Антония Първанова: Новият кабинет ще промени стила!

Кошлуков не очаква чудеса от служебния кабинет
27 яну 2017 13:20, Анисия Иванова
14
Антония Първанова: Новият кабинет ще промени стила!
Снимка: Bulgaria On Air

Оглавяването на служебния кабинет от проф. Огнян Герджиков показва сериозна заявка за промяна на стила в управлението на страната. Край на лошото възпитание, лошото образование и лошото управление. Това каза в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR бившият евродепутат от листата на НДСВ Антония Първанова.

"Понеже много добре познавам стила на проф. Герджиков и според мен е атрактивно от журналистическа гледна точка и за всички да заговорим за пореден път за резвизия. Разкриване на страшни скандали, търсене на отговорни, виновни и изобщо една кампания, която да мине под знака на скандала. Това няма да се случи", побърза да уточни тя.

По думите ѝ новият служебен премиер респектира и политическите лидери няма да могат лесно да си позволят агресивно и нетолерантно отношение.

"Може би би било интересно, ако служебен приемиер за първи път оглави след това и редовен кабинет", добави Първанова.

А Емил Кошлуков, който също участва в разговора, заяви, че не очаква чудеса от служебното правителство. Той все пак посочи, че в служебния кабинет има хора, които са изявявали много крайни позиции относно предишното управление. Като конкретен пример Кошлуков посочи назначения за служебен министър на здравеопазването д-р Илко Семерджиев, който е един от противниците на политиките на бившия здравен министър д-р Петър Москов.

Иначе според Кошлуков проблемът на дясното у нас, е че е забравило какво е дясно. По думите му промяната в политическите настроения в света е тенденция, която се забелязва и у нас, а пример за нея е изборът на Румен Радев, който поведе във вота със съществена разлика.

"Хората искат послания", обясни Кошлуков. А тези, които оправяли най-ясни и конкретни послания, са патриотичните партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Царистите изпълзяха отново. Огладнели са, ще грабят с пълни шепи. Техният човек е премиер!Има още кожи за сваляне от народния гръб!
6
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
всички телевизия канят ндсв партиици севлиевски и панаиотов още не саизпьлзяли фам паси чака работа в чужбина гласувахме за радев вижте каквополучихме
5
4
 
2
 
! Отговори
Mascapone преди 7 години
Bachvarova, jiva li si? Chernite angeli da ne te terorizirat?
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Взеха, взеха да изпълзяват от дупките си - тези двамата от снимките, гнусната фамилия - *** Паси , Шулевица и т.н.
3
0
 
26
 
! Отговори
чакаме севлиевски преди 7 години
Мислех си ,че тия на Ц2 са се затрили,а те изпълзяват от всеки ъгъл.Като зомбита са!
2
2
 
25
 
! Отговори
срама нямат преди 7 години
Направо през комина влизат тия "другари" , ако някой от тях се беше вяснал на избори-днес даже нямаше да помним, че са били в някаква листа. Още с появата им лъха на безпринципност, типично за ДС(и потомците им) и НДСВ
1
3
 
33
 
! Отговори
марин преди 7 години
Изпълзяват всякакви несъстояли се , като преди време Петното !