Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!

Шефът на ПГ на ГЕРБ призова за човешко отношение по време на кампанията
120
Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!
Снимка: Булфото

Шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов обвини соцлидерката Корнелия Нинова, че агресивното й поведение не е достойно дори и за доблестните хора от БСП.

"Имаше един израз, споменат от нашия лидер Бойко Борисов, когато се водеха тежките разговори за съставяне на правителство - времето и народът ни даде задача да търсим не това, което ни разделя, а това което ще ни обединява – ние привихме всичко това през двете години на този парламент", коментира Цветанов след като Нинова отсече в последния ден на 43-ото Народно събрание, че ГЕРБ са се провалили напълно в управлението.

"Знам, че сте доста изнервени и притеснени, защото си имате вътрешни проблеми и се опитвате да прехвърлите цялата негативна енергия към опонентите ви", отсече той и призова политиците да запазят човешките отношения по време на предизборната кампания, защото и в следващия парламент ще трябва да работят заедно за авторитета на парламента.

Още по темата

"Искам да благодаря на достойните депутати от БСП, защото без тях нямаше да можем да вземем добрите решения“, каза Цветанов и обясни, че благодарение на народните представители от всички политически сили е била приета стратегията за съдебната система.

"В началото на 43-ото Народно събрание имахме една важна задача - да изпълним препоръките на Брюксел за реформи в съдебната система и без всички тук нямаше да можем да приемам тази съдебна стратегия, която даде началото на предстоящите реформи", припомни той.

Очаквано Цветанов похвали управлението на ГЕРБ, защото е намалило безработицата и увеличило е минималната работна заплата. "Когато говорите за вашите социални мерки във виртуален управленски мандат вие предлагате да похарчите много пари, но кажете откъде ще дойдат парите – ще качите данъците на хората ли?!", обърна се той към червените.

Според него за разлика от социалистите, в ГЕРБ имало политики, които давали резултати.

"За 2016 г. имаме над половин милиард повече приходи от туризма и благодарение на прагматичната политика на правителството на Бойко Борисов си върнахме руските туристи", похвали още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До Анонимен 26Е ся такъв въпрос задава ли са?
27
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Агресивното ви поведение не е достойно! " ДА - за това президентът ви остави една седмица , а и тя изтече !
26
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агресивна е! Мисли се за партизанка. Така се пени, и всеки път като си отвори устата бълва змии и гущери!
25
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ушев Цецо защо не е в затвора?!
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 26 ДАДОХА ГИ НА ПРОКУРАТУРАТА ДУГАН ГО ОПРАВДАХА БИЛ ХИДРО ИНЖИНЕР ЗА БЕЛЕНЕ ТРИ КУЛИЧКИ С ДУКОМЕНТИ ДАДОХА И ОТ ПРОКУРАТУРАТА НИЩО ГЕРБ НЕМОЖЕ ДА ГИ СЪДИ
23
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Доколкото знаем когато крадеш ти спират еврофондовете, аз не знам на герб да са ги спирали, спряха ги на БСП нали така, кой е крадеца? ""Добре бе господин Цветанов, постоянно твърдите че БСП и тройната коалиция са крали като изоглавени (с което съм съгласен).Защо тогава СЕДЕМ години бяхте на власт и не им изкарахте кирливите ризи, не им направихте пълна ревизиа и да ги вкарате в затвора.Те и БСПто щяха да правят пълна ревизиа на престъпното ви оправление ама замижаха също при Орешарски.
22
4
 
24
 
! Отговори
Тоя па! преди 7 години
Гербераст ще иска от комунист достойно поведение! И обратно! Виц просто...
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жозеф Дол тря малко да ги поразмести тези,една подмяна както в БСП ще им се отрази освежаващо
20
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е Цветанов. Така и така работят съвместно с БСП и всички партии и кандидат партии, да понамалят цирка. Всички знаем, че си пият ракията заедно... няма какво да преиграват.
19
9
 
34
 
! Отговори
varg преди 7 години
цветанчо мойто момче ти много скоро ще се озовеш в затвора
18
7
 
31
 
! Отговори
Ханко преди 7 години
..тиа са противни с постоянното " цитиране" на " лидера" си..напомня нещо на култовете от едни по други времена ..жалки слагачи , ама те знаят , че без лидера си са пълна нула и настръхват при мисълта , че може да останат без него някой ден ...имам впредвид , когато се разбере , че " лидерът" е гол...тогаз тая противна мутра първа ще кряска до небето , че е гол...
17
9
 
40
 
! Отговори
карина преди 7 години
Точно този човек да дава съвети за агресивност, за толерантност, за морал ??????? Къде е уловката ?
16
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Доколкото знаем когато крадеш ти спират еврофондовете, аз не знам на герб да са ги спирали, спряха ги на БСП нали така, кой е крадеца? ""..................Ясно е, че БСП са крадци, но след издънката Цачева ... Герб лети надолу като руски изтребител над турция
15
7
 
40
 
! Отговори
ГЕРБ = БКП преди 7 години
"Имаше един израз, споменат от нашия лидер Бойко Борисов,...."Това ми припомня комунизма, когато всяка реч на бевен *** започваше с:"Както каза нашия лидер другаря Тодор Живков на n-тия Конгрес на БКП....."ГЕРБ е истинския наследник на БКП. В тази *** са се сврели истинските отпадъци от БКП. Мисленето им е червено, както и миналото и родовете им.
14
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доколкото знаем когато крадеш ти спират еврофондовете, аз не знам на герб да са ги спирали, спряха ги на БСП нали така, кой е крадеца?
13
9
 
35
 
! Отговори
реалист преди 7 години
ГЕРБ са още по агресивни. Превърнаха се в екзекутори на пенсионери и деца.
12
43
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия Решетникова е активирала вече тук своите подли и подкупни *** да бълват помия и слагат минуси.Жалки сте другари хакери от страната и чужбина(Русия).И това няма да помогне на лъжливата партия БСП да дойде отново на власт!
11
12
 
48
 
! Отговори
тик так преди 7 години
Идват избори ще им разгоним фамилията на ГЕРБ .....
10
14
 
50
 
! Отговори
АЗ... преди 7 години
АЗ НЕ ВИДЯХ АГРЕСИЯ В ИЗКАЗВАНЕТО НА НИНОВА ТЯ ПРОСТО КАЗВА КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ АКО СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ - АЗ И МОИТЕ ПОЗНАТИ И ВЯРВАМЕ - Г-Н ЦВЕТАНОВ МАЛКО ТРУДНО ВИ ИЗДЪРЖАМЕ КОГАТО ВИЕ ГОВОРИТЕ - МНОГО ГОВОРИТЕ И НИЩО НЕ КАЗВАТЕ КАКТО ИСКАТЕ ТАКА ГО РАЗБИРАЙТЕ
9
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другаря Цветанов със всяко свое появяване ... сваля по един процент от Герб.Герб се превръща в затворена партия от номенклатурен тип БКП от преди 30 години.Издънката Цачева беше само симптом за капана в които сами себе си са затворили, другарите от Герб.деформаторите няма повече да ги има ... "патриотите" ще идат към БСП ... да разчитат на единия Марешки ми се вижда хващане за сламка.