Местан уверен: ДОСТ влиза в следващия парламент

Резултатът на партията щял да надскочи очакванията
28 яну 2017 17:17,
103
Местан уверен: ДОСТ влиза в следващия парламент
Снимка: БТА, архив

Партия ДОСТ ще прескочи 4-процентовата бариера и ще влезе доста убедително в новия парламент. Това заяви в Плевен лидерът й Лютви Местан, след учредителната областна конференция на ДОСТ в града, предаде БТА.

Той каза, че е убеден, че резултатът на ДОСТ на предстоящите извънредни парламентарни избори ще се разминава от прогнозите на социолозите в пъти. Това показва прекият ни контакт с избирателите и регистрираният ентусиазъм, аргументира се Местан.

Според него на предстоящия вот ще се състои "класически сблъсък на новата мисия", на която те имат претенцията че са носители, и от друга страна, "на политическата репресия и заплаха за освобождаване от работа". Изборите ще бъдат ярък сблъсък между политическата идея и политическия терор, заплахи и купуване на гласове, заяви Местан.

По думите му опоненти на ДОСТ ще бъдат всички партии, които за 27 години са се "изродили" в партии на политическата класа.

Местан посочи, че водят сериозни преговори и с други партии, с които да се явят заедно на следващите парламентарни избори. Вратата на ДОСТ е широко отворена за всички партии, които имат за кауза да освободят българската демокрация от оковите на олигархическите и корупционните обръчи, коментира той, но не посочи конкретни партии, защото, по думите му, не са финализирани преговорите с тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
неприятен човек,не бива да е лице на партията,няма достойнства и не буди респект
13
2
 
44
 
! Отговори
1 преди 7 години
местане,ще влезеш,пак в турското посолство.
12
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Местан уверен: ДОСТ влиза в следващия парламент."---А, бе, кой го е излъгал, та му е заврял тази мисъл (от-зад)?
11
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В следващият парламент няма да има дост. :)
10
34
 
7
 
! Отговори
Хасан преди 7 години
Убедителното влизане на ДОСТ в парламента ще е принос за демокрацията и шамар за руско-поклонническата и противонародна партия на Ахмед Доган.
9
23
 
5
 
! Отговори
човечец с познания преди 7 години
За съжаление Местан може и да влезе. На президентските избори той изкара 76 хиляди гласа само в България, и то при условие че турците не обичат да гласуват за българи ,пък било и за Цецка Цачева, при мобилизация би изкарал към 85-90 , а представете си колко гласа могат дойдат от Турция поне 30-40, трябва му някой бг съюзник и е вътре. ама освен партията на Корман, не виждам кой да се навие.
8
0
 
24
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Три статии една след друга за лилипутите у нас (Пепи бЕлото,кривоустата снаха,а сега и агент Павел) кой от кой по-голЕм мераклия да ни "оправи" за пореден път.
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан обясняваше как ДОСТ щяла да бъде "изненада" и на президентските избори.
6
7
 
39
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
ДОСТ никога не трябва да влизат нито в парламента нито, където и да било. Това е чисто турска партия, която според Конституцията на България е незаконна, от където и да бъде погледната. Питам аз ще се намерят ли честни български съдии, които да потърсят наказателна отговорност на своите колеги позволили тази регистрация? Искаме да ги знаем поименно тези съдии. Ако това не стане тогава България никога няма да се оправи. Прави са от ЕК, че България е най корумпираната държава.
5
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
местан е мъжка професионалиска
4
13
 
16
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Браво Местане! ДОСТ- 4 %.....ДПС -3.9%....и край на прехода ! Доган в затвора ! Всички далавери осветлени !
3
7
 
11
 
! Отговори
Ferdi преди 7 години
Ako sloji Shirin po bikini, moje daje da stane parvi kavaler.
2
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МЕСТАНЕ, И ВИЕ И ДПС И БСП Спете голи за добър сън и страстен секс
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"класически сблъсък на новата мисия"............да не би от турция да са му обещали да му пуснат 200 - 300 000 бежански ***,да му оправят бройката.