Волгин: Служебният кабинет - опит за много добър баланс!

Напролет ни очаква много сложен кабинет, смята д-р Петър Стоянович
27 яну 2017 11:30, Анисия Иванова
15
Волгин: Служебният кабинет - опит за много добър баланс!

Със служебния кабинет президентът Радев парира всякакви критики, които биха могли да се отправят към него - че е прекалено в ляво или прекалено в дясно. Това каза в предаването "България сутрин" журналистът и писател Петър Волгин.

Днес става официалното предаване на властта на служебния кабинет. Пред Bulgaria ON AIR бившият министър на културата д-р Петър Стоянович и Петър Волгин коментираха състава на кабинета, избран от Румен Радев.

"Направен е опит за един много добър баланс. Дали той ще се получи зависи от работата на конкретните министри", посочи журналистът в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

Още по темата

Д-р Петър Стоянович заяви от своя страна, че този опит за баланс между различните лагери и интереси e доказателство за изразената позиция от лидерa на БСП Корнелия Нинова, че няма да имат намеса в правителството.

Волгин твърди, че настоящите министри и техните колеги могат да извадят голяма част от далаверите, от нередностите и съмненията, които се трупаха в обществото. Според д-р Петър Стоянович това звучи "много хубаво да си го пожелае човек", но няма да има време.

"Не знам и дали самата политическа класа някога е имала силата да ревизира каквото и да е зад себе си. До днес реално осъден и лежал министър в България няма", коментира бившият министър на културата.

Според Волгин политическа криза в страната няма, а по-скоро има желание за генерална промяна и стремеж към тотално преоформяне на политическата класа. По думите на журналиста не е страшно дали ще има избори, по-страшното е това, че няма политически сили, които да олицетворяват модерното мислене и в същото време националния интерес.

"Достатъчно е този кабинет да успокои нещата и да ни подготви за следващия сблъсък. Мисля, че напролет ни очаква съставянето на един много сложен кабинет", заключи д-р Петър Стоянович.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Волгин да се беше кръстил Белиискъров или Лудоянев.
10
0
 
7
 
! Отговори
Вотър Пелгин преди 7 години
-Винаги съм с таз , която е на власт ! И сега ще се ориентирам Овреме .
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божееее, взеха да показват по ТВ най-гнуснитe ушaнки.....
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До днес реално осъден и лежал министър в България няма", коментира бившият министър на културата.а можеше и Р.Овч. и Румен Гечев вече да са си излежали присъдите.
7
0
 
11
 
! Отговори
Допълвам №6 преди 7 години
Става въпрос за новия брой на вестник "Стършел".
6
4
 
9
 
! Отговори
Прочетете в."Ст преди 7 години
- в новия брой, материала от М.Вешим, публикуван на стр.3.Много добре доловил и посочил уж "случайните" неща около Радев - все знакови червени фигури (не само в служебното правителство) и все "случайно" намиращи се близо до тях руснаци.Жалко, защото у повечето българи продължава да съществува симпатия към Русия. Трябва ли да се омаскари и това чувство поради факта, че някои комунисти с изключителна наглост си присвояват всичко,което свързва България и Русия?Болшевизмът съсипа и Русия, и нас!
5
6
 
7
 
! Отговори
Предателства преди 7 години
Предаване на властта. Предаване на доверието на избирателите.
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Волгин одобрява руската агресия в Украйна и е мисля че е независим наблюдател
3
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гаварит Масква : Служебният кабинет - опит за много добър баланс!
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък мисля точно обратното
1
13
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
оттеглям гласа си за радев получих мадр лесничеи