Слави с ултиматум към депутатите, ще им ходи на гости

Шоуменът дава 2 месеца на следващото НС за референдума
30 яну 2017 14:25,
263
Слави с ултиматум към депутатите, ще им ходи на гости
Снимка: архив, Bulphoto

Шоуменът Слави Трифонов постави ултиматум на неизбраните все още депутати от следващото Народно събрание. Той заплашва, че ще си потърси и отвоюва гражданските права, ако народните представители не приемат резултатите от референдума, иницииран от него.

Референдумът се проведе заедно с първия тур на президентските избори и въпреки резултатите от него той остана незадължителен, тъй като на него гласуваха по-малко от изискуемия брой гласоподаватели.

Още по темата
Писмото си до медиите шоуменът започва с това, че България има много красиви неща, но няма две: справедливост и достойни личности, които да управляват държавата. "Много тъжно, нали?!", пита той.

Трифонов посочва, че 3,5 млн. българи са гласували на референдума. "И отсреща – цялата политическа класа. Избрани от хората и най-нагло застанали срещу тях. Нагли. Самозабравили се. Самодоволни. Отвратителни", посочва той.

Според Трифонов политическата клика заедно със "слугинските им медии ... в хор си траят, смятайки, че този референдум ще бъде забравен". "Е, няма как да стане", обещава той.

"Вие не можете да пренебрегнете решението на собствения си суверен. Колкото и да сте безсрамни", смята Трифонов. По думите му единственият ангажимент и задължение на следващия парламент е да приеме безусловно волята на народа. Според него след приемането на провеждането на изборите мажоритарно в два тура, намаляването на партийната субсидия на 1 лев и въвеждането на задължително гласуване на избори и референдуми НС трябва да се разпусне. За да може хората да изберат своите представители, както са пожелали.

Трифонов обещава и действия в два хода.

В първото дава на следващия парламент две седмици от свикването му да започне работа по резултатите от референдума. "Ако за две седмици вие не започнете работа по този въпрос, в началото на третата седмица аз ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да си потърся гражданските права", обещава шоуменът.

След това водещият дава два месеца на депутатите, за да приемат новите закони. "Ако след този срок, вие не сте ги приели и не сте ги превърнали в закон, а само сте симулирали работа, отново ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да отвоювам гражданските си права", пише Трифнов.

"Какво ще направят другите два милиона и половина, които мислят като мен, не знам. Но знам, че "Съединението прави силата". За мен обратното броене вече започна", завърша писмото си до медиите водещият, като подписва себе си "Слави Трифонов - един от многото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, което говори този човек е прекалено. Нещо му стана и провидя Божественото в себе си. Но да чете история!!! Много са се сравнявали с богове, но народа сам регулира всичко!
189
3
 
16
 
! Отговори
инж преди 7 години
Айнщаин е казал: Когато дълго време се опитваш да решиш един и същи проблем с едни и същи средства и не се получава, смени подхода! Смени средството! До тези, които зоват Слави и *** , Пульо да основава нова партия...Егати и доброто ще дойде в България от още една партия!
188
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, на тоя досадник няма ли някой накрая да му каже, че неговото мнение НИКОГО НЕ ИНТЕРЕСУВА! И се чудя на нашия народ, как може още да продължава да се води по акъла на разни шоуменчета, фолк-певачки, неадекватни *** и "репортерчета"? Хора, които през живота си не са прочели нито една сериозна специализирана литература, без образование и с купени дипломи, без собствено мнение и стил, без навици в общуване и сътрудничество.....и т.н и т.н....тия да ни дават акъл, че и да се заканват!!!!!!!!
187
6
 
26
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
Тоя се взе много на сериозно...За пореден път някой реши да пуска целокупния български народ по пързалката...Повече от два милиона били за мажоритарни избори-ами останалите четири милиона които сме против какво да правим???Предлагам да протестираме пред двореца на слави за да търсим гражданските си права...
186
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Славчо едно семейство не е създал, за деца не се грижил и възпитавал, тръгнал държава да оправя. Дядо ми казваше: "Сине, ако не си хранил жена и деца, не си възпитавал, не ставаш за ръководител".
185
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя нещо се самозабрави! Какъв е той, че да дава ултиматуми на правителството?!
184
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега парламентът официално ще стане пресечната точка между политиката и шоубизнеса :)
183
4
 
5
 
! Отговори
до 214 преди 7 години
Много се извинявам, но не мога да позная кой е "сериозен политик" в онзи парламент ! Може ли някой да ме светне ?
182
0
 
13
 
! Отговори
От Норвегия преди 7 години
Докато данъците не се диференцират от 10% за ниски доходи, до 45% за приходи от порчдъка на 4 - 15 000 лв/месечно, нищо няма да помръдне в България. Да не говорим за продалата се съдебна система. Справка - Норвегия! Всичко друго е ала-бала. Ако има партия с такава програма, тогава ще проличи че има намерение да променя нещата.
181
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 7 млн. българи 2,5 млн. чалгари гласуваха за друг чалгар. Матриала е зле.
180
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 214царя с нови хора, герб с нови хора...до кога бе . Кой е слави че да казва какво да се случва, айде у лево
179
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че Слави е шоумен....така е ама ....Сериозните политици в Парламента....какво направиха,нали им видяхме че доникъде не ни докараха,нали трябва да дойдат нови хора за да променят нещо.И вие знаете само да плюете....
178
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави да се хваща за ръка с гербаджиите и да остават в историята.
177
7
 
8
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Тия *** майтап им се вижда! Само че, дали си дават сметка ,че Слави ще е само повода. Явно са толко нахални и ограничени ,че не си дават ясна сметка за какво иде реч!Там ще сме и ние трите милиона и половина гласували на референдума. Та да питаме що така не ни чуват ?!?!
176
7
 
8
 
! Отговори
7+ преди 7 години
Революция!
175
3
 
16
 
! Отговори
Crow преди 7 години
Слави бил ***, Бойко бил ***, Волен бил ***! Цялата държава е пълна с простаци и простачки и е залята от простащина, а простаците най обичат да изпъкват така, че нормално е да ни заливат с такива хора навсякъде, които искат да управляват. Когато народът се ограмоти и стане по-интелигентен тогава е редно да очакваме други лица :)
174
8
 
13
 
! Отговори
Митака преди 7 години
До ЗрителНапълно съм съгласен с теб, но се чудя що се косиш ? Ами то още от първите думи на статията става на въпрос за какво иде реч - шоумен ...
173
11
 
18
 
! Отговори
Зрител преди 7 години
Ако се случи да цъкна на БТВ, когато тоя *** се подвизава , изпитвам отвращение от физиономията му - нещо злобно излъчва и самодоволно! Просташките му изцепки могат само да ти докарат гастрит. Докога ще показвате простаците на България,уважаеми телевизионери?
172
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов си подаде оставката за да избегне народния вот. Жалкото е че хората си мислят че има разлика между БСП ГЕРРБ и разни синьо червени народни грабители. Всеки има очи да гледа и ако не гледа да реве като стара мома за ........
171
4
 
7
 
! Отговори
96414 преди 7 години
Ама какво означава това е волята на хората - те в момента ГЕРБ и БСП са първи политически сили. Това също е волята на хората ама извинявайте аз съм отвратен и от тези и от тези. Хората не в БГ не се славят със много ум така че сори ама не съм съгласен.