Обещанията на БСП: Торба лъжи, като на ромска сватба!

Делян Добрев е убеден, че проблемът с машинното гласуване ще се реши
2 фев 2017 09:50,
68
Обещанията на БСП: Торба лъжи, като на ромска сватба!
Снимка: архив, Bulphoto

БСП се опитва да лъже хората, а обещанията й са като торба с шеги. За разлика от тях обаче ГЕРБ изпълнили всичките си обещания. Това обяви Делян Добрев от ГЕРБ пред Нова тв.

"Искам да обърна внимание на хората, че трябва да бъдат особено внимателни какво им се предлага. Да се обещава с голямата кошница е малко като на ромска сватба и стигаме до абсурд", допълни той.

Още по темата
Бившият депутат даде за пример обещанието на БСП, че ще спомогне за увеличаване броя на българите. "Първо обявиха, че ще ги направят 9 милиона, после свалиха числото и казала 8 милиона. Това значи за 4 години мандат на Нинова, всяка българка да роди 3 деца", коментира Добрев. Той подчерта, че това го притеснява.

Добрев коментира и проблема с машините за машинното гласуване. Вчера Върховният административен съд реши окончателно, че такива машини трябва да има във всички изборни секции.

Заради кратките срокове обаче не е ясно нито как ще бъдат доставени нужните машини, нито колко ще струва това на хазната. "Никой не очакваше предсрочни избори и затова не е стартирана процедура за купуването на машини. В същото време законът за обществените поръчки позволява при спешност да се поръчат в кратки срокове. Има достатъчно време решението да бъде изпълнено", успокои Добрев.

По думите му има големи производители, които вероятно ги имат на склад, а ако не – могат