Борисов събра министри и депутати, готвят се за изборите

Свика ги в малък кабинет в централата, насядаха кой където намери
Обновена: 31 яну 2017 15:01 | 31 яну 2017 15:00, Камелия Цветанова
191

 

Снимка: Facebook

Депутати и министри от второто правителство на Бойко Борисов се събраха в кабинета на лидера на ГЕРБ в централата на партията.

"Подготовката за изборите започна с пълна сила. С колегите обсъждаме приоритетите за новата ни управленска програма и стратегията за предсрочните парламентарни избори", издаде ексстроителният министър Лиляна Павлова в социалната мрежа Facebook.

Самият Борисов пък постна снимки. На кадрите се виждат насядали кой където намери Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Теменужка Петкова, Вежди Рашидов, Екатерина Захариева, Лиляна Павлова, Владислав Горанов и други, както и депутатите Десислава Атанасова, Красимир Велчев, Делян Добрев, Димитър Главчев, както и Борисов.

Преди дни бившият премиер заяви, че са си направили изводите какво искат избирателите и ще го отразят в новата управленска програма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както сте насядали и умувате как да ни яхнете отново господ да ви убие всички накуп,щото не се наядохте ,не ви стигат нито субсидиите,нито скъпите возила дето народа зорлям ви купува изгладувайки да си возите дебелите алчни ***. Мразим Ви всички политици, защото само крадете а народа се чуди как да си плати сметките,какво да сложи на масата на децата си. Вашата алчност ни отврати от всички ви!
4
50
 
6
 
! Отговори
з преди 7 години
Ако Герб крадеше никога нямаше да се построи толкова много и то в най-голямата финансова криза, факт
3
6
 
43
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Довиждане! Довиждане! Довиждане!
2
5
 
34
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Ако е вярно ,че са разбрали какво искат избирателите не им трябва да се хабят да пишат управленска програма при червен картон си отиваш в съблекалнята пардон опозиция.
1
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОСТАВИ ГИ НА МИРА БЕ.....НИМА СВЪРШИХТЕ ОТКРАДНАТОТО ? ОСТАВЕТЕ НА МИРА И НАРОДА ,МАЛКО ДА ОТДЪХНЕ ОТ ВАШАТА АЛЧНОСТ . ТАКОВА ДОВЕРИЕ ВИ ГЛАСУВАХМЕ ГОДИНИ НАРЕД И НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ ВЕЧЕ ПРОГЛЕДНАХМЕ ,ИСКАХМЕ ДА ИЗБЯГАМЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЧУМА И СЕ НАДЯНАХМЕ ОТНОВО НА НЕЯ !ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ !