Радан Кънев оглави дясното обединение "Нова Република"

По думите му организацията била алтернативата на ГЕРБ
31 яну 2017 20:12, Красимир Ангелов
43
Радан Кънев оглави дясното обединение "Нова Република"
Снимка: БТА

Радан Кънев е председател на Надпартийното дясно обединение "Нова Република", обяви на пресконференция по повод учредяването на политическия субект говорителят на "Нова Република" Трайчо Трайков.

Той посочи, че обединението има високи политически амбиции, които включват и свикването на Велико Народно събрание и преизграждане на някои от институциите на републиката, съобщава БТА.

В ръководството на "Нова Република" влизат още Мартин Димитров, Петър Славов, Борис Станимиров, Атанас Атанасов, Иван Иванов, Вили Лилков, Дани Каназирева, Меглена Русинова, Виолета Панайотова, Цецка Бачкова, Господин Тонев, Ивайло Цветков и Евелин Парасков.

В обединението са партия ДСБ, партия "Съюз за Пловдив", партия "Българска демократична общност", Сдружение "Граждански блок", Асоциация на българите в Македония "РАДКО", Национален клуб на жените ДСБ.

Самият Радан Кънев заяви, че досегашният партиен модел отдавна е изчерпал доверието в него и референдумът е едно от доказателствата за това. Българските партии ще трябва да се научат да работят с личности, а не със структури, посочи Кънев.

Той определи "Нова Република" като категорична алтернатива на ГЕРБ и основен политически противник са ни БСП и ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
16
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Тоя ляв бек вече на десен ли взе да се прави... ?!
3
18
 
18
 
! Отговори
Рафа преди 7 години
Радан Кънев е прав, че ГЕРБ, БСП и ДПС са от едно и също котило. Докато тези три партии тихомълком си партнират в България ще има беззаконие, мизерия и мафия.
2
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патерица на герб, както и марешки. Тиквата отсега е назначил опора на дисагите му, за да разводнят вота. Няма да мине!
1
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НРБ няма се върне Радане ,колкото и да ти се иска . Пътя е към нова монархия с Бог Цар ,отечество .Неща в които ти не само не вярваш ,но и не проумяваш . Свърши се вашата комунистическа седесарщина.