Радев – първата стъпка за промени в президентския модел

Калоян Паргов с коментар за новите процеси в Столетницата
1 фев 2017 13:10,
36
Радев – първата стъпка за промени в президентския модел
Снимка: bgonair.bg

Промяната в БСП не започна само с избирането на Румен Радев за президент. Той беше първата стъпка да се промени президентският модел. Втората стъпка е промяна на модела в държавата.

Това заяви председателят на БСП-София Калоян Паргов в "България сутрин" по повод промените, които се случват в Столетницата.

В студиото на Bulgaria ON AIR той увери, че лицата, които ще излязат от листите на БСП, зависят изцяло от хората.

"В момента партията прави своите номинации, в края сме на цикъла на предложенията. Националният съвет на БСП ще се събере скоро и ще се определят водачите, както и гражданските квоти", поясни Паргов.

На въпрос как се приемат въведените промени с мандатността в партията Паргов отговори, че промяната в БСП не бива да се персонифицира в едно или друго лице.

"През 2008 г. се въведе мандатността на партийните ръководители, въведоха се и други норми. Те дадоха възможност на ръководни постове в левицата в един момент да бъдат издигнати нови поколения. Това пък даде възможност за развитие на кадрите", категоричен бе Паргов.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Иванова преди 7 години
На Йорданка, не й стигна резила в Биг Брадър,Дали и сега не е за пари!.?
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Започвам да си мисля, че повечето коментари тук са на ботове. Как под всяка статия се коментира основно външния вид, минало, партия и НИКОЙ не коментира проблемите, още по-малко предложените решения? Правилни ли ви се струват, ако да - защо; ако не - защо? Доводи, тези, антитези, дискусия - това е демокрация! Нямате глас в управлението, тук имате глас - само за това ли го ползвате?
33
0
 
0
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Както навсякъде така и в листите при определяне кандидатитеза депутати трябва да има мандатност но поизключение за да има премственост.Ако изцяло листите са с млади и нови хора и влязат в парламента за пръв път.Трудно ще се справят срещу кардиналите от другите ПП и защитят честта на своята партия.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
- Мамо мамо, всички ми викат че съм смотльо.- Не си смотльо маминото. Я се виж, ризката в панталонките, пуловерчето върху ризката, на дядо сакото върху ризката. Гелче в косичката. Хубавец.
31
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно това камуне вярва ли си на глупостите, които е надрънкало?
30
4
 
16
 
! Отговори
Правете си изводи преди 7 години
И не е само фонд "Земеделие".Преди време един друг беше направил една счетоводителка и пиарка, та да взима тя повече пари. За това деяние и той беше отстранен. Но столетницата го издири и му спретна такива избори, че сега цялата държава редовно получава медийни информации за тоалетите на бившата счедоводителка-пиарка.Преди години пък една беше махната от паста зам.министър за подобни дела /лична облага/, но столетницата си я хареса за шефка!Още не дошла на власт БСП и вече подкара по старому!
29
4
 
22
 
! Отговори
Рейгън преди 7 години
Комунист - прочел Маркс и Ленин. Анти комунист - прочел Маркс и Ленин и ги разбрал.
28
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цуцулистите НАРЕДИЛИ на министър от служебния кабинет да върне на длъжностите им отстранените предишни шефове на фонд "Земеделие". Това съобщават други сайтове.За кого се мислят тези от столетницата, бе?! Държавата да не им е бащиния?Помните ли защо бяха отстранени тези двамата? Живеят си, значи, на семейни начала и господинът дава на възлюбената си по 14 000 лв месечно възнаграждение! С други думи, фонд "Земеделие" им е даден от някого да си го доят като арендатори.
27
2
 
6
 
! Отговори
do neglasuvastija преди 7 години
Vie , koito ot 25 godini ne glasuvate, sigurno ste turchin (ili pone simpatisirate na DPS i dost). Sastoto turzite INAGI glasuvat. Isv. se sa latinizata
26
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Моделът в държавата" е държава република. Само суверенът, тоест народът може да променя този модел.Същото важи и за "президентския модел". Единствено Народното събрание може да се произнася относно правомощията на президента.Столетницата вече веднъж я обявиха за бандитска терористична организация и я сложиха извън закона. Тя пък се преименува и иска пак постарому да сложи себе си над народа, Бога и Природата. Такова непреодолимо желание може да се окачестви само като чрез медицинска диагноза
25
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
радев не е истински мъж, защото го командват женки
24
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е че трябва да се гласува не за селски тарикатчета от седенките а за хора с авторитет! За да тръгне държавата напред трябват експерти които да знаят защо са там и какво правят. Неможе някаква дето я беше намерил на кръстопътя оня с филията с мас да ми се лези и да вика усмихвам се! Какво се усмихваш *** ти там за усмивки ли си поставена? Аз не гласувам от 25 г.и няма да гласувам докато не видя експерти! А вие дето гласувате за кой ви падне гледайте пак да се Осе.ете патицата!
23
3
 
15
 
! Отговори
?!? преди 7 години
Тоя ПР ще ви изяде главите, всячески се присламчвате към победата на Радев все едно е ваша. На хората изглеждате като магарето Йори когато се мислеше за жребец - жалка история!
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Листи с мераклии да седнат в парламента ще има бол.Въпросът е ще има ли вече кой да гласува? Надежда нема никаква за по добро, за отговорнот на големите крадци за по висок стандарт на българина, за нормален човешки живот. Само голи обещания и едно големо надлъгване вече 25 години.
21
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев е от хасково, там много са омешани с комшиите, нищо чудно да са братовчеди с Ердоган
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган си прилича по-скоро с Валери симеонов по мустаците
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
уф, - оставка на и.д. да се чете изпълнителният директор.
18
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев и Ердоган си приличат, да не би да са роднини
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До час - осставак на и.д. на фонд земеделие. Припомняме че този фонд вече бе проверяван от ДАНС, но не откриха нищо. " Бозуков е получил сигнали от бенецифенти по проекти и ще направи ЦЯЛОСТНА РЕВИЗИЯ? Предвид назрялото обществено недовие, считам, че ръкводството на фонда трябва да подаде оставка.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През 58 година във Франция за комунистическата паритя гласуваха мажоритарно 3,8 милиона избиратели и тя получи 10, места, а за нациолния републикански съюз - 3,6 милиона избиратели и получи 190 места. На тези избори в САЩ за Тръмп гласуваха досат по-малко хора, но получи с 80-90 електори в повееч от Клинътън. не е все едно дали печелиш в София или във Малък град като Враца. някой може мажоритарно да Спечили в шест град - София, Варна, Бургас, Пловдив, Плевен, Търново, Ст.Загора -и да управлява