Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!

Шефът на ПГ на ГЕРБ призова за човешко отношение по време на кампанията
120
Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!
Снимка: Булфото

Шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов обвини соцлидерката Корнелия Нинова, че агресивното й поведение не е достойно дори и за доблестните хора от БСП.

"Имаше един израз, споменат от нашия лидер Бойко Борисов, когато се водеха тежките разговори за съставяне на правителство - времето и народът ни даде задача да търсим не това, което ни разделя, а това което ще ни обединява – ние привихме всичко това през двете години на този парламент", коментира Цветанов след като Нинова отсече в последния ден на 43-ото Народно събрание, че ГЕРБ са се провалили напълно в управлението.

"Знам, че сте доста изнервени и притеснени, защото си имате вътрешни проблеми и се опитвате да прехвърлите цялата негативна енергия към опонентите ви", отсече той и призова политиците да запазят човешките отношения по време на предизборната кампания, защото и в следващия парламент ще трябва да работят заедно за авторитета на парламента.

Още по темата

"Искам да благодаря на достойните депутати от БСП, защото без тях нямаше да можем да вземем добрите решения“, каза Цветанов и обясни, че благодарение на народните представители от всички политически сили е била приета стратегията за съдебната система.

"В началото на 43-ото Народно събрание имахме една важна задача - да изпълним препоръките на Брюксел за реформи в съдебната система и без всички тук нямаше да можем да приемам тази съдебна стратегия, която даде началото на предстоящите реформи", припомни той.

Очаквано Цветанов похвали управлението на ГЕРБ, защото е намалило безработицата и увеличило е минималната работна заплата. "Когато говорите за вашите социални мерки във виртуален управленски мандат вие предлагате да похарчите много пари, но кажете откъде ще дойдат парите – ще качите данъците на хората ли?!", обърна се той към червените.

Според него за разлика от социалистите, в ГЕРБ имало политики, които давали резултати.

"За 2016 г. имаме над половин милиард повече приходи от туризма и благодарение на прагматичната политика на правителството на Бойко Борисов си върнахме руските туристи", похвали още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
46
 
! Отговори
Бокооо преди 7 години
Един е БОЙКО и неговия глашатай е Цецо .Редно е вече да се напише ода за Бойко да го славим по подобие на Фамилията Ким в Северна Корея Румънски виц в БГ вариант:Добро утро българи ,Др.Бойко стана ,станахте ли и вие ? Другарят Бойко прави гимнастика,вие правите ли?Другарят Бойко закусва , а на вас приятна работа .
7
9
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-агресивни итъпи Павиани в политиката от Тиквоний и Цвък!
6
10
 
57
 
! Отговори
НИКОГА ГЕРБ преди 7 години
ЦЕЦО ЗАМЪЛЧИ,*** ГЛЕДАЙ СИ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ
5
11
 
39
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Цецо Крадецо е доволен от състава на новото служебно правителство.Под вещото ръководство на Герджика то ще замете следите от престъпленията на ГЕРБ.Герджиков има опит в замитането на следи .. Споняма се защо го свалиха от поста председател на 39-тото Народно събрание. Именно, защото криеше един неудобен въпрос за приватизацията на "Булгартабак" към Шулева ...Нинова очевидно не командва в собствената си партия.Там олигарсите и ченгетата са взели връх ...Нищо добро не чака България !
4
5
 
48
 
! Отговори
Редовен Данъкоплатец преди 7 години
Ни едните ставате,ни другите,Цецо.Ама вие си го и знаете.Пак няма да имаме право да избираме каквото искаме на тези избори,а ''по-малкото зло'' както досега.Все трябва да избираме по-малкия *** с който да ни *** след това.Просто трябва кръв по улиците,трупове,запален парламент и министерски съвет,2-3 милиона души да спрат работа за олигарсите и да излязат на улиците,Европа да види че не се издържа вече ........Но всеки се е свил удобно на топло между краката на жена си и това е.
3
6
 
54
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Цецо, бегай да санираш апартаментите си, 6х17 000 лева народна пара се дава :)
2
5
 
49
 
! Отговори
сега преди 7 години
Сбогом ***,да горите в ада дано.
1
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много нагъли хора се оказаха тези от ГЕРБ.