Местан уверен: ДОСТ влиза в следващия парламент

Резултатът на партията щял да надскочи очакванията
28 яну 2017 17:17,
103
Местан уверен: ДОСТ влиза в следващия парламент
Снимка: БТА, архив

Партия ДОСТ ще прескочи 4-процентовата бариера и ще влезе доста убедително в новия парламент. Това заяви в Плевен лидерът й Лютви Местан, след учредителната областна конференция на ДОСТ в града, предаде БТА.

Той каза, че е убеден, че резултатът на ДОСТ на предстоящите извънредни парламентарни избори ще се разминава от прогнозите на социолозите в пъти. Това показва прекият ни контакт с избирателите и регистрираният ентусиазъм, аргументира се Местан.

Според него на предстоящия вот ще се състои "класически сблъсък на новата мисия", на която те имат претенцията че са носители, и от друга страна, "на политическата репресия и заплаха за освобождаване от работа". Изборите ще бъдат ярък сблъсък между политическата идея и политическия терор, заплахи и купуване на гласове, заяви Местан.

По думите му опоненти на ДОСТ ще бъдат всички партии, които за 27 години са се "изродили" в партии на политическата класа.

Местан посочи, че водят сериозни преговори и с други партии, с които да се явят заедно на следващите парламентарни избори. Вратата на ДОСТ е широко отворена за всички партии, които имат за кауза да освободят българската демокрация от оковите на олигархическите и корупционните обръчи, коментира той, но не посочи конкретни партии, защото, по думите му, не са финализирани преговорите с тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
10
 
8
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Всички ще агитираме за ДОСТ сред мюсулманите !!! ДОСТ - 4%...ДПС -3.7% и ПРЕХОДА СВЪРШВА !.....Доган в затвора и всички далавери на светло !
53
5
 
14
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
В ПАЗАРДЖИК НЕ ТЕ ИСКАМЕ ТИ СИ ПРОДАЖНИК ТИ СИ ИЗМЕНИК НА РОДИНАТА СИ. ТИ СИ ТИ СИ НЕ СПОСОБЕН
52
5
 
1
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Бабо Куно , *** метни 20 бона през терасата, да помогнеш на милицията и ще ти олекне!
51
16
 
10
 
! Отговори
Сабри преди 7 години
само ДОСТ
50
22
 
3
 
! Отговори
Мустафа преди 7 години
само ДПС
49
20
 
9
 
! Отговори
Ахмед преди 7 години
Аз ще гласувам за ДОСТ
48
7
 
15
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
След ДПС още една измислена партия с турско финансиране. Докога ще търпим външна намеса в нашите работи?
47
7
 
3
 
! Отговори
Фил преди 7 години
Бабке нямаш си понятие ти от демокрация,достойнство или хуманизъм. Свикнала си на тоталитарна държавна хранилка и сега не ти густо както по време оно. Толкова си назад ментално, че бълнуваш за армия и танкове-и само не казвай на никого че си цивилизована или разбираш нещо от човечност - просто. Не че нещо но звучиш брутално.. Направи една екскурзия до Северна Корея, ако те пуснат де,. и не си взимай фотоапарат или телефон щото НЕ МОЖЕ.!
46
4
 
10
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
БАБИНОТО,АПЕТИТА ИДВА С ЯДЕНЕТО,МЕСТАН МОЖЕШЕ ДА СТАНЕ КМЕТ НА СЕЛО,ПРИ 2000 ТАНКА,200 САМОЛЕТА ,И 100000 АРМИЯ В ТРИ АРМИИ,НАДАЛИ,МОЖЕ БИ,ФИЛЙО,ВИЕ ГИ НАРЯЗАХТЕ,ВИЕ ГИ ПРОДАДОХТЕ,НАРЯЗАХА РАКЕТИТЕ,СЕГА СИ ПАЗЕТЕ ДУПЕТАТА,ФИЛЙО,НОВОТО ВИ ВРЕМЕ,НЯМА ЛИ ЕКСПЛОАТАЦИЯ 100% ОТ МУТРИ И МУТРЕНЦА.ХАЛАЛ ДА ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА,АЗ СЕ НАЖИВЯХ НА СТАРОТО ВРЕМЕ,ТИ ЩЕ ГО ВИСИШ СЛЕД 1000 ГОДИНИ,ОСВЕН АКО НИ СИ СЕ НАЛАПАЛ. ОТ МОЯ ТРУД..
45
14
 
5
 
! Отговори
Филйо преди 7 години
доброто старо време отмина бабкеняма го Татовото ви време, когато експлоатирахте труда на хората с 55%данък. хей гиди хей.. силна била държавата тогазВсяка баница си има начало и край.
44
5
 
19
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
КОГАТО БЯХМЕ,БЯХМЕ СИЛНА ДЪРЖАВА ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО,ТАКИВА НЕ МОЖЕШ ИМ ЧУ ГЛАСА,СЕГА СЕ НАВЪДИХА С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ.АХ , АМАН,АМАН.
43
7
 
14
 
! Отговори
САрпоф преди 7 години
съм Кърджалиец и НЕ знаянито да пиша, нито да четазащо ли? ъми защото съм един от тези, които знаят как и какво целешекомунизъма със умишленото потисничество над турското население под всяка форма. ... което продължава отчасти и до днес. Само 'верните хора' в голяма част и сегА са на приоритетнитеместа, а те са:1.партийни човеци2.доносници3.приватизатории наследниците им. ¯-------останалите са (умишлено) невежите...
42
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През крив макаронПробвай да минеш в турския парламент поне имаш 50,000 гласа от наще бивши Българи
41
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парламент за тази етническа партия през крив макарон! Ако влезе в Народното събрание на България това ще е тотален срам за нашата държава - да имаме две етнически партии в парламента!
40
2
 
19
 
! Отговори
naco преди 7 години
Но,това го знаем другарю Местан,че ВСИЧКИ "партии" ВОДЕНИ от АГЕНТИ на ДС ще влязът в парламента!? Въпроса ни е,няма ли най-после тези АГЕНТИ да се ЗАСРЪМЯТ и си седнат на ЗАДНИЦИТЕ??? НАРОДЕ????
39
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
този е време да бъде прибран или в пандиза или в психиатрия
38
5
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Ще влезе, ама в Турция.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 50Komunistite gi izvarshiha i zatova ottogava bg e v kriza i bg naroda e na izchezvane
36
15
 
6
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
ДОСТ и Местан са просто евтино театро, което имаше за цел само едно - да мобилизира загубилите ентусиазъм фенове на ДПС и да обере тези, които вече съвсем са ги отписали и търсят алтернатива, която да прави сечено на Доган, но да си им е кроена по етно-социален вкус.Масква ръкопляска и заглажда мустак.
35
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Da te pitam fes.Koi uredi atentata na Bunovo?Sliven,Varna(aerogarata,dvamata mladeji,zlatni),Kaolinovo,Kurdjali....Eto zatova vi izgoni Todor Jivkov.