Радев оглави рейтингите. Следват го Борисов, Каракачанов...

На четвърто и пето място са лидерката на БСП Нинова и Марешки
27 яну 2017 12:00,
72
Радев оглави рейтингите. Следват го Борисов, Каракачанов...
Снимка: "Булфото"

Новият президент Румен Радев влиза в политиката с високо доверие и повежда рейтинга на политиците у нас.

Одобрението за Радев е 51%, а неодобрението за него едва 10 процента, сочи проучване на "Алфа Рисърч", проведено между 14 – 22 януари  сред 1024 българи.

По-висок старт е имал единствено президентът Петър Стоянов – 67%, месец след началото на своя мандат, припомнят социолозите.

Сред привържениците на президента Радев са твърдите му избиратели от БСП, ДПС и Обединените патриоти.

Десните избиратели, най-вече тези на ГЕРБ и Реформаторския блок, все още споделят повече резерви към новия държавен глава.

Сред партийните лидери с относително най-висока подкрепа остава Бойко Борисов, одобрението за когото е 32.3%.

Съвсем пълтно зад него се нарежда шефът на ВМРО Красимир Каракачанов, одобряван от 30.7% от българите.

Следващата "двойка" се оформя от лидера на БСП Корнелия Нинова, която има одобрението на 25.2% и набиращият скорост председател на "Воля" Веселин Марешки, одобряван от 24.3%.

Сред лидерите на старите и нови партии вдясно относително най-висока подкрепа събира Христо Иванов (11%). Меглена Кунева, Божидар Лукарски, Николай Ненчев и Радан Кънев имат лична подкрепа около 7%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Щом продукт на милицията на БКП като Каракачанов се ползва с доверие от българите значи нещо не е наред ,най вероятно българите.
47
2
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Да подкрепяш Каракачанов и нацистите... Това е ***.тия на висша степен.
46
8
 
3
 
! Отговори
ТЕМЕНУЖКА преди 7 години
БОЙКО НЕ Е МУТРА!!! ТОЙ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ ОТ НАТО, СИЛЕН, СМЕЛ, КРАСИВ, УМЕН, ИНТЕЛИГЕНТЕН, ПОТЕНТЕН И НИКОГО НЕ Е БИЛ КОМУНИСТ, ИЛИ АКО Е БИЛ АЗ НЕ МОГА ДА ГО ПОВЯРВАМ!!
45
2
 
12
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Мутрата си е мутра. Вари го, печи го пак си е мутра.И винаги с ФЕС на главата.П.П.Вижте ген. Радев!Подчертавам, че КАТЕГОРИЧНО съм против другарите от БКП ..... извинете, БСП.
44
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Радев не е като най-великия български президент Росен Плевнелиев но затова пък ходи по 5 пъти на ден до червената бърлого до позитано за опорни точки и направления. Аз го следя изкъсо и го фотографирам и такъв компромат ще му спретна че фуражката ще му падне на тоя комунист. Вчера го дебнах до 3 часа през нощта а той само влиза и излиза от позитано с опорни точки и направления.
43
8
 
9
 
! Отговори
Прост народ ! преди 7 години
Ние простите се разбираме най-много с баце Бойко щото и той е *** като нас и затова много си го обичаме шофиор на самолет може да стане всеки ама като баце само той може да стане
42
6
 
1
 
! Отговори
Прост народ ! преди 7 години
И тримата са пълни палячовци и кукли на конци
41
3
 
2
 
! Отговори
Прост народ ! преди 7 години
Ако наистина това са реюзултатите, значи сме най-простия народ на тези географски ширини
40
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Радев не може да върже две думи на кръст без да накъсва изречението.Но затова пък ходи по 5 пъти на ден до червената бърлога на позитано за "опорни точки" и "направления".Поредната глупава кукла в ръцете на комунистите, опитващи се да изместят бивши техни кадри от "руля" на комбайна, за да могат те да "жънат" с пълни гърла чужди "фондове" и такива сладки парички от омразната за тях европа.
39
9
 
11
 
! Отговори
До 51 преди 7 години
Какво се чудиш?Нинова е отблъскваща. Има някакъв рейтинг благодарение на най-фанатизираните фенове на БСП. Те ще гласуват за БСП, дори ако за неин лидер изберат някой стол, кенгуру или нарисувано човече.Марешки пък изникна буквално от нищото и колкото и да са неясни някои неща около него, чувства се, че е играч-единак, който прави сечено на всички и има куража да се опълчи дори на картела, тоест на всесилните олигарси. Така, донякъде се припокрива с митичните образи на юнаците от фолклора.
38
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв рейтинг може да има този с шапката с вид на мутра?Дори церемонята не уважи и не свали тая шапка,да му се не види.Какво е това възпитание,каква е тая култура?Е,сещам се за култувата му реплика,която обяснява всичко:"Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме".
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Второто място за Борисов си е реверанс към него от платените му социолози.А Нинова и Марешки на едно ниво е просто несериозно.Но като знаем пристрастията на Боряна Димитрова към Бойко Борисов не сме изненадани.
36
0
 
6
 
! Отговори
Граф Трашлийски преди 7 години
Погледнета на снимката какъв аристократизъм издава стойката и лицето на Борисов и ние българските аристократи затова го обичаме и уважаваме. Само от време на време някакви свинари с гайди развалят имиджа му уж да го подкрепят.
35
4
 
5
 
! Отговори
Цвета Караянчева преди 7 години
И аз ще остана с господин Борисов, защото и мая дядо е бил убит от комунистите и на него ще посветя борбата си.
34
1
 
5
 
! Отговори
Лиляна Павлова преди 7 години
Не е вярно! най-висок рейтинг има господин Борисов и аз заедно с моите колежки от харе...кабинета ще остана до самия край с него. Ние пак ще се върнем и пак ще строим магистрали и ще санираме.
33
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До qqw3214001923*
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хи-хи-хи.....сетих се за едни такива "рейтинги", които обозначаваха превъзходно "здраве" на една краварска банка, която след 2 седмици БЛАГОПОЛУЧНО СЕ ГЪТНА и остави банкрот хиляди хора и се превърна в СВЕТОВНА КРИЗА!!!! ПОМНИТЕ 2008 НАЛИ??? Ооооо, да не говорим пък за "предсказанията" за брекзита и победата на хилърчето! На нашите избори въобще не говоря!!! Така, че не помпайте разни фалшиви рейтинги. Радев е избран, да му мислят ДРУГИТЕ!!!!
31
0
 
4
 
! Отговори
До изнервен преди 7 години
Знаеш ли какво значи ,,МЕДИЕН СЪВЕТНИК ,,ако не- прочети !!!
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На народът рейтингът трябва да е най-висок.
29
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той как се доказа вече, че и рейтинг има. Едва вчера застъпи