Марешки обеща: Евтин бензин във всяка община

И още - мажоритарни избори, модерни клубове за пенсионери...
30 яну 2017 14:52,
78
Марешки обеща: Евтин бензин във всяка община
Снимка: архив Булфото

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки обеща евтин бензин и мажоритарни избори, ако партията му постигне победа на парламентарните избори.

"Имаме идеи за кардинални промени във всяка една област, които да се усетят до 3, 6, 9 или 12 месеца. Ще ги осъществим последователно и с бързи действия", обяви бизнесменът по време на среща със симпатизанти в Търговище.

Първото нещо, което партията му щяла да направи, щяло да е да предложи мажоритарни избори в два тура и стопяване на партийната субсидия на 1 лев.

"Така гласуваха 2,5 милиона българи на референдума, макар че лично аз предпочитам субсидията да е 0 лева", коментира Марешки.

Още по темата

Той обеща още при спечелване на изборите да осигури възможност хората във всяка община да купуват евтин бензин.

"Най-бруталното ограбване на българина идва от търговията с горивата, където от народа се крадат над 2 млрд. лева. Само с тези пари България може да бъде друга още утре. Целта ни е при спечелване на парламентарните избори, във всяка една община да бъде осигурена възможност хората да купуват горива на цени под 1,90 лева за литър при сегашния курс на долара и на нефта", обяви Марешки.

Той се зарече, дойде ли на власт, да пребори монополите след ревизия на всички договори.

На желаещите да се върнат на село и да станат фермери бизнесменът обещава държавна помощ.

Сред приоритетите на "Воля" била и промяна на средата и качеството на живот на хората. Затова партията предвижда във всяко населено място да бъдат изградени модерни пенсионерски клубове, а училищните дворове в цялата страна да бъдат преобразени с модерни спортни площадки, които след учебно време да се ползват и от живущите в квартала.

"Моята кауза е да извоюваме България от корумпираните политици. Нагледахме се, наслушахме се, натърпяхме се", каза Марешки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки, зад обещанията ти виждам два образа - на Бойко и на Слави! Първият е олицетворение на онова, срещу което УЖ се бориш. Вторият може и да ти изяде хляба, защото след смяната на изборния закон иска разпускане и нови избори .... Във вски случай, мерси за бензина и за клубовете, но не си моята партия (В)МОЛЯ!
20
3
 
14
 
! Отговори
Че Гевара преди 7 години
Аз не искам евтин бензин ,а една къщичка -фитнес от 100 квадрата ,като на Марешки .Може и да не е в Бургас ,а някаде на север -Златните ,Албена .
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жИна, пущай кИчека, ши валят кИфтета, бира, ш' са лей...живооот !
18
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е нищо повече и нищо по-малко от сол т**ак на Тиквата. Метастаза на ГРОБ в политическото ни мафиотско пространство.
17
5
 
30
 
! Отговори
Терминатор преди 7 години
Единствения начин да гласувам за този нагъл мошеник е да обещае , че ако влезе в парламента ще се обеси. Защото ако се разрови миналото му смрадта ще е ужасна.
16
3
 
17
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Вие питате: Какво ще се получи от съчетанието на тиква с аптекар?Ние отговаряме: Тиквоптекар!
15
9
 
17
 
! Отговори
погр ебален агент преди 7 години
1.90 лв. е много за гориво! Нека обещае 0,19 стотинки за гориво и тогава ще си помисля дали да гласувам за него!
14
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласуваш за аптекаря, получаваш тиква
13
6
 
12
 
! Отговори
само казвам преди 7 години
До Само питам : Марийшкийй, не се маскирай , излез с истинското си именце .....Блюд.о.изов!!!!!!!!!!!
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха, никой не може да ви даде това, дето аз мога да ви го обещая.... останаха ли балъци...
11
7
 
19
 
! Отговори
до САМО ПИТАМ преди 7 години
Изчетох всички коментари, само ти ми изглеждаш някой, дето обслужва чужди интереси, вероятно заради някаква изгода. Мнението ти в защита на Марешки е по учебник. Подредено и манипулативно.
10
4
 
22
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
, обещавам на всеки в България: Мезонет и AMG!! Само трябва да гласувате за мен, не се шегувам.
9
1
 
18
 
! Отговори
Добра идея ! преди 7 години
Това с пенсионерските клубове не е лоша идея. Дори се чудя, че Столетницата, която разчита на "червените бабички" още не се е усетила. Там може срещу евтино кафе, TV и безплатни (предварително подбрани) вестници да влияеш на значителни групи хора.За привличане на повече посетители могат да организират и безплатни консултации по пенсионни, наследствени, здравни проблеми, да се раздават каталози с промоции и да се организират колективни покупки от по-далечни магазини и т.н.
8
19
 
11
 
! Отговори
Само питам преди 7 години
Монополистите по колко плащат на троловете за хейтърски коментари?По едно време се говореше, че партията столетница била давала по 30 стотинки за коментар в полза на БКП/БСП.Сега монополистите в сферата на фармацията и на горивата по колко плащат за коментар срещу Марешки? Сигурно са много стиснати, защото стилът и речниковият запас издават, че повечето от този вид коментари се пишат тук от един човек. Да не би пък да е назначен на временен трудов договор като пиар към някой от монополистите
7
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пуделът на Бойко. Преди беше Яне Янев, щеше да го уволнява... сега тоя, реди мазни слова за пред бабичките и за пред батките с 2 гънки в главата си.
6
0
 
6
 
! Отговори
Spiritus Rector преди 7 години
Fake News
5
5
 
25
 
! Отговори
Тома неверни преди 7 години
Гласуваш за Марийшки и получаваш на тепсия ....ко, ...........ТИКВА!!!????? Който обича .....тикви ,да си гласува за тях!!!!!!!!!!
4
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки,за теб това беше началото на края.Амин!
3
5
 
31
 
! Отговори
баю преди 7 години
А в тези клубове за пенсионери ще има ли ПИИП ШОУ? Този още нее разбрал че си изгърмя патроните! Как да му обясните на такова "умно" селянжърче че с подкрепата си за ЦАЦАТА вече никой няма да гласува за него? Е разбира се че приятелите му и родата ще гласуват!
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаем,знаем.Щом е от държавния резерв,ще е евтин.Служебното правителство да се разрови в тая далавера,защото иначе ще продължават да ни баламосват.