Нинова за рокадата: Срамувам се от Борисов, вярвам на Герджиков!

Шефката на БСП репликира задочно вече бившия премиер
27 яну 2017 13:30,
225
Нинова за рокадата: Срамувам се от Борисов, вярвам на Герджиков!
Снимка: архив "Булфото"

Лидерите на ГЕРБ и на БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова отново преплетоха шпаги, този път по повод рокадата на правителствата.

Борисов първо обвини Нинова, че се срамува от служебния кабинет, а тя отвърна, че се срамува от неговия.

Още по темата

Водачката на социалистите направи коментара си в отговор на думите на вече бившия премиер при предаването на властта в Министерски съвет.

"Г-жа Нинова положи големи усилия да спечели изборите, не знам защо се срамува от вас и казва, че няма нищо общо с вас. Според мен не е права", обърна се лидерът на ГЕРБ към служебния премиер Огнян Герджиков.

"Срамувам се от досегашното правителство, а не от служебното", репликира го веднага Нинова в изявление, разпространено от пресцентъра на партията й.

"Вярвам, че служебното правителство ще изтрие срама от купени избори и подменен вот. Вярвам, че служебното правителство ще изтрие срама от кражби, корупция и злоупотреби с власт. На добър час!", завърши тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
4
 
17
 
! Отговори
Georgi преди 7 години
Ами да! Я построй АЕЦ Белене да вземеш една комисионна от руснаците. Я сложи Делян Пеевски вътрешен министър, "да си знае", я направи Цацаров, като му изтече мандата, министър на правосъдието - "щото е гоуел разбирач" и да се отсрамиш дет' са вика!
106
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото, което се прави на изборите е да се определи реда, по който ще се реши кои да крадат.Това ли ви е демокрацията? Просто да се менкате регулярно на софрата?
105
8
 
21
 
! Отговори
тaня сaкъзовa преди 7 години
БСП (БКП) + срaм = пaродия
104
2
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 106,Иначе и според мен демокрацията е най-добрата система
103
6
 
22
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 106, спор няма - не бива никой да се взема прекалено насериозно, още по-малко политик. Но БСП, макар и да дрънкат за идеологии, равенство и справедливост, не са предприели нито една стъпка в тая посока, а на власт бяха немалко години. В ръководството им е пълно с компрометирани хора - милионерчета и нечии синчета и внучета. Няма как да стане, хората не са *** и както не гласуваха за Цецката, така няма да гласуват и за БСП.
102
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простата истина е че вместо да се увеличат пенсии, заплати, доходи на хората, парите отидоха за КТБ фалирана от БСП, реактори поръчани без договор от БСП, плащания към Мариците там СДС и какво ли не,милиарди хфърлени на вятъра вместо на народа, затова внимавайте за кого гласувате по делата им ще ги познаете
101
5
 
30
 
! Отговори
пипъл преди 7 години
Курнелий, понеже много знаеш и злобата ти е безгранична, отговори на един въпрос: какво построихте вие, червените хрантутници, през последните 25 години? За предишните години не питаме, защото знаем - унищожихте един народ.
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами и професорът е малко пообременен с категориите на другарите. "Благодаря за управлението" - казва той. Ама преподава, че Министерският съвет е ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ не е управленска. Генерал Радев също така употреби думата управление относно МС. Извод: трудно ще вървят промените, а още повече реформите. ИЗВОД от този извод: Трябва да се премахне този орган МС и се въведе съвсем нов, отговарящ на повелите на новото хилядолетие.
99
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да пази България от тази жена! Толкова много омраза на едно място, не може да донесе нищо добро...
98
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоу бсп-то. Знаеш, че патриотите искат да овеличат пенсиите и ше го направат. Тъй че пишете електората ви бегал.
97
5
 
26
 
! Отговори
Бре, тепегьозлък! преди 7 години
Аз пък недоумявам, Корнелийо, не се ли срамуват от теб наивниците, които продължават да вярват, че има шанс да се възроди неопетнена червената идея и този път наистина да успее да създаде справедливо общество? Има все още такива хорица, продължават да членуват в БСП и разчитат на неща, които виждат в мечтите си. Тях не ги ли е срам от теб, прилежната тъмносиня приватизаторка, нагушила се наготово, присвоявайки половината от едно солидно и богато външнотърговско дружество?
96
3
 
9
 
! Отговори
план Б преди 7 години
Ако и тези избори се купят както предишните, обявяваме война на Румъния, те ни завладяват, идва Мукавей и прибира политиците ни където слънце не грее.
95
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Столетницата върви и се озърта , уви всеки миг става все по дърта. И като изгубена държава след нея се чува тихо само слава, слава" Радой Ралин
94
17
 
14
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Ах рокада, как рокада,късно е, Борисов се накраде.Краде евро безотчетно,бройте си и левчето последно.
93
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото по-висок резултат вземе БСП, толкова повече червени крадци ще висят по стълбовете наесен
92
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политически боричкания има навсякъде. Държавата ни се срина, защото капитала се източва от държавата от проруски, протурски и други про-партии. Спомнете си 89-та, тогава с червени куфарчета се изнесоха млрд. След това по мутренските времена пак парите се изнасяха с чували. Банковите фалити и кредитните милионети, отново източване извън страната, Царя, АЕЦ Белене, КТБ, Лукойл, Булгаргаз, ЧЕЗ, ...
91
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пешко, ще вземе БСП висок резултат ... казвам го със съжаление, но ще стане.Но виж - демокрацията затова е най-добрия строй, защото когато един политик загуби връзка с реалността ... (а това става с всички които са на власт прекалено дълго) - народа го изритва и идва друг.
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес е добър ден за *** ***! Дал Господ поводи, че иначе глаааад!!!Дерзайте! Кеф ми е да чета едни и същи мантри, но с малко повече творчество, може и други фенове да се намерят!
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простата истина еq че политическите боричканиа сринаха държавата.Тия обаче не ги интересува, те възнамеряват да се бият до последно, важно им е кои по-велик, а не дали тука някой ще остане))
88
6
 
11
 
! Отговори
Махирев преди 7 години
Не е правилно Борисов да нарича Нинова Г-жа Лъжа защото тя никога не е казвала лъжа, нито дори си е помисляла да излъже. Има чисти хора като Нинова, които не са лъгали през целият си живот и които работят за бедните и онеправданите от сутрин до мрак. Вече всички от БСП са като Нинова и аз ще гласувам за тях.