Борисов събра министри и депутати, готвят се за изборите

Свика ги в малък кабинет в централата, насядаха кой където намери
Обновена: 31 яну 2017 15:01 | 31 яну 2017 15:00, Камелия Цветанова
191

 

Снимка: Facebook

Депутати и министри от второто правителство на Бойко Борисов се събраха в кабинета на лидера на ГЕРБ в централата на партията.

"Подготовката за изборите започна с пълна сила. С колегите обсъждаме приоритетите за новата ни управленска програма и стратегията за предсрочните парламентарни избори", издаде ексстроителният министър Лиляна Павлова в социалната мрежа Facebook.

Самият Борисов пък постна снимки. На кадрите се виждат насядали кой където намери Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Теменужка Петкова, Вежди Рашидов, Екатерина Захариева, Лиляна Павлова, Владислав Горанов и други, както и депутатите Десислава Атанасова, Красимир Велчев, Делян Добрев, Димитър Главчев, както и Борисов.

Преди дни бившият премиер заяви, че са си направили изводите какво искат избирателите и ще го отразят в новата управленска програма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аааааааа мерси, само Герб не
64
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб до последно плащаше бакиите сътворени от БСП, КТБ, реактори все за милиарди, откъде да ви дойдат доходите. Сега сте на път пак да ги вкарате във властта, въртите се като стадо което не знае накъде де хване
63
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 61И ТРИМАТА СА МИЛИОНЕРИ А УЖ СЕ СЪЧУВСТВАТ НА НАРОДА....ТАКАИВА ЛЪЖЦИ .АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА "ДА БЪЛГАРИЯ"ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ВИ ВИДЯ ПО ЗАТВОРИТЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ БИЛИ НА ВЛАСТ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ !
62
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
то който и да дойде ние си знаем че ще краде, идеята е поне да има нещо и за нас
61
2
 
37
 
! Отговори
Стига толкова преди 7 години
Герб ги видяхме, нито сантиметър напред, още по мизерен живот!
60
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ее как, Борисов 1-2 ни дадев: 1. 16МЛРД дълг2. замразени доходи3. увеличени цени 4.пълчища арабски емигранти 5. емиграция на младите и кадърни българи въбще не ви искаме изобщо
59
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 63: Ами че аз при Станишев взимах повече от колкото сега! Борисов като дойде, от тогава заплатата ми е замразена!
58
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българинът трябва да разбере, че в управлението трябва да има умни, образовани и знаещи люде. С поне пи 2 чужди езика. Тези които гледате на снимката са полуграмотни. Деси Секса била Тежката артилерия??? А д-р Менгеле на първо място по изпращане на Седмото небе. И да си купят изборите, ще направят ли живота ни по-добър, с надежда за някаква моралност и справедливост? За 7.5 години какво получихме, лъжи и обедняване. Всичко направено от БУДА е измама, окрадено и некачествено.
57
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОЙКО, не ги събирай много - не се хаби , няма да ви изберем! макс 20-на човека ще ти трябват ,за толкова избиратели ще имаш просто!
56
2
 
30
 
! Отговори
Иван преди 7 години
До зАма ти сериозно ли си написал тази простотия? Ти си бавноразвиващ, нали? ГЕРБ не просто краде 10 год., ГЕРБ имат по-големи обръчи от фирми дори от ДПС. *** с тъпанарите, когато не си наясно, недей да пишеш глупости. Финансова криза, дрън дрън. Ти не забелязваш ли, че се строи, просто за да се дадат едни пари на наши фирми?
55
2
 
17
 
! Отговори
до Марш Боко преди 7 години
послесното увеличение при мен беше при Станишев и то по молба на Доган
54
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ТАЯ КОМПАНИЯ ЛИПСВА ДОГАН И НИНОВА. ТЕ СА КАТО ТРИ КАПКИ ВОДА.ЗАЕДНО ЛАЕХА,ЗАЕДНО УЖ СЕ ДЖАВКАХА,ЗАЕДНО КРАДОХА И ЛЪЖЕХА А НИЕ ГИ ТЪРПИМ ВСЕ ОЩЕ. НАРОДЕ ПОГЛЕДНИ РУМЪНИЯ !
53
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога повече за тия. Заплатата ми не е мръднала, допълнителната отпуска ми я взеха, навсякъде цари хаос. Просто не стават, те си вдигнаха заплатите, почиват си доволно, ходят на работа от време на време и защо да им осигурявам този комфорт. Всички лентички дето ги рязаха вече се разрушават от некачествено изпълнение. Самовлюбени нарциси които за нищо не стават, а излагацията с Ирина Бокова беше върховна.
52
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България трябва да върви напред , С БСП никога няма да стане
51
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А БСП за 26 години управление с ДПС даде ли ти го?
50
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев наду тока, червени ***. Това е истината и ся кат си вземете сметката за тока ще видите за кого сте гласували на президентските избори!
49
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо никой не говори за доклада на ЦРУ за ограбването на катебе? И кои са в заверата, Бат Боце, Щиши, Искров като верен агент на ЦРУ, Цецо Цървула. Това са 4.5 МИЛИАРДА!!!! Разделиха си ги. Защо нито онзи гюм глсДният прокурор нито който и да е реагират на доклада? Това са пари на българина! Безмилостно Мутрьо ги ограби!! У тишина, кой крал, крал. Пресата мълчи защото са купени, прокуратурата също. Нямате си представа колко са богати! И, че не искат да знаят как живеем ние, не им пука!! Нагли са
48
3
 
34
 
! Отговори
Марш Боко преди 7 години
Аз ще гласувам за този, който ми увеличи мизерната заплата , ако ще и ДПС да са!Не ме интересува кой е горе и какво прави, искам нормални доходи и спокоен живот!Това Герб за 8 години не ми го даде!!!!!
47
3
 
19
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До #36. Политиците ще разберат,че народът е гладен и ножа е опрял в кокала,когато един по един тръгнат след Луканов да му правят компания.
46
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези милиарди които взе ГЕРБ са за да покрият вашите заеми за Белене, Цанков камък и КТБ.Като сборувате ще получите цифрата 16 млрд.