Тик-так: ПФ си взе часовника, отмерил времето на ДПС

Влязохте 38, излизате 30, обърна се Валери Симеонов
16
Тик-так: ПФ си взе часовника, отмерил времето на ДПС
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

С часовник с логото на ДПС, който отмерва времето на обратно, излезе на парламентарната трибуна в последния работен ден на 43-ото Народно събрание съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.

Той отчете, че най-важната задача, която си поставиха патриотите да ограничат влиянието на "политико-мафиотската структура ДПС", е изпълнена.

"От март 2015 г. часовникът на ДПС продължава да върви назад и две години по-късно отброява края на времето и на живота на протурските партии не само на ДПС, наближава вашия час – влязохте 38, излязохте 30, надявам се при добра организация на българския народ да имате трима", обърна се патриотът към ДПС.

Той се похвали, че благодарение на ПФ бяха направени такива промени в Изборния кодекс, които да ограничат влиянието на южната ни съседка в политиката у нас.

"Успяхме да приемем закона за забрана на бурките, за да се ограничи влиянието на крайния ислям, ограничихме нахлуването на мигранти с оградата по границата", продължи Симеонов и отчете, че работата на този парламент е била успешна.

За разлика от него лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ призова да се сложи край на езика на омразата, а да се търси стабилно мнозинство на ценността основа.

Според него политици, които всяват омраза и нетолерантност са много опасни.

"Нашите предупреждения за разединението и за езика на омразата, като основни причини за днешните събития, са актуални и днес. Ние трябва да се освободим от това политическо наследство. Да го обявим за вредно за страната – днес и за бъдеще", призова Карадайъ.


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 1 година
С часовник в ръка черкезина балевски,ще обикаля ,покрай Народното Събрание,но вътре няма да го пуснат,ще разправя,колко работи са свършили в 43 Народно Събрание.А дпс може с трима, но ще бъдат вътре в играта.
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целият паричен фронт вън от политиката.Такива въртиопашки няма никъде.Хора без достойнство и принципи.Накъдето задуха вятъра и те натам.Особено тоя на снимката.
11
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ъ...ъ, на кой ще го предадат за смена на часа,щом излязъл заедно с тях за туй време относително към плътната материя дет се мени времето или скороста му придобива отрицателни измерения,ако излезе заради инерцията положителна при влизането и ако му се даде наново начален тласък кат момент може и да продължи,а в техния случай така настроен значи се върти с онуй време и някой трябва да *** на вратата в махалата отговорно човече и да прехвърля назад нещата и времето та да върви уж напред,в ред нещ
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ние вече сме разделени на дав политически блока - Герб, патриоти и малко бивши седесари - срещу БСП, ДПС и по-малки леви формации
9
19
 
11
 
! Отговори
камен преди 1 година
Факт е че патриотите станаха реална политическа сила , може би трети , така че това не прилича на издънка!
8
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тази мазна твар - тик так и времето и за теб отмина тик так
7
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е един от най-противните български политици
6
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако тоя на снимката още веднъж влезе в парламента,напускам страната.
5
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз мисля, че Симеонов се издъни. Не очаквах да се подведе по акъла на Митоди, Гроздан и т.н.
4
8
 
37
 
! Отговори
То6 преди 1 година
По принцип гласувам за патриотите, но дали ще гласувам пак ???? С този Валерка едва ли. Уж против герб,а ги подкрепя ?
3
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, но искам да знам моя живот как се подобри от работата на Симеонов и Каракачанов, за техния е ясно.
2
19
 
17
 
! Отговори
Винкел преди 1 година
Сбогом, ДПС! Привет ДОСТ+ПФ+ГЕРБ!
1
8
 
13
 
! Отговори
next преди 1 година
Следваща стъпка: ДПС+ДОСТ В ОБХВАТА НА ЗЗД!!!