Борисов събра министри и депутати, готвят се за изборите

Свика ги в малък кабинет в централата, насядаха кой където намери
Обновена: 31 яну 2017 15:01 | 31 яну 2017 15:00, Камелия Цветанова
191

 

Снимка: Facebook

Депутати и министри от второто правителство на Бойко Борисов се събраха в кабинета на лидера на ГЕРБ в централата на партията.

"Подготовката за изборите започна с пълна сила. С колегите обсъждаме приоритетите за новата ни управленска програма и стратегията за предсрочните парламентарни избори", издаде ексстроителният министър Лиляна Павлова в социалната мрежа Facebook.

Самият Борисов пък постна снимки. На кадрите се виждат насядали кой където намери Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Теменужка Петкова, Вежди Рашидов, Екатерина Захариева, Лиляна Павлова, Владислав Горанов и други, както и депутатите Десислава Атанасова, Красимир Велчев, Делян Добрев, Димитър Главчев, както и Борисов.

Преди дни бившият премиер заяви, че са си направили изводите какво искат избирателите и ще го отразят в новата управленска програма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ=ПИНОЧЕТ=ХИТЛЕР преди 7 години
ПРАВИЛНО БЕЗПАРТИЕН!!! ГЕРБ СА СИ НАПРАВО ЕДИН ПИНОЧЕТ. ИЗТРЕБИХА НИ ФИЗИЧЕСКИ С КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ, ОСТАВА КАТО ПИНОЧЕТ ДА НИ СЪБИРАТ ПО СТАДИОНИТЕ И ДА НИ РАЗСТРЕЛВАТ - ТАКА ПО-БЪРЗО ЩЕ НИ ОТЪРВАТ ОТ СЕБЕ СИ, ЩОТО КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ТЯХ ОТЪРВАВАНЕ НЯМА. ПАК СА СЕ ЗАСИЛИЛИ КЪМ ВЛАСТТА, ЗА ДА КРАДАТ. ТЮЮЮ, НЕНАНЯЛИ СЕ
144
0
 
2
 
! Отговори
ВАЗЕЛИН преди 7 години
БОЙКО НАВЕДИ СЕ И СЕ ХВАНИ ЗА ПРЪСТИТЕ НА КРАКАТА И ЧАКАЙ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ
143
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако махнат горанов и бойко от герб ще гласувам за тях
142
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гепи, Цепи, Лепи, всички са на лице. Кражбата на правителствата е система която се предава като щафета от управление на управление независимо от тяхната партийна принадлежност.Единствения труд който полагат е подготовката на лъжи в предизборните кампании. Измамите се реализират след вземането на власта . Народа им е дал това право. Политиците получили власт трябва да са луди ако не го използват
141
1
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Напълно съм съгласен с 161. ЛИЛЕТО ще вдигне винетките, МЕНДА ще махне казаните за ракия и така нататък и БОЙКО се надява избори да спечели. КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА БЕ БОЙКО.Аз дето винаги гласувам за теб, този път няма да да те подкрепя.Ти работиш само за МАФИЯТА и за ГЕРБ.
140
1
 
6
 
! Отговори
da da преди 7 години
Бойко, няма вече да гласуваме за теб, почти 10 години ни управляваш, а насреща нищо конкретно, няма повишаване на жизнения ни стандарт, а живота ни си минава, на вас ви е лесно, вземате големи заплати и не ви пука, но на нас живота ни си минава в нищета. Не искаме управници, които обещават само това, на което е способна държавата от само себе си, оставена ей така на собствения си ход, искаме управници, които могат да постигнат ръст на икономиката, а вие за десетината години на власт доказахте, че това не го владеете, при все че прекарахте доста милиарди евро средства. Покрай вас се чува само з
139
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спешна проверка на структурите в Кърджали.За шест години Цвета Караянчева създаде атмосферата от 1950 година.Политически уволнения,назначения пенсионирания...Всичко това по усмотрение на Караянчева.Еднолична,безпринципна,жестока позиция.Лошото е,че благодарение на нея,партията загуби половината си симпатизанти.Как може отново да се издига нейната кандидатура!Зад нея стоят само верните и блюдолизци.
138
1
 
4
 
! Отговори
ЖОРО преди 7 години
АБЕ БОЙКО ОМРЪЗНА МИ ДА ТИ ПОВТАРЯМ. МАХНИ ТИЯ ЖЕНИ ОТТАМ. ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРА, ЧЕ С ТИЯ ЖЕНИ ДОНИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕШ.Е БИВА, БИВА ДА СИ *** АМА ЧАК ТОЛКОВА. ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ, ЕДНО СИ БАБА БАЕ.
137
2
 
5
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Завърших през 1989 -та и оттогава БСП не е спирало да се гаври с мен и работата която работя.Аз бих гласувал не за Борисов и ГЕРБ,а за Пиночет,защото от БСП и бял ден не видях.Но понеже си нямаме Пиночет гласувам за ГЕРБ.Ако се появи нашенски роден Пиночет ще гласувам за него.Честно ви казвам ,че България ще живне когато стане това дето стана в Румъния.
136
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите трябва окончателно да осъзнаеме ,че БСП,ДПС и Герб са абсолютно еднакви. Тия хора колкото и пъти да се връщат във властта България и ние българите ще мизерстваме и ще се мъчим да осигоряваме тяхната лакомия. Хора не гласувайте по-вече за тях. На какво се надявате ? Че са станали по-милостиви ли ? Аз разчитам и ще гласувам за партията "ДА БЪЛАРИЯ" защото се надявам те да променят съдебната реформа и всички крали до сега да задръстят затворите така както стана в Румъния !
135
2
 
9
 
! Отговори
123 преди 7 години
Гласуването за ГЕРБ е престъпление.
134
2
 
7
 
! Отговори
Я, СТИГА ВЕЧЕ преди 7 години
НЕ СРАВНЯВАЙТЕ ИЗОБЩО ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, С ИЗПРОСИЛИЯ СИ ОТ ДОГАН И ПЪРВАНОВ ЗВАНИЕ ГЕНЕРАЛ- ЛЕЙТЕНЕНТ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЯХ Е В СВЕТЛИННИ ГОДИНИ В ПОЛЗА НА ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ. СЛЕД КАТО МУТРА МОЖЕ ДА Е БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ, ЗАЩО ЧАЛГАТА ДА НЕ Е ИСТИНСКА СТОЙНОСТНА МУЗИКА. ТОЯ *** С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И ВЕЧНО НЕНАЧЕСАНО ЕГО ОПОРОЧИ И ПРИНИЗИ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ И ИЗКОННИ ЦЕННОСТИ.
133
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абв герб бсп дпс сдс - цялата азбука са комунистиНяма как да сме добре с тия управници,особено с Генерали( радев и борисов) начело на държавата
132
2
 
9
 
! Отговори
НАПЪНИ НАПРАЗНИ ЖАЛК преди 7 години
НЕ МОЖЕ ЦЯЛ НАРОД ДА Е ЗАЛОЖНИК НА МУТРАТА И МЕРАЦИТЕ И-АКО НЕ БИЛ ВЪВ ВЛАСТТА, ЩЕЛИ ДА ГО ГРЪМНАТ. АМИ БАЙ ХЕЙ, КАКВОТО СИ НАДРОБИЛ, ЩЕ ГО СЪРБАШ. НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕШ ОТ СЪБРАТЯ И ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ. И ОТКЪДЕ НАКЪДЕ НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ. В ГОДИНИТЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО, ПАРДОН ГРАБЕНЕТО МУ, НАРОДЪТ БЕШЕ КАТО СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛ В "ПРЕСТРЕЛКА" НА БАНДИТИ,ОБРАЗНО КАЗАНО.И Е ТОТАЛНО ПОТЪРПЕВШ,А ТИКВАТА ЗАТЪНА В ОХОЛСТВО.2 ДНИ НЕ Е В НОВИНИТЕ И РЕЙТИНГЪТ МУ ЗАМИНА.НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА ОТ САМОДОВОЛНИТЕ СУРАТИ ГЕРБ.
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде,момчета,получихте достатъчно- 27 г "доверие" от народа,откраднахте и продадахте де що имаше в БГ,унищожихте 2 млн българи и още толкова прокудихте в чужбина,пари от САЩ и ЕС--време е да ги отработите- правете като ТРАМП. Върнете миналото величие на България- на нивото на 1986г - по 4 годишна план-програма!Ако не успявате-ставате бежанци или емигранти в САЩ- по желание!През гугъла: "Вечер с Владимиром Соловьевым от 30.01.17"
130
2
 
5
 
! Отговори
askonti преди 7 години
Да се готви за бай Ставри ,ще му покаже той къде му е мястото
129
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
водещия офицер цветанов върна ли се вече с инструкциите от щатитеили им ги е пуснал по електронната пощанние сме единствената държава от управлявана от гербава ***
128
4
 
11
 
! Отговори
:)) преди 7 години
Ужас! Обстановката е неделова, герберите са се накачурили един върху друг, ... Много интимно за делови люде!?! Приличат по скоро на *кокомуна от зависими! Или може би някакво сварталище!?
127
4
 
10
 
! Отговори
Шопето преди 7 години
Мнього умарлушени теа бе, да не са им потънале гимиите? Ни са пуашите бе, с лодка ши ви прекарат до Персин!
126
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да се готвят за пандиза престъпниците