Визите за САЩ за българи няма да се отменят

Посланикът на САЩ ще лобира за среща между Радев и Тръмп
28 яну 2017 12:20, Александър Попов
238
Визите за САЩ за българи няма да се отменят
Ерик Рубин. Снимка: Булфото, архив

Процедурите за българите за получаване на виза за САЩ ще стават по-лесни, но пълната им отмяна не се предвижда.

"Скоро не може да се очаква отмяна на визите за българите, пътуващи до САЩ", заяви пред Дарик американският посланик у нас Ерик Рубин.

Канада пък ще съобщи наесен кога ще премахне визите за българи

По повод критиките, че "Америка за България" се намесва във вътрешната политика на страната ни, посланик Рубин каза, че фондацията финансира програми в различни медии и граждански организации. Според него обаче те са малки и нямат значителен ефект върху българската политика.

Посланик Ерик Рубин коментира още, че през тази година ще лобира за срещи на високо равнище между САЩ и България, включително за среща между новите президенти на двете страни Доналд Тръмп и Румен Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: Ерик Рубинвизи за САЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И така както си мислиш, че си свободен човек. Решаваш да грабнеш куфара и с любимия да си направите пътуване до Ню Йорк Мечтата на всяка тинейджърка и на всяка вече пораснала тинейджърка ..Мислила си за този град години , гледала си снимки и предавания ,"sex and the city" е бил за теб нещо като пътеводител и винаги си искала да сложиш хаштаг #wheninnewyork на снимка В някое готино Бар-чиИ така най накрая решаваш ,че е дошъл THE MOMENT .Тичаш към лаптопа и с вълнение четеш какъв формуляр да попълниш, Доколкото си спомняш е формалност ..нали Ангелики е ходила и ти беше о
158
0
 
1
 
! Отговори
Ник преди 7 години
Да сме въведели и ние визи за американците...Че кой американец има зор да идва в БГ? Идват само пенсионери на почивка.
157
0
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Обърнете внимание, че посланикът не споменава срок. Излиза, че визите ще останат завинаги.
156
8
 
9
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Американското разузнаване има обективна оценка за катастрофалното положение в България и знае, че в момента, в който премахнат визите за САЩ, цяла България ще се изнесе, за да се спаси от Ада на Борисов.
155
1
 
21
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Това ,ясно ! Не ни е ясно защо България не въвежда реципрочни визи за Хамериканци !Винаги основно правила във външните отношения е било пълна реципрочност в отношенията !
154
2
 
10
 
! Отговори
Безпартиен преди 7 години
До 211 Молтке. Малко Реал Политик ти бяга....... Първо Ние, Полша, Хърватия, Кипър и Румъния не сме в Шенген..... Ако си позволят да отменят визите, кой ще плаща издръжката на посолствата. Средно на година САЩ издават 20 000-на хиляди визи за България. За Румъния и Полша са тройно на това. Смятай средно едно визово интервю спрямо различните типове виза е между 200 и 800 долара, които са невъзвращаеми п.... Еми тва са кинти майна :).....за какво да ги отменят и аз не бих.
153
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЮДА
152
3
 
20
 
! Отговори
Молтке преди 7 години
Американците се подиграват на България и Румъния заради подчинението пред германските интереси. Или се подиграват на самата Герамания заради това, че държат своите сателитки толкова бедни. И аз не знам, но във всеки случай е ясно, че интригата е във амерканско-германските отношения, а сателитките са само потърпевши.
151
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Додо"Сетихте ли се за кой етнос ви пиша?"---Да, бе, Додо - за ***. За да не те трият ползвай синонима "индобългари". Не съм го измислил аз, прочетох го някъде и много ми хареса. Също като "афроамериканци" за ***. Така е политкоректно. :)
150
13
 
9
 
! Отговори
Юра преди 7 години
В Русия навсякъде имало топла вода и парно каза колега по-долу...!? Добре, мармоти шоколад завиват ли?
149
0
 
1
 
! Отговори
Бaй ви Гaня преди 7 години
Извинявaм се зa грaмaтическите грешки. И пръстите мисa мaлко едрички.
148
7
 
15
 
! Отговори
Дони ТрЪмпи преди 7 години
Правилно ! Сега, индивиди като: Шоп, Странджа, Василев и прочие ще разберат, че Америка не ги иска и ще си останат с жалките трохи подхвърляни от "Хамерика за България"- на едно ниво с БХК.Но това че ще разберат истината, не значи, че ще поумнеят!
147
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИТЕ НЕ ЧАКАТ ПОМОЩ ОТ УЧАСТНИЦИ В ГЕЙ ПАРАДА, БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ ЛИЦЕМЕРИ КОИТО СЕ ОПИТАХА ДА РАЗВРАТЯТ МОРАЛА ДА СЕ ПРАВЯТ НА ПОМАГАЧИ. БЪЛГАРИТЕ РАЗЧИТАТ НА СВОИТЕ СЪЮЗНИЦИ И ПРИЯТЕЛИ
146
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България трябва да работи за своите интереси, Тръмп е приятел на България. Българите трябва да работят за себе си и да се разбират с приятелите за да имат успех. обама се интересуваше повече от гейовете отколкото от съюзниците и този човек е назначен от него
145
0
 
1
 
! Отговори
Parfe преди 7 години
Za kafe i kakao li - v schwarzwald torteto?
144
1
 
4
 
! Отговори
Scout преди 7 години
Sastoto vaji i za usa grajdani v rbg. Ima samo novo uvelichenie na vizite im s 7-8 pati.
143
2
 
13
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 7 години
Ако си спомняте имаше една кметица от село Мугла, която в отговор да не паднат визите за нас във Беликобритания сложи табели преди селото, че влизането на граждани на Великобритания е забранено. Даже успяха да го покасжат по европейските телевизии, тъй като съответните лобита не можаха да реагират бързо за забраната му. Тъй като примера бе заразителен. И после много бързо паднаха визите.
142
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами да, беше назначен от администрацията на Обама, какво да очакваме
141
5
 
13
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
До до 175един от тези хора съм аз живея и работя в москва щастлив съм че съм в града на мечтите доволен съм от всичко отивам си в бг всяка година за два месеца три седмици в велинград и три седмици в созопол остналото време съм в пазарджик сина е студент няма недостатък в бг нямаше да получи това което иска нека да му мисли правителството че след 5 год в българия ще останат 3 милиона население заедно с бежанците а тия които са против русия ще го разберат много по-късно но ще разберат че рунака
140
3
 
15
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Отдавна трябва да въведем визи за американски граждани и да се издават по същата процедура каквато е за български граждани!Ситият на гладния не вярва! На чужд гръб и 100 тояги са малко!