Валери Симеонов със заявка пак да участва във властта

Знамето на "българските турци" било поредната провокация на Анкара
Обновена: 1 фев 2017 10:20 | 1 фев 2017 10:08, Камелия Цветанова
84
Валери Симеонов със заявка пак да участва във властта
Снимка: БТА, архив

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов смята, че е възможно участие на патриотите в следващото правителство или пък да го подкрепя, както постъпи с кабинета "Борисов" 2.

Още по темата

По думите му патриотите нямат практика да подкрепят партии, а  политики и програми.

В бъдещото Народно събрание, ако нямаме необходимото мнозинство или партньори, също като преди две години ще търсим да въведем нашата програма в тази на правителството", подчерта в той пред Нова телевизия.

Симеонов уточни, че от вчера НФСБ, ВМРО и "Атака" водят разговори за коалиционното си споразумение, защото ще отидат на вота като Обединени патриоти.

Новата ни програма няма да е по-различна от предишната, защото нашите приоритети си остават същите, отсече той.

Симеонов определи "знамето на българските турци", което се предлага онлайн, като "една от поредните провокации на турската държава спрямо България".

"Това е дългогодишна стратегия на Анкара, чиято цел е разделяне на българското общество по етнос и религия", смята той.

Според него обаче е малко вероятно някой от турския етнос у нас да знае за какво точно става въпрос и да е готов да даде пари за подобно нещо.

"За 27 години ДПС нищо не направи за тези които уж защитава, напротив - създаде едни пирамидални зависимости подчинени на икономическата власт и едни джурасик паркове", отсече Симеонов.

Той смята, че насаждането на различието, плащането на жени да носят бурки, на мъже да пускат бради са елементи от многогодишната стратегия за разделянето на обществото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите работят срещу България. Ако те не дрънкаха за това знаме денонощно сигурно за знамето щеше да знае само комшията видял знамето през прозореца. Приказките на патриотите го направиха национално значимо.
30
3
 
16
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 7 години
Човек трябва да е крайно *** че да гласува за тия шмекери.
29
3
 
28
 
! Отговори
Мноооо проЗт преди 7 години
И на мен много ми падна в очите като оплю и не уважи Радев! Беше гаменска постъпка от страна на Симеонов!Това значи да не зачетеш и заплюеш над 2 000 000 избиратели!
28
3
 
21
 
! Отговори
Даааааа преди 7 години
Плъхондер.
27
3
 
26
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 7 години
ТОЗИ ПСЕВДОПОЛИТИК ТАКА СЕ ИЗЛОЖИ С РАДЕВ, ЧЕ НАЙ-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВА ПОВЕЧЕ. ПАТРИОТИТЕ ГУБЯТ СТРАШНО МНОГО ГЛАСОВЕ С НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ. МАХАЙТЕ ГО БЪРЗО.
26
4
 
20
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Тези патрЕоти станаха вече банални! Лягат стават все с турците се заяждат преди всички избори. Някой си направил някакво знаме за което аз вчера научих в този сайт и айде от това пак да извади келепир валерката. Ей заради такива патрЕоти пак ще ме накарат да гласувам за ДПС. Но от една страна си мисля, че зад всички пишман патрЕоти стои Ахмед Доган за да създаде общ враг срещу турците и да им каже "имаме общ враг трябва да се обединим". Както са казали общия враг сдобрява и най-скараните
25
2
 
19
 
! Отговори
th преди 7 години
Тези патриоти са пълни смешници, а са присвоили това прозвище, което нито заслужават, нито олицетворяват. Жалко, че много хора им се връзват докато търсят алтернатива на мутрите. Но хората не си зададат простия въпрос - защо тези родолюбци крепяха същите онези мутри, за които хората не искат да гласуват. В. Симеонов е хитър и се заиграва със свещените чувства на родолюбие у хората. В тази коалиция може би Каракачанов е най-близо до истината, но пък Симеонов компенсира с наглост и лакомия.
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НФСБ - национален фронт за спасение на Боко!Защо ясно и честно не преведат абревиатурата!
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"знамето" е изработено от гюленист в турция също като Далавери, за да обслужи неговите интереси. Да се вдигне шум преди изборите покрай него. Иначе изпада от влака.
22
3
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Ха стига сте плашили народеца с...еничарите и събирали дивиденти.Сидеров се...кротна след редица изцепки,Каракачанов смени 6-7 партии като ракети-носители за да пребивава в Парламента,сега и телевизионната фирма СКАТ се наема да ни,,,оправи,като баш...патриоти.Времето с Левски и тефтерчето с...изядените маслинки отдавна отмина.Народните пари се пилеят и потъват като вода в...пясък,не без помоща и съгласието на ОПС,рекламирани от Винкела,подкрепящ статуквото.Гласуваш за Винкела...получаваш Тикват
21
2
 
9
 
! Отговори
ivo преди 7 години
NFSB gubi mnogo ot prisastvieto na Valeri Simeonov......
20
1
 
12
 
! Отговори
жалки преди 7 години
СКАТ е висша форма на шизофрения ,но при агентурата на ДС прошка няма.Щом си сключил договор с Дявола няма какво да очакваш .Онзи ден се натъкнах на един доносник ,виден днешен експерт ,учен ....Дори и сега на стари години стои ,уж гледа тел ,а слухти какво си говорят младите.*** и тъпанара.
19
2
 
15
 
! Отговори
дЖОН кеРРИ преди 7 години
Боже прибери този ЛЪЖЕПАТРИОТ
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-смешното знаете ли кое е! ПФ са в коалиция в управлението а в телевизията му плачат и реват за "справедливост" като опозиция! И въобще кабеларката прави впечатление на опозиция!Егати двуличието и манипулацията! Ама той знае че има доста *** народ, макар че малко поумняхме вече!
17
2
 
19
 
! Отговори
помнете Куневщината преди 7 години
Четворната коалиция между Винкела,Рада,Боко и Лукарски беше най -гадното нещо в най-новата ни история.
16
2
 
19
 
! Отговори
лелемале...... преди 7 години
Жалък ***.......писна НИ,от такива като вас.......!
15
1
 
24
 
! Отговори
СМЯХ преди 7 години
Имали още будали да гласуват за ВАЛЕРКО- *** ??????
14
2
 
15
 
! Отговори
До професор преди 7 години
Професоре, днес излязоха имената и псрвдонимите на троловете! Видя ли се там?!!Някой те е "щракнал"!
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пуделчето иска пак да се държи за шлифера на Боко! Тиквочев им хвърля от време на време по някой огризан кокал и те са му верни!Я как цял мандат квичаха и го подкрепяха!
12
16
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
ДПС е противоконституционна партия финансирана от турция.