Валери Симеонов със заявка пак да участва във властта

Знамето на "българските турци" било поредната провокация на Анкара
Обновена: 1 фев 2017 10:20 | 1 фев 2017 10:08, Камелия Цветанова
84
Валери Симеонов със заявка пак да участва във властта
Снимка: БТА, архив

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов смята, че е възможно участие на патриотите в следващото правителство или пък да го подкрепя, както постъпи с кабинета "Борисов" 2.

Още по темата

По думите му патриотите нямат практика да подкрепят партии, а  политики и програми.

В бъдещото Народно събрание, ако нямаме необходимото мнозинство или партньори, също като преди две години ще търсим да въведем нашата програма в тази на правителството", подчерта в той пред Нова телевизия.

Симеонов уточни, че от вчера НФСБ, ВМРО и "Атака" водят разговори за коалиционното си споразумение, защото ще отидат на вота като Обединени патриоти.

Новата ни програма няма да е по-различна от предишната, защото нашите приоритети си остават същите, отсече той.

Симеонов определи "знамето на българските турци", което се предлага онлайн, като "една от поредните провокации на турската държава спрямо България".

"Това е дългогодишна стратегия на Анкара, чиято цел е разделяне на българското общество по етнос и религия", смята той.

Според него обаче е малко вероятно някой от турския етнос у нас да знае за какво точно става въпрос и да е готов да даде пари за подобно нещо.

"За 27 години ДПС нищо не направи за тези които уж защитава, напротив - създаде едни пирамидални зависимости подчинени на икономическата власт и едни джурасик паркове", отсече Симеонов.

Той смята, че насаждането на различието, плащането на жени да носят бурки, на мъже да пускат бради са елементи от многогодишната стратегия за разделянето на обществото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това нещо което мйека и йека, мазен и подъл, готов на всякаква подлост и низост за да е във властта, който щеше да съди ББ и да му търси сметка, а му полегна и засмука нежно макарона. А ББ му благодари с 2.5 милиона и на поплювко му се услади. Нищо чудно да отиде и в дупесе, такъв като него е готов на всичко. Няма ли някой авджия да му шибне 12 нули и ни отърве от това природно недоразумение.
70
0
 
8
 
! Отговори
СИДЕРОФ БЕЙ преди 7 години
ИСТИНАТА Е ЖАЛКА И ДОЛНА ЗА ВИНКЕЛА ЧЕРКЕЗИН. БАРЕКА ВКАРА ДЖАМБАЗА В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗ МАЙ 2014...ПОСЛЕ КАРАКАЧАНА ИЗБЯГА ОТ БАРЕКА САМО МЕСЕЦ СЛЕД ТОВА--В КРАЯ НА ЮНИ 2014...И ОТИДЕ ПРИ ВАЛЕРИ ЧЕРКЕЗА...АААВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ВКАРА ПАРТИИКАТА МУ В ПАРЛАМЕНТА СЛЕД ДЕНОНОЩНИ ПРЕДАВАНЕНИЯ В СКОТ ТВ ЗА 7 ГОДИНИ--ОТ 2007 ДО ОКТОМВРИ 2014....А САМО МЕСЕЦ ПО-КЪСНО -- В КРАЯ НА НОЕВМРИ 2014 Г. ВИНКЕЛА ГО ИЗГОНИ ОТ ПАРТИЯТА, НА КОЯТО ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ИМАШЕ НАЙ-ГОЛЯМ ПРИНОС ЗА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА !АМА ВЕ
69
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Палячооо
68
1
 
7
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ДА ТИ ДАМ АКЪЛ БАБИНАТА,ДРЪЖ ЗА БЕЛЕНЕ,ЮЖЕН ПОТОК ИНАЦ.ОБЕКТИ,ТОВА Е НАЦИОНАЛНОТО,ЩЕ ПРОПУСНЕШ МНОГО БЪЛГАРИ,САМО С ОМРАЗА НЕ СТАВА,ПАТРИОТ Е ДУША ДАВА,НО НЕ СВОЙТА ДУША БРАТЯ,А ДУШАТА НА НАРОДА,ПОЕТ.РАЗЛИЧАВАШ СЕ ОТ КАРАКАЧАНОВ И СИДЕРОВ И ЩЕ ТИ БИЯТ ШУТА.
67
1
 
