Визите за САЩ за българи няма да се отменят

Посланикът на САЩ ще лобира за среща между Радев и Тръмп
28 яну 2017 12:20, Александър Попов
238
Визите за САЩ за българи няма да се отменят
Ерик Рубин. Снимка: Булфото, архив

Процедурите за българите за получаване на виза за САЩ ще стават по-лесни, но пълната им отмяна не се предвижда.

"Скоро не може да се очаква отмяна на визите за българите, пътуващи до САЩ", заяви пред Дарик американският посланик у нас Ерик Рубин.

Канада пък ще съобщи наесен кога ще премахне визите за българи

По повод критиките, че "Америка за България" се намесва във вътрешната политика на страната ни, посланик Рубин каза, че фондацията финансира програми в различни медии и граждански организации. Според него обаче те са малки и нямат значителен ефект върху българската политика.

Посланик Ерик Рубин коментира още, че през тази година ще лобира за срещи на високо равнище между САЩ и България, включително за среща между новите президенти на двете страни Доналд Тръмп и Румен Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: Ерик Рубинвизи за САЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
6
 
15
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
До До 184в русия на всякъде имат телефони отопление централно и гореща вода.и се плаща от порядъка от 120лв до 240лв от 4 хил руб. до 8хил.руб. при миримална заплата в москва 40 хил.руб майче българия спрямо русия живеят 18 век не забравай че в малките ни градове нямат и телефони а пък селата ни в помаклъка даже не искам да говоря че сме изостанили от съвременият живот поне на 100 год.
138
3
 
17
 
! Отговори
Хаирлия да е преди 7 години
Тази година сме 5 милиона,след 5 години-3!
137
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците ще се оправят.Колко пъти се възстановяват-като феникс от пепелта.И нас са ни възстановили като държава между другото.Това може да не ти се харесва,другарю Шалвар Чалмалиев,но е истина.Американските банксери дават щери заеми и те заробват,като накрая ти ликвидира държавата без война.
136
5
 
14
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
До Shoppбългарите където ги обичат и ги искат те там не отиват отиват там където не ги искат и не ги имат за хора а роби и животни не забрави приятел шопе ти си т.ъ.п г.а.л.о.шрусия си остава русия това е велика страна
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppЗАЩО ТОЛКОВА СЕ СТАРАЕШ ДА ВИ РИТНАТ БИЗНЕСА В РУСИЯ? ВАШИТЕ СИ ДЪРЖАТ НА БИЗНЕСА И ПРИЯТЕЛСТВОТО С РУСНАЦИТЕ.
134
11
 
6
 
! Отговори
До 184 преди 7 години
Какви работещи в Русия те гонят, "другарю"? Че и щастливи били! Затова ли руснаците се чудят в коя западна държава да изчезнат? И използват България като междинна точка, докато си оправят документите. Хайде и ние да не сме ходили в Русия, че да не знаем в кой век още живеят!
133
7
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Аз имам два валидни документа, с които мога да влизам в САЩ. :)
132
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИТЕ ПРОСТО ХАРЕСВАТ САЩ И ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП. ТРЪМП ЗА БЪЛГАРИТЕ Е ОБРАЗЕЦ ЗА ДЪРЖАВНИК. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ НЯМА ДА ПАДНАТ ВИЗИТЕ, БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ХАРЕСВАТ САЩ И С ВИЗИ И БЕЗ.
131
3
 
12
 
! Отговори
до 175 преди 7 години
Знаеш ли колко хора познавам,които живеят и работят в Русия.Просто за това не се дава гласност,телевизиите мълчат.А хората са доволни и въобще нямат намерение да се връщат .В последните години все повече родители дават децата си да учат руски на частно.Познавам завършили руска филология,които обучават много деца.Но затова не се говори,това е тема табу,не им отърва на евроатлантиците.
130
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова сигурно е ходила да организира протести против Тръмп по нареждане на Станишев.
129
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПак опорни точки. В Русия икономически имигранти НЯМА!--------След САЩ Русия е втората страна по-най голям брой икономически имигранти. Данни на ООН.
128
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като Президент Тръмп първо се срещна с президента на Израел, сега е напълно нормално да се срещне и с президента на България Радев.
127
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Що тъй бе бате.Премиера слънце ви каза,че сме послушни,три проекта спряхме,войските ви пуснахме.Толкова услуги ви направихме,разполагате се в държавата ни вече като у вас си и пак не ни пускате във вашата държава ,гледате на нас като втора ръка хора.Защо ли питам,господарите винаги така се отнасят към слугите си -от веки веков до днес,няма разлика.
126
5
 
5
 
! Отговори
176 преди 7 години
До Анонимен 175Що ще ходиш чак в Русия за лосион.В Якорудо продават скоросмъртница в истинския смисъл на думата.
125
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти не я мисли Русия, статията няма нищо общо с Русия, ами си гледайте вашата евроатлантическа kочина от където за 25 госини американско партньорство 3 милиона българи избягаха от мизерията да мият нужниците и да слугиват на западняците а страната е първа в света по смъртност след Лесото.
124
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не си познал- тук са троловете на украинския евреин Станишев рода с Рубин.Колкото до ниновица,тя е социалист,колкото боко е капиталист.И на двамата децата са в САЩ.Даже щерката има къще в Ориндж Каунти-кварталът на бедните.
123
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ни трябват визи, ние сме готини хора евроатлантици, спираме енергийни проекти за милиарди, подаряваме ТЕЦове и даваме концесии за злато за стотинки. Ние сме лоялни слуги на нашите евроатлантически господари, можем да се навеждаме със смъкнати ***.
122
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
визите на израелци за САЩ също няма да паднат
121
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Shoppискаш да кажеш че разбираш арабски като майчин език
120
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-много да го уреди да участва в някой протест против Тръмп хахаха