Реформаторите с първи конгрес, Москов зове ДСБ обратно в блока

Ръководителят на предизборната кампания призова за обединение на дясното
28 яну 2017 13:31,
123
Реформаторите с първи конгрес, Москов зове ДСБ обратно в блока
Снимка: архив Булфото

Ръководителят на предизборната кампания на Реформаторския блок Петър Москов призова ДСБ обратно в Блока, предаде "Дарик".

В изказването си пред Първия конгрес на Блока той поиска платформата да бъде отворена към всички десноцентристски организации, за обединение на десницата. Да бъде допуснато тези, които напуснаха Блока, да се върнати в това число ДСБ. И без това представители на ДСБ има в тази зала, съобщи Москов.

Сила, обединение и отговорност , налагане на активни правила чрез участие в управлението е смисълът на Реформаторския блок, очерта той целите.

Спойката на РБ, подчерта ръководителят на предизборната кампания, е осъзнатата необходимост БСП и ДПС да бъдат спрени по пътя им към властта. Москов акцентира също да не се дават основания десницата да бъде обвинена в глупост.

РБ трябва да не предава основните си приоритети, поддавайки се на емоции, а да ги следва като участва активно в управлението на държавата, даде посоката той.
По думите му в Блока партиите трябва да запазят суверенитета си и да има ръководство, амбицирано да бъде силен екип, а не да задоволява персонални амбиции.

Според Петър Москов идеологията на реформаторите би трябвало да е отстояване на консервативните ценности в българската политика. А двата основни фундамента, върху които да стъпят реформаторите - силна държава и институции в областта на сигурността, здравеопазването, образованието, върховенството на закона. Второ -отстояване на човешките свободи, защитавайки собствеността, предприемачеството, конкуренцията.

Трябва да се отървем от социално-либералните заблуди на прехода, посъветва Петър Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
13
 
! Отговори
nekoj преди 7 години
Май не му стигат за белота да си направи каре 'реформатори' - та предлага и обединение с ДСБ. Е тогава за каре ще стигнат, а и двама зяпачи за акъл ще има!
77
0
 
14
 
! Отговори
AZ22 преди 7 години
Без ВНС което да промени съдебната система, България няма да прогресира. РБ е история, след задушаващата прегръдка на баце. Сега ще останат и извън парламента.
76
1
 
11
 
! Отговори
човечец с познания преди 7 години
Лансират ги, щото са си платили на сайта, вече почти всяка партийна новина е платена. А преди избори мизата се вдига. Това е жалката истина. Всичко стана като БЛИЦ И ПИК.
75
2
 
20
 
! Отговори
Найденов преди 7 години
Чудя се защо ги лансирате тези пълни политически трупове?????? Какво точно "реформираха" в отминалия парламент, че аз не го видях? Какви "нови и свежи" идеи имат за реализиране, след като почти всички лапачи от тази коалицийка бяха години подред във властта? Едва ли ще има толкова бааалъци които отново да ги вкарат там.
74
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От тия по-големи палячовци няма. Ха - ха
73
1
 
26
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Всеки път е друсан яко братлета ! Така и не мога да разбера от къъде го взема това шмъркало !
72
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗБИРЩИНА ОТ ДЕФОРМАТОРИ. Влака замина бате, вие за къде бяхте извинете???
71
4
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Нещо продължавта да не са в час тия! Това не е конгрес, а опело!
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dalaverata na pepi dr na upoikite. V okrajna da se lekuva i da varne parite ot turskite vakdina i otmaschimkite da pradt. Otpe4atazi nai nekadarnia minister sled kradlata na 26 miliona atanasova ot gerb ot sdravnata kasa gi nama 26 miliona atanasova koi schte i darji smetka na gerberkata s tikovete i
69
3
 
28
 
! Отговори
ел преди 7 години
Един файтон политически трупове, разпадналия се Деформаторски блок, които нямат шанс в политиката, сега се напъват отново да се докопат до властта, за да грабят и да крадат, както цял живот са правили. Нямат шанс тия смешници. Повече няма да помиришат нито власт, нито Парламент.
68
10
 
23
 
! Отговори
факт преди 7 години
Ако го нямаше Марешки и партиотите БСП щеше да има над 140 депутати .За съжаление ще се наслушаме и нагледаме на най -долната прослойка от населението представена на Марешки и Симеонов.
67
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оооо,вече имам минусче.Значи се досети кой ще спечели изборите.
66
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази година е на огнения червен петел.Кой мислите ще спечели изборите?
65
4
 
30
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
тоз маймуняк пак се тъкми за власт!
64
8
 
13
 
! Отговори
Избори за НС 2017 преди 7 години
Както се вижда ще имаме най -сетне стабилен кабинет и парламент,с един достоен държавен глава .
63
12
 
22
 
! Отговори
Избори за НС 2017 преди 7 години
БСП 40 %ГЕРБ 16ДПС 10Марешки 8ПФ (ако не се разпаднат) 7Дост 2 .2РБ.2.2НРБ -ДСБ-1.9
62
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първи конгрес на третополовите. Защо Радан не е там? Москов да го призове пак.
61
10
 
19
 
! Отговори
Избори за НС 2107 преди 7 години
БСП 40 % ГЕРБ 16 ДПС 10 Марешки 8 ПФ (ако не се разпаднат) 7Дост 2 .2 РБ.2.2НРБ -ДСБ-1.9
60
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Либералите искат да се отърват от либералните заблуди на прехода:)) Десницата чието верую бе - "колкото по-малко държава, толкова по-добре", сега иска силна държава. Да ги обвини човек в глупост - не, не може да бъде, та това е най-дребното в което човек може да ги обвини.
59
9
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
2013-та. Предизборния щаб на Герб решили да се съберат в къщата на Тиквата в Банкя, за да обсъдят как ще премине пресконференцията в изборната нощ.Хапнали, пийнали и към полунощ се изпонапили и решили да си викнат про.ститутка.Чудили се дълго на коя да се обадят...чудили се....и накрая звъннали на Радан Кънев