В интернет: Знаме на българските турци - за 21,60 лири

Това е провокация, Външно да реагира, призова Каракачанов
31 яну 2017 18:36,
166
В интернет: Знаме на българските турци -  за 21,60 лири
Снимка: "Фокус"

Знаме на българските турци се появи в интернет. Турската фирма "Вayrak sepeti" продава флага за 20 турски лири.

Знамето е на бяла основа с две червени ленти в горната и долната част на знамето и наподобява знамето на т. нар. Севернокипърската турска република, пише "Фокус".

"Вayrak sepeti" продава и българския трибагреник за далеч по малката сума от 3,50 турски лири.

Появата на знамето предизвика реакция на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Това е провокация, определено. Никаква турска фирма няма да тръгне да прави знамена, които никой никога не е чувал и виждал, които да представляват българските турци", коментира той.

Според него флагът е част от турската външна политика.

"Т. нар проект за "знаме на българските турци" е едно към едно със знамето на севернокипърската турска република, която през 1974 година беше създадена благодарение на турската окупация на Северен Кипър", каза още лидерът на ВМРО.

Според него провокацията целяла да се подготви едно значе, което някои българските турци могат да започнат да си слагат по магазините и къщите.

"След това ще им измислим герб. След това и някакви територии, в които да се обособяват. Накрая ще стане последния вариант, който стана със Северен Кипър – някаква форма на окупация или някакъв друг проблем", каза още Каракачанов.

Според него това е сериозен проблем и не бива да бъде подминаван. Затова той призова да се иска обяснение от турския посланик и новият външен министър да вземе отношение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
6
 
6
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Глупавите не са притеснени. Инфлацията идва полека, неусетно.
77
12
 
4
 
! Отговори
ТРИФОН ТЕОДОРИС преди 7 години
МНОГО ХОРА СА РУМ ЙОНАН ВИЗАНТИН ГРЕК ХЕЛЛАС !ТУРК НЯМА..ТУРКО --- СА БИЛИ ЧОБАНИТЕ ОТ КАРА КОЮН ОТ ИРАНСКОТО ПЛАТО. ДОШЛИ С ОВЦЕТЕ СИ В ГРЪЦКАТА ЗЕМЯ В АНКИРА.ГРЪЦКИЯТ ЦАР КАНИ МНОГО ТУРКИ--ТУРКОПОЛИ--ОВЧАРИ И ВОИНИ .И ДНЕС --- НАД 30 МИЛИОНА ОТ ТУРЦИТЕ СА --- ИОНАН ГРЕК РУМ БИЗАНС = ХЕЛЛИНЕН.ГЕНОС
76
9
 
5
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Паника издават изявленията на Ердоган да се сменят еврото и доларите с турската лира!Умните хора разбират какво предстои в Турция.
75
3
 
7
 
! Отговори
Паисий преди 7 години
До Анонименако турците престъпят, както се предполага по Севрюкова, следва Атонското пророчество, но не вярвам да са чак толкова зомбирани
74
6
 
5
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Скоро ти ще се хвърлиш - след Муъдис и Фич ви понижиха рейтинга до junk. Чака тв хиперинфация и гражданска война!Умните българи с ислямско вероизпиведание вече обърнаха обезценените лири в левове и вече са в Родината си!Ти си остани в Ориента с атентатите, мизерията и войната!
73
3
 
5
 
! Отговори
Д-20 152мм преди 7 години
До 102Абе без бой няма да е, но може да си случи.
72
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя тая империя е 8 века след държавата на Аспарух, при положение, че Кубратова България е била още по силна.----Кубратова България е обединявала доста племена. Тези дошли тук са една малка част от тях. Краят на кубратовите българи слага Борис I с обезглавяването на 52 болярски рода носещи величието българите. От там насетне започва залезът на българите с постепенното им заместване с бивши византийски поданици. След това от България остава само името и.
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има предсказание на сервюкова,че южна българия ще бъде отцепена от България без бой. Това днес узглежда много вереятно...нямаме армия нянаме техника нямаме и атомно оръжие. Ако незапопне веднага подготовка за това ....южна българия си заминава ..както замина и Крим. На който мнохо от вас се радваха.
70
2
 
5
 
! Отговори
от турски произход преди 7 години
И свиквайте с критиките уважаеми турци. Аз също съм Турчин. Но има неща които не харесвам има неща които харесвам и имам правото да пиша какво не харесвам или харесвам. Турция си има независима политика, има много плюсове и т.нт. Ето днес обявиха, че вече произвеждат ракети с обсег 1000 км. 100% турско производство. Могат да ударят Техеран или Рим със собствени ракети произведени от Рокетсан но Демокрацията въпреки, че стана *** дума заради гейталаците е кът в Турция.
69
8
 
6
 
! Отговори
Полк. Борис Дрангов преди 7 години
Почна се! Задействат плана "Зелен диамант" Ердоган сигурно е започнал с пропагандата да настройва турците в България. Мислете добре! Повече Плът от Майка България НЯМА да си къса. Пробвате ли тежко ви!
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България не е била под робство. Такива като Турция временно са управлявали българските земи от името на Англия и Франция!....Временно, временно, колко да е временно? 500 години турците, 200 византийците, 150 русите. Печенезите куманите и татарите няма да ги броим, приемаме ги за "свои".Колко останаха от 1300? Абе ти каква история си учил? Тази която се учи в час по пеене и литература ли?
67
12
 
4
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Тя тая империя е 8 века след държавата на Аспарух, при положение, че Кубратова България е била още по силна.Няма за какво да си горд още повече че българите от турски произход не сте турци а чисти българи само ислямизирани насила през турската окупация!
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Су 34Турция съществува от 1923 година.Османската империя е нещо друго.
65
2
 
5
 
! Отговори
от турски произход преди 7 години
Но продават Кока Кола. Същата Кола която внася по 2 милиарда долара в Израел за да може да трепят палестинци. Алкохола е бил грях. Ако е грях грехът е за мене си. Аз си нося отговорността пред Аллах ако Той наистина смята, че съм извършил най-голямото зло на Света с изпиване на едно кенче бира. После си взех бира от Текел (турска лафка с алкохол и цигари с високи акцизи). Увиха ми бирата във вестник и я сложиха в черна найлонова чанта. После я изпих скришом. Това не ми харесва в Турция.
64
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм горд, че сме били част от най-великата империя. Докато някои са били закрепостени към този или онзи васал в Европа или Русия дедите ми са били свободни да обикалят света само с едно тескере със султанския печат. Тези които се опитват да ме изкарат робски потомък нямат шанс.
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименголеми са, вчера нали се хилотеше пак с крясъци и кълнене, че не можело да се пише там, ако не знаеш турски. не може, защото чакаш одобрение.а при нас си живееш и пишеш свободно по всички теми.
62
2
 
5
 
! Отговори
до 91 преди 7 години
от турски произходТова с интернета е най малкото. Влизам в малък хранителен магазин в пъпа на Истанбул. Жеге е привечер, въздуха е влажен. Искам едно кенче с бира. Да утоля жаждата си. Гледам рафтовете няма бира. Питам продавача: "Нямате ли бира?" а той ми отговаря:"Алкохола е харам сине. Той ще ти отнеме съзнанието и ще сториш глупости. Не продаваме алкохол. И ти недей да пиеш".
61
7
 
2
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
България не е била под робство. Такива като Турция временно са управлявали българските земи от името на Англия и Франция!
60
4
 
4
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Turchinщо бе маскара вие да не сте по различни цървуил
59
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много е хубаво и свободно в Турция, затова турците живеят в Германия