12
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
ВАЛЕРКА,ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ПАРТИОТ,ТОВА ЧЕ СИ САМО ПРОТИВ ДПС И ДР. НЕ КАРА ДА СИ ПО БЪЛГАРИН.ТИ ИЗЛЪГА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ,ТИ НЕ СИ ДА СЕ РАЗВИВА БЪЛГАРИЯ И ДА Е НЕЗАВИСИМА ОТ ТУРЦИЯ.ТИ ИСКАШ ДА СЕ МОЛИМ НА ТУРЦИЯ ЗА ТОК.НЕ ЩЕШ ЮЖЕН ПОТОК,БУРГАС ,ГЪРЦИЯ НЕФТОПРОВОДА,САМО ЗА ЕДНА ОГРАДА НЕ ТЕ ПРАВИ ПАТРИОТ1МНОГО СИ СЛАБ,ТО СЕ ВИЖДА СЯНКАТА НА ББ И АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА.ТИ НЕ НАПРАВИ НИТО ЕДИН НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ,ТИ СИ ПАТЕРИЦА И ЗАЕДНО С ББ ЗАГРОБИХТЕ РОДИНАТА НИ,БЪЛГАРИЯ,МОЩНОСТИСЛАБСИ
66
1
 
13
 
! Отговори
играта преди 7 години
Играта на Боко тиквата е ясна.Иска да накара БСП ,ПФ и ДПС да са в едно правителство и да почне протести със Славуца и РБ .После всичко е ясно .Идват си пак ГЕРБ и останалите костовисти ...... И като се замисля,че народа може да отсече правилно и да каже не на Бойковизма ,Божидар Димитровщината и Стефан Цаневщината ,просто с едно задраскване на БСП в бюлетината.
65
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Волен сидеров много подръжници изгуби зарадо този селянжър. Ако беше се обединил само с Каракачанов тройно повече гласове щеше да има. Но както са казали старите хора мангизите нямат миризма. Пуста лакомия за по големи субсидиики ги обедини. Сега остава и Каракачанов да си направи телевизиика и идилията ще е тотална!
64
6
 
8
 
! Отговори
ААсан преди 7 години
Да вземе Волен Сидеров и да си го носи на рамо. Не може ли да разбере, че с него само се излага и отблъсква избиратели. Разсъждавай малко Валерииии. Какъв българин е той и какъв патриот е като развява руското знаме /п.а.р.ц.а.л/ на всякаде.
63
1
 
7
 
! Отговори
един преди 7 години
Това ,което трябва да заличим ако искамен напредък е т нар комунистическо седесарство .Хора от оня режим на демократични релси да манипулират и отнемат бъдещето на децата ни .Едва ли има по -ярък пример за комунистическо седесарство от това на Божидар Д и Стефан Цанев.Единия дотолкова разводни истината и облъчи поколения за историята ,а другия заличи и малкото честни люде .И все в името на тяхната мания за водачество .Иначе ПФ са абсолютното същите седесрао комунисти
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов и Сидеров,какво чакате,та не разкарате тоя навлек.Само ви дърпа надолу.Присъствието му ще ви даде има-няма 1000 гласа,но ще ви отнеме поне 200 000.С патриотични виждания съм,но няма и да си помисля да гласувам за вас,ако не изритате тоя отворко и ако не обещаете,че няма пак да крепите оная работа на БайХ...
61
1
 
8
 
! Отговори
Hoho преди 7 години
Lajec si ti simionov
60
1
 
12
 
! Отговори
м преди 7 години
Незнам кой е по -противен от Сидеров,Валери С. и Карата . Може би Божидар Димитров и Стефан Цанев.
59
1
 
21
 
! Отговори
Ясновидец преди 7 години
На този Бай *** се услади не толкова властта, защото не участваше в нея, а само служеше за патерица на ГЕРБ. Услади му се вниманието което му оказваха медиите, особено младичките репортерки и всички подлизурки и блюдолизци с които е заобиколен. Ясно е вече на всички, че с мижавата си бройка депутати не е възможно да изпълни нищо от предизборните си обещания, но като депутат и шеф на парламентарна групичка ще може да направи много неща за себе си.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом ще се явяват обединени какво ги бърка да си правят знаме нима за обединени не им се полага знаме та на туй погледнали и заоглеждали заради какво ли-цвят,размери,очертания и пискюли.
57
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пишман патриот водиш много евтина пропаганда, като гледам знамето няма нищо турско няма надписи и знаци всеки може да си го обясни по свой начин. 100% съм сигурен че турците не знаеха за знамето но благодарение на теб го разбраха .
56
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП да забрани телевизиите СКЪД И КАЛФА ......
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това със знамето е чиста предизборна измислица и е хубаво да бъдат съдени!!!
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Варелко, от къде да си закупя няколко байряка? В офисите на скат има ли ги вече?
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки пишманпатреот да си закупи знамето! Да помогнем новият бизнес да проходи!
52
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли кой да го разследва и осъди за подклаждане на омраза и противопоставяне!Това е много опасно и ще страдаме ние а те ще избягат с хеликоптера!