Реформаторите с първи конгрес, Москов зове ДСБ обратно в блока

Ръководителят на предизборната кампания призова за обединение на дясното
28 яну 2017 13:31,
123
Реформаторите с първи конгрес, Москов зове ДСБ обратно в блока
Снимка: архив Булфото

Ръководителят на предизборната кампания на Реформаторския блок Петър Москов призова ДСБ обратно в Блока, предаде "Дарик".

В изказването си пред Първия конгрес на Блока той поиска платформата да бъде отворена към всички десноцентристски организации, за обединение на десницата. Да бъде допуснато тези, които напуснаха Блока, да се върнати в това число ДСБ. И без това представители на ДСБ има в тази зала, съобщи Москов.

Сила, обединение и отговорност , налагане на активни правила чрез участие в управлението е смисълът на Реформаторския блок, очерта той целите.

Спойката на РБ, подчерта ръководителят на предизборната кампания, е осъзнатата необходимост БСП и ДПС да бъдат спрени по пътя им към властта. Москов акцентира също да не се дават основания десницата да бъде обвинена в глупост.

РБ трябва да не предава основните си приоритети, поддавайки се на емоции, а да ги следва като участва активно в управлението на държавата, даде посоката той.
По думите му в Блока партиите трябва да запазят суверенитета си и да има ръководство, амбицирано да бъде силен екип, а не да задоволява персонални амбиции.

Според Петър Москов идеологията на реформаторите би трябвало да е отстояване на консервативните ценности в българската политика. А двата основни фундамента, върху които да стъпят реформаторите - силна държава и институции в областта на сигурността, здравеопазването, образованието, върховенството на закона. Второ -отстояване на човешките свободи, защитавайки собствеността, предприемачеството, конкуренцията.

Трябва да се отървем от социално-либералните заблуди на прехода, посъветва Петър Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
21
 
! Отговори
ДА СЕ ЗНАЕ преди 7 години
Реформаторския Блок е Рожба на Джордж Сорос . Той плати за кръвното сваляне на властта в България преди време .
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДНЕС.БГ - изоставате с инфопотока.Половин София е без ток - гръмнала е подстанция СРЕДЕЦ, която е собственост на НЕК.
16
2
 
25
 
! Отговори
Онуфрий преди 7 години
Тоя напълно е перкулясал. Да върви да се лекува. Деформаторския блок се разпадна, останаха шепа крадливи клиентелисти без никакъв шанс в политиката. Смешници.
15
17
 
11
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Иван Костов беше най-добрия м-р председател на прехода,но хората не го разбраха.А и той,обиден,не им обясни.Друго си е Б.Борисов да те баламосва всеки ден от малкия екран,а услужливи журналистки да му задават удобните въпроси,а на другия ден с лекота да изтегли 16 милиарда заем и после да ви се хвали за какво и колко е дал,колко е добър и щедър.В едно е прав. Тоя "лош мат'рял" си заслужаваше такъв премиер.
14
4
 
23
 
! Отговори
Мутация преди 7 години
Тази снимка трябва да бъде разглеждана години наред от психиатрите по света. Това нещо снимано там дори не се вписва в психиатричните диагнози.
13
6
 
24
 
! Отговори
И КАЧЕСТВЕНА ДРОГА преди 7 години
СЛЕД КАТО ФАВОРИТКА НА БОКО ПЕТЪР МОСКОВ, ОГЛАВИ ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА, ПАЗИ БОЖЕ, РЕФОРМАТОРИТЕ, ТА Т.НАР. РЕФОРМАТОРИ СА ОФИЦИАЛНА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ. НЕ ЧЕ НЕ СМЕ ГО ЗНАЕЛИ, НО ТОВА Е ВЪРХЪТ НА НАГЛОСТТА ДА НИ ГО НАВИРА В НОСА. НЕЩО ПОВЕЧЕ, ТЕ СА И ЗАКОННАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ. БОКО ДЪРЖИ ПЕТЪР ПЛЪТНО ДО СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО МОСКОВ Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОМРАЗЕН И ПОЧТИ КОЛКОТО БОКО НА ХОРАТА.НО ДЪРЖЕЙКИ ГО СЕБЕ СИ, ОТКЛОНЯВА ЧАСТ ОТ ОМРАЗАТА КЪМ СЕБЕ СИ. ИНАЧЕ МОСКОВ СИ Е ЧИСТА ПРОБА ЗАВИСИМ.СИГУРНО МУ УРЕЖДАТ
12
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствен Радан им се опъна,но трябва да признаем,че е слаб лидер.Не владее хватките на Бойко,нито слугинажа на Москов.Не умее да лъже избирателите си,а те това най-много обичат.Затова няма да спечели.Но и тия са аут.
11
4
 
25
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
Реформатора който не призна че заплащане за избор на лекар си е изнудване от страна на болниците.
10
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя тюрлю гювеч още ли си мисли,че ще влезе в следващия парламент.Кунева,Караджов,Ненчев,Лукарски,предателя Москов,Зеленогорски-за тия ли да гласувам?Да не съм мазохист.
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов, айде бе :).. И какво е консервативното в кунева ?? :) А в получаващия обществени поръчки баща на лукарския ?? : И той ли е консерватор ??? Всъщност , прав си ...Боко е консерватор- не може да излезе, още от СИК и ИПОН - и така ви командва , защото , само е мечтал за такава власт .. Маргините не му я бяха ..дали :))
8
6
 
20
 
! Отговори
д преди 7 години
Интересно Иван Костов за кого е ? Напоследък потъна от срам като спечели Радев.
7
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДСБ е вече в миналото. Шансът на Москов, ЛУКарски и Кунева е да са закачат за ГЕРБ.
6
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предател, който се продаде на Борисов. Когато Борисов плюеше ДСБ и Радан, той седеше плътно до него
5
18
 
11
 
! Отговори
д преди 7 години
Да,Рада Д е по -опасен тип защото Москов поне има консервативни възгледи ,а Радан е болшевик неомарксист ,обратен и за мюсюлманите .
4
10
 
2
 
! Отговори
Забрави ли преди 7 години
do 1ф! А волен еничарчето потурчено срещу няколко сребьрника?
3
1
 
20
 
! Отговори
Жив ташак преди 7 години
За скъсан менискус те пускат и за подагра та да вземат парите.
2
3
 
34
 
! Отговори
Фалшив герой преди 7 години
Тоя тарикат защо още не е в затвора???? Конгрес лиии, само Моника Маковей за него! Предател и престъпник!
1
5
 
37
 
! Отговори
ф преди 7 години
Петър Москов е национален предател .