,бяха принудени да се регистрират като работещи,един вид бизнесмени,с нужда от счетоводител!Така хем 80000 нови работещи,хем реално дохода им се намали
37
9
 
23
 
! Отговори
Край преди 7 години
мазната баница от БСП не ми допада НО Цв. Цв. да говори за агресивно поведение след като по негово време търкаляха хората по земята и после ги показваха по телевизора като трофей малко ми иде в повече.
36
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Неблагодарен народРазбираема е иронията. Но още по-иронично е, че някои от нещата са точно такива, видими са и не могат да се отрекат, освен ако човек не е предубеден (или червен)
35
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истинската причина, поради която ГЕРБ си тръгнаха не са президентските избори. Искаха управлението да се разпадне, за да не могат да се приемат исканията на гражданите от референдума. Това щеше да ги заболи, най-вече финансирането чрез субсидии, но и невъзможността да редят листите при пропорционалния вот. Всичко, което изприказваха за подкрепа на референдума беше чисто лицемерие - премахването на субсидиите щеше да им отнеме не повече от седмица, но не го направиха.
34
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо е напълнил гащите.
33
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-достойното поведение е да вземеш 20 млрд. заем и да ги похарчиш. Ако успееш да похарчиш само 18 млрд. от тях, твърдиш, че си реализирал 2 млрд. излишък. Правиш го тихичко без агресия, това направо си е достойно.
32
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не сложиха някой от БСП защото държавата щеше да влезе в дълбока криза като изкарат бакиите.
31
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицейчето е разтреперан нещо.
30
6
 
24
 
! Отговори
Неблагодарен народ преди 7 години
Не оценихте по достойнство ББ.Най-големият политик,най-лоялният към ЕС и НАТО,най-големият футболист,най-големият художник,най-големият музикант,най-големият пожарникар,най-големият пазител на границите ни,най-големият борец против корупцията,най-големият строител на магистрали,най-послушният премиер в Европа,най-харизматичният,най-защитаващият интересите на родината ни,най-почтеният...най,най,най..най-достойният,довел България до невиждан възход,за разлика от крадливите комунисти.Какви хора...
29
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Две хубави уши - душата на ченге......Ченгето-физкултурник, осъдено на две инстанции и оправдано Цацаратурата.