Патриотите: Влизаме да обръщаме мача

Отиваме на изборите мобилизирани, уверен е доц. Милен Михов
Обновена: 2 фев 2017 06:03 | 1 фев 2017 21:51, Анисия Иванова
34
Патриотите: Влизаме да обръщаме мача
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Обединени патриоти" са единни и влизат пределно мобилизирани в предизборната надпревара. Това увери доц. Милен Михов от Патриотичния фронт в предаването "Денят ON AIR".

"Влизаме в тази кампания като във футболен мач - първото полувреме бяха президентските избори, малко починахме и сега влизаме да обръщаме мача. Изглеждаме единни до степен на скучни. Всички наши структури са изключително мобилизирани", обясни гостът на Bulgaria ON AIR.

Запитан за разнобой в редиците на Патриотите след разнопосочните мнения, предизвикани от изказването на президента Радев в Народното събрание, доц. Михов настоя, че прекаленото концентриране върху реакцията на депутатите не илюстрира това, което става в "Обединени патриоти".

Гостът в студиото на Кузман Илиев посочи, че след 2,5 г. ПФ е успял да разгърне идеята за обединение и да направи немислимото - Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров да седнат заедно на една маса.

Милен Михов добави, че властта не е самоцел за "Обединени патриоти", които по думите му преди всичко поставят въпросите за доходите и социалната отговорност на държавата. Той оцени назначеното служебно правителство като добро.

"Доволни сме, че премиерът определи купуването на гласове като безобразие, на което трябва да се сложи край", отбеляза Михов.

Той коментира и информацията за пуснатото в продажба "знаме на българските турци", което се предлага от турска фирма през интернет.

"Фактът, че фирма предлага знаме на турците в България означава, че е в ход това, което каза Ердоган за необятните предели на неговото сърце. Турската агентура в България е изключително широка. Това е опасно и не трябва да се възприема като лъжлива информация", заяви доц. Михов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадене на Европари е това нищо друго , в България има ромско Общество което е не само българизирано/побългарено но и радикалаизирано с времето и за капак Партия в Парламента
18
1
 
10
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Какъв "мач ще обръщте".... Погледнете се на какви прасета приличате. За "мач" иска тичане, а не ояждане....
17
2
 
9
 
! Отговори
човечец с познания преди 7 години
истината е че хората няма да понесат истината за политика отвътре...Всичко е кинти приятели...И Краси Каракачанов , и Симеонов и Сидеров направиха луди пари...Е не са нито Бойко, нито Пеевски като размери, но иначе са същите. Всички са такива. Неприятно е, но наистина всички са маскари, и ние самите също сме такива. Те са едни от нас бре. нека бъдем честни и към тях и към себе си.
16
4
 
14
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Симеонов-яростен русофоб, Сидеров-яростен русофил. А иначе Обединените патриоти са принципна коалиция. Кой ли им вярва?
15
6
 
6
 
! Отговори
Keyser Soze преди 7 години
Доцент Милен Михов е един от големите специалисти по средновековна история, не ми е преподавал лично, но на мои приятели -да. Един страхотен историк и учен, живеещ в тристаен във Велико Търново, като средностатистически гражданин.
14
3
 
23
 
! Отговори
Да, но без Симеонов преди 7 години
Уважаеми патриоти, загубихте гласа ми:1. Приехте Валери Симеонов2. Коалирахте се с ГЕРБ3. Приехте два милиарда за саниране.Сори, но доказахте, че сте безгръбначни.
13
3
 
9
 
! Отговори
se преди 7 години
Когато се говори за мачове, за сини и червени , за всякакви термини свързани със спорта се показва за политическата бедност на кандидатите за парламента.То не бяха борци , кимона ,колани данове шампиони и всякакви представители на спорта.Но спорта в за развлечение а политиката е друо нещо.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
10 е прав на 100% xaxaxaxa........
11
3
 
19
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Много градски вид има този патриот. Кой го нагизди в костюм?! :)))
10
10
 
10
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Това със знамето на албанците е на ход в Македония. Тия дето плюят Костов трябва да го целуват отзад, щото ни спаси от тази напаст, като отказа достъпа на бежанци от Косово.
9
3
 
9
 
! Отговори
Васо преди 7 години
И в Косово първо беше знамето на всеки албански дюкян.
8
15
 
4
 
! Отговори
Bg. преди 7 години
*** народ,това е.Скоро българи не ще останат,ако се гласува за не за патриотите.
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ако иде в Турция веднага ще го арестуват като кюрд. По никакъв начин не може да докаже, че не е кюрд, а е "чист" българин.
6
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе всичките ли ни патриоти изглеждат така? Вижте го тоя! Все Аспарухови "българи". Явно има нещо във външния им вид та ги избива на "патриотизъм".
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни нещастници, му трески слуги.
4
6
 
27
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Много яки *** се оказАха тия. Не, че съм очаквал нещо друго от долни келепирджии, ама чист..., ояден агент и перхидролено джудже да го играят пак същия мач ще ми дойде непоносимо.
3
6
 
27
 
! Отговори
Швед преди 7 години
По какво се различават проститутките от политиците!?В общи линии по нищо... Едните симулират оргазъм, другите патриотизъм!Сега като ни дойдат сметките по 400 лв. за ток и ще се сетите.. Плитко заравяне само, ще оправи нещата.
2
5
 
28
 
! Отговори
шопето преди 7 години
Па вий сте едни патреоте, фани единиа удри другио. Ай да одите подир Яни пушиляка, нале сте единакви.
1
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите влизат обединени не за друго,а за да са във властта и да пълнят гушите не за друго,колко са смешни.Такива обиди си мятаха едни за други ама сега чичко паричко ги обедини.