Марешки обеща: Евтин бензин във всяка община

И още - мажоритарни избори, модерни клубове за пенсионери...
30 яну 2017 14:52,
78
Марешки обеща: Евтин бензин във всяка община
Снимка: архив Булфото

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки обеща евтин бензин и мажоритарни избори, ако партията му постигне победа на парламентарните избори.

"Имаме идеи за кардинални промени във всяка една област, които да се усетят до 3, 6, 9 или 12 месеца. Ще ги осъществим последователно и с бързи действия", обяви бизнесменът по време на среща със симпатизанти в Търговище.

Първото нещо, което партията му щяла да направи, щяло да е да предложи мажоритарни избори в два тура и стопяване на партийната субсидия на 1 лев.

"Така гласуваха 2,5 милиона българи на референдума, макар че лично аз предпочитам субсидията да е 0 лева", коментира Марешки.

Още по темата

Той обеща още при спечелване на изборите да осигури възможност хората във всяка община да купуват евтин бензин.

"Най-бруталното ограбване на българина идва от търговията с горивата, където от народа се крадат над 2 млрд. лева. Само с тези пари България може да бъде друга още утре. Целта ни е при спечелване на парламентарните избори, във всяка една община да бъде осигурена възможност хората да купуват горива на цени под 1,90 лева за литър при сегашния курс на долара и на нефта", обяви Марешки.

Той се зарече, дойде ли на власт, да пребори монополите след ревизия на всички договори.

На желаещите да се върнат на село и да станат фермери бизнесменът обещава държавна помощ.

Сред приоритетите на "Воля" била и промяна на средата и качеството на живот на хората. Затова партията предвижда във всяко населено място да бъдат изградени модерни пенсионерски клубове, а училищните дворове в цялата страна да бъдат преобразени с модерни спортни площадки, които след учебно време да се ползват и от живущите в квартала.

"Моята кауза е да извоюваме България от корумпираните политици. Нагледахме се, наслушахме се, натърпяхме се", каза Марешки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя все говори "ние", кои сте вие? Ти и Бойко?