Нинова за рокадата: Срамувам се от Борисов, вярвам на Герджиков!

Шефката на БСП репликира задочно вече бившия премиер
27 яну 2017 13:30,
225
Нинова за рокадата: Срамувам се от Борисов, вярвам на Герджиков!
Снимка: архив "Булфото"

Лидерите на ГЕРБ и на БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова отново преплетоха шпаги, този път по повод рокадата на правителствата.

Борисов първо обвини Нинова, че се срамува от служебния кабинет, а тя отвърна, че се срамува от неговия.

Още по темата

Водачката на социалистите направи коментара си в отговор на думите на вече бившия премиер при предаването на властта в Министерски съвет.

"Г-жа Нинова положи големи усилия да спечели изборите, не знам защо се срамува от вас и казва, че няма нищо общо с вас. Според мен не е права", обърна се лидерът на ГЕРБ към служебния премиер Огнян Герджиков.

"Срамувам се от досегашното правителство, а не от служебното", репликира го веднага Нинова в изявление, разпространено от пресцентъра на партията й.

"Вярвам, че служебното правителство ще изтрие срама от купени избори и подменен вот. Вярвам, че служебното правителство ще изтрие срама от кражби, корупция и злоупотреби с власт. На добър час!", завърши тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
събраха се малко парици в държавата и като свършатще приключи и управлението на кака Ви Нинова.тя и компания с натежали кесии,а ние пак измамени.парите не са много,а те са майстори...кратко ще се беснее
146
19
 
9
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Борисов отново интриганстваше!
145
5
 
17
 
! Отговори
Анкета преди 7 години
Умоляват се всички съмишленици при появяване на образа на телевизионния екран на г-жа нинова да изключат телевизора за минутка не да сменят канала. Просто статистика.
144
4
 
20
 
! Отговори
СЕВЕРОЗАПАД преди 7 години
Едно време власите от селата от където е тази нагла социалистка ,не можеха да се оженят ,ако се върнеха без нашивка от казармата.От там е и приказката ,,намерил влах п. пък се сърди ,че е рунтава,, Курнелка много си повярва и смята ,че вече е ефреитор щом изрита Миков и Станишев. Чиста *** ,много докачлива ,злобна ,безпардонна и лъжлива .Срамувам се да гледам самодоволната физиономия на тази самозабравила се жена ,защото ни мисли за *** забравили какво могат комунистите.
143
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Г-жа РешетниковаНеееееееее!Няма да допуснем!
142
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** не се срамуват само като крадът!!!
141
18
 
8
 
! Отговори
Без изненада преди 7 години
ББ ,верен на подлата си природа , пак се опита да вкара в интрига Нинова , Герджиков и Радев. Такива мръснишки номера като на ББ и Симеонов не сме виждали от " политик " с претенции.
140
3
 
19
 
! Отговори
uf.. преди 7 години
Уф,Нинова... ставаш антипатична на избирателите.. все едно и също..КАКЪВ ти е Борисов, че да се СРАМУВАШ??? Човек се "срамува", ако обича, уважава нкг., а той изневери на доверието му.... Бъркаш понятията... ИЛИ///( само да не кажеш, че "заради България"..)
139
3
 
29
 
! Отговори
известно преди 7 години
Нинова не се срамува от крадливата й приватизация от Тексим от Булгартабак мини Бобовдол, подлагането си за лидер в СДС, замазването на делото "вальо топлото овч." за да се намъкне и идигне в БСП.
138
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама др.Курнелио аз се срамувам да ти гледам доволната ти физономия вече 27г,защото си по грозна и от смъртта.
137
7
 
25
 
! Отговори
месара преди 7 години
тая я било срам , ти да видиш , комунист със срам !!! другарката *** да каже кой съсипа държавата България и се опита да я продаде на ссср , или това не е за срам , а за гордост !? мая манолова пред тая *** направо е нищо , *** е *** нагла кариеристка , и за да постигне своето е готова да продаде и майка си ! супер нагло и безочливо същество е другарката *** !!!
136
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-срамното е,че в Кърджали отново издигат кандидатурата на Цвета Караянчева!Човекът,който върна градът в петдесетте години на 20 век.Пресъздаде стопроцентово Оруеловата атмосфера,но нещо смесено между "1984"и"Фермата"!НЕВЕРОЯТНА ТЪПОТИЯ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЯТА!гРЕШЕН,ГУБЕЩ ХОД!
135
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че кой не се срамува от банкянския мало умник? Нискоинтелигентен селски бек с ограничен речник, разпореждащ се с хората си като чобанин на полето.
134
19
 
18
 
! Отговори
про-тестър преди 7 години
Е сега се почна с медийния комфорт...Къде се крихте мушмуроци, докато ББ взимаще едни 30 милрд. , крадеше, лъжеще и дерибействаше....от кои тъмни дупки изпълзяхте?Срам ме е от такива подскачащи, фанатизирани и репресираЩИ псевдодемократ!Амин
133
2
 
25
 
! Отговори
Сексолог преди 7 години
Даааа, сигурно Борисов е видял мръсното бельо на *** Нинова. Иначе от какво ще се срамува един комунист?
132
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пред перспективата да се върнат отново във властта, някои политически кръгове в България за озверели в атаките и клеветите си, без да подбират средства.Българи, събудете се!Независимостта на Родината е в опасност!
131
4
 
30
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
"Нинова за рокадата: Срамувам се от Борисов, вярвам на Герджиков!"- Пак лъжи! Вие срам нямате, кого баламосвате!!
130
19
 
27
 
! Отговори
Оливейров преди 7 години
Хм, досега за герп не съм гласувал, ама като гледам как БСП драпа със зъби и нокти за властта, май ще гласувам за Бокича. Най-добре е той от всикчи други които имат шанс да влезнат.(вижте ги само - БСП, ДПС, Каракчанов, Марешки, Волен все доказани некадърници и те тръгнали да оправеят държавата)
129
10
 
31
 
! Отговори
Old men преди 7 години
Няма нищо по срамно да си кумунист след 40 си година.
128
12
 
36
 
! Отговори
Касъмов преди 7 години
Абе Нинова, когато искахте да разрешите пушенето не се срамуваше. Когато се предлагахте на депесе, не се срамуваше. Когато си нагласихте законите така че осъден политик крадец не може да има , не се срамуваше. Когато престъпници с по 10 дела се разхождаха на свобода не се срамуваше. Бокича и той дрънка глупости , ама токова нагъл като вас не е.