Нинова за рокадата: Срамувам се от Борисов, вярвам на Герджиков!

Шефката на БСП репликира задочно вече бившия премиер
27 яну 2017 13:30,
225
Нинова за рокадата: Срамувам се от Борисов, вярвам на Герджиков!
Снимка: архив "Булфото"

Лидерите на ГЕРБ и на БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова отново преплетоха шпаги, този път по повод рокадата на правителствата.

Борисов първо обвини Нинова, че се срамува от служебния кабинет, а тя отвърна, че се срамува от неговия.

Още по темата

Водачката на социалистите направи коментара си в отговор на думите на вече бившия премиер при предаването на властта в Министерски съвет.

"Г-жа Нинова положи големи усилия да спечели изборите, не знам защо се срамува от вас и казва, че няма нищо общо с вас. Според мен не е права", обърна се лидерът на ГЕРБ към служебния премиер Огнян Герджиков.

"Срамувам се от досегашното правителство, а не от служебното", репликира го веднага Нинова в изявление, разпространено от пресцентъра на партията й.

"Вярвам, че служебното правителство ще изтрие срама от купени избори и подменен вот. Вярвам, че служебното правителство ще изтрие срама от кражби, корупция и злоупотреби с власт. На добър час!", завърши тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
15
 
32
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Номера на другарката Нинова мина. Късопаметния електорат е готов пак да се лашне към бесепе. Евала другарко, требе да позлатите сега този който предложи "независимия" пилот за президент.
126
3
 
29
 
! Отговори
1 преди 7 години
Народа се срамува от всички вас!
125
5
 
25
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Корни- Срамувам се от САЩ....вярвам на Рассия! Срамувам се от долара....вярвам на рублата ! Вие се дръще а аз си отивам в Амирика!..
124
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За цанков камък, Белене и КТБ дали срамува?
123
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А за пловдивския панаир не се срамува.
122
10
 
41
 
! Отговори
Ал Бънди Президенте преди 7 години
Корни Корниии.....Корни...Мен ме срам, че ти и такива като тебе трябва да ни решават съдбата, но какво да се прави. Ще се пънеш до изборите, пък после ще млъкнеш
121
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жо Нинова желая щастие на Вас и цялото ви семейство .Ако играете тото , да познаете 6-ца , да си хар4ете парите със здраве .Имам и аз една препоръка - не се занимавай с политика , пове4е лъжиш от руснаците , такива като тебе не ни трябват.
120
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
уууу, племето на Ташунко пак е налазило тук да *** ...... Вожда ви , е заделил доста кинти за хонорари от заемите дето дръпна !
119
14
 
43
 
! Отговори
Отвратен преди 7 години
Нинова , не се изхвърляй толкова, че във вдруги ден като се върне Борисов на бял кон , да ни ривеш.Ние пък не се срамуваме от вашето управление , а ни се гади.Кой изгони 2 мл. българи и съсипа спестяванията на хората?Кой непрекъснато спира развитието на България ,за да си кажат вашия електорат че при соца било по-хубаво?Кифтета няма да идете....По кротко.
118
16
 
37
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Много си срамежлива ***,не ти личи ама да кажа.Аз пък се гордея с Б.Б единственият Мин.председател който устоя на всички *** и направи за 4г толкова колката вие за 20 г не направихте в държавата.Нито променяхте ,нито градихте и сега ще е същото,такова ви е мисленето да чакате друг да гради вие само да точите и да плюете ,само че глупците ще ви повярват,това е електората ви от край време.
117
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък вярвам само в Исус!Срамувам се от всички политици - от Радев до Бареков и накрая чак до Ана Баракова!Всичките са българоубийци!
116
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен133Не, влаинкя е, родена е в село Букьовци, Врачанско. Само не знам като е толкова "мъж", защо не помогне на Северозапада?
115
7
 
24
 
! Отговори
защо преди 7 години
Бре тази Нинова била много срамежлива
114
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая мяза на ханъма помакиня и като знам, че се занимаваше едно време с Булгартабак, съм сигурен, че е такава. Останала си е с Живковото име;)
113
31
 
20
 
! Отговори
ауу преди 7 години
Нинова се оказа повече МЪЖ от Бойко!!! Тивката се държи като селска интригантка, а днес се изложи брутално
112
19
 
14
 
! Отговори
тиквонийй преди 7 години
И Герб и БСП са от едно котило, комунисти! Бойко даже масажирал ушите на бай Тошо! Писна ни от селските им интриги и панаири! Колкото до този деформаторски кабинет! 2 години - 16 милиарда заем, напълниха си личните сметки...Цацаров никой няма да успее да осъди..кервана си върви кучетата си лаят!
111
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ясно, че ще го харесваш нали ти си го избра.
110
2
 
0
 
! Отговори
S kravine преди 7 години
Tesi mediini pravo priemnici na komunisticheskite nacisti po 5 pati na den li ste ni peiat visoko na den pak za svoiata viara?!
109
18
 
17
 
! Отговори
НИКОГА преди 7 години
ВЕЧЕ НЕГРАМОТНИ ПОЖАРНИКАРИ И ФИЗКУЛТУРНИЦИ НА ВЛАСТ!! ВИДЯ СЕ, ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА!!
108
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП+ГЕРБ=ЦИРК който се разиграва успешно от години. Всички са бивши комунисти и настоящи мафиоти но народа не иска да го разбере.