Без РБ няма дясно правителство, предупреди Кунева

ДБГ можело да е конкурент, партньор или коректив на ГЕРБ
31 яну 2017 10:10,
96
Без РБ няма дясно правителство, предупреди Кунева
Снимка: архив Булфото

Без Реформаторския блок не може да има дясно правителство.  Това предупреди лидерката на ДБГ, един от лидерите на РБ Меглена Кунева.

Реформаторите са на ръба на 4-процентната бариера за влизане в парламента, стана ясно от последния сондаж на "Галъп". По-ранни социологически проучвания пък показваха, че РБ няма да влезе в следващото Народно събрание.

Днес Кунева не пожела да отвърне на някогашния си партньор Радан Кънев, че . Реформаторският блок е "килерът на ГЕРБ”.

Още по темата

"Разговорът през обиди не е моят спорт”, каза тя пред bTV.

Кунева обясни, че не е изключено Реформаторите да бъдат конкурент на ГЕРБ, ако така се развият нещата. Възможно било обаче и да са партньор, а и коректив.

"Ще бъдем конкурент на ГЕРБ до момента, в който приключим този изборен цикъл. Ако има основание, ще си партнираме след това", разясни още тя.

Кунева коментира и темата за номинацията на българския еврокомисар. Вчера шефът на ЕК Жан-Клод Юнкер каза след срещата с президента Румен Радев, че в Комисията ще изчакат редовно правителство да излъчи комисаря.

"Ако интересът на България е да има еврокомисар, а аз смятам, че всяка страна има този интерес, е добре това да се направи колкото се може по-бързо", коментира Кунева.

Според нея кабинетът на Бойко Борисов също е можел да направи номинацията, но правилно взел решение да отложи, тъй като бил в оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой гласува за тая маря, на кой още не му е дошъл акъла каква е!
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ляво, няма дясно, има професионални политици като Пръмова. Без идеи, без народ, без Бог, играещи роли в театрото на "демокрацията". Олигарсите плащат, или по-точно отделят част от заграбеното от народа за да ги хрантутят тези ***, а те от своя страна успиват народа с умни, бодри и обещаващи лъжи.Няма защо да се заблуждавате, историята има една движеща сила - кръвта, без кръв никога, нищо не се променя към по-добро.
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, няма ли кой да се разрови в престъпленията на тази гадинка??Защо не е в затвора, и защо журналистите й пригласят?!
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видяхме как го "коригирхате" бойковия. Сега пак точите лиги по трапезата, която тъкмо напуснахте...
10
1
 
30
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
До Не разбрах :Точно така , пич - няма значение ! Важно да се влезе пак в Парламента. Да се изкара още 4 години в празни дрънканици, за които народа плаща щедро !!!
9
0
 
31
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Няма как да има дясно с Кунева в него.
8
0
 
34
 
! Отговори
Не разбрах преди 7 години
> ДБГ можело да е конкурент, партньор или коректив на ГЕРБКак така или конкурент или партньор? Значи ако е конкурент - ДБГ е опозиция на ГЕРБ, ако е партньор - е сол т-к с ГЕРБ. По тази логика - няма значение със кой или против кой е ДБГ - важното е да се намърда в парламента. Пръмова развива демагогия 80+ левел.
7
1
 
23
 
! Отговори
анонимус преди 7 години
предлагам за да има дясно- да иго туря на кривата по-вдясно.
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимена то пък има лява нали....у нас нито лявото е ляво,нито дясното е дясно! Ако имаше ляво в нашата сиромашка България,въпреки природните и дадености 90% от народа щеше да гласува за лявата партия,защото точно толкова са бедните у нас.Само че останалите 10% от ненаялите се българи са се разпределили по равно и в ляво и в дясно!затнова не мърдаме напред,защото им нямаме доверие на политиците,когато Гергов и Нинова и Овчаров и Станишев-милионерите ми говорят за лявата им партия и ми се по
5
1
 
29
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Кунева ще види парламента през крив макарон!Бойко за какво го игра целия цирк с леля Цецка, оставки, възгордяване на ***.
4
9
 
6
 
! Отговори
то пък лявото китка, преди 7 години
просто си има леви,десни,център,либерали,патриоти и т.н.На кой каквото му харесва.Ние сме си такива-наше лошо няма.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изключително всеядна е тая женица.
2
3
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
за 27 години в бьлгария не е имало дясно а само крадци и льжци които секичат с разни имена за да заблудят простите хора
1
1
 
49
 
! Отговори
да се чете преди 7 години
Без Реформаторския блок не може да има кьор софра.Алооо, кривоустата Пръмовица, кога реши, че дясното ти принадлежи?????Какво общо имаш ти с дясното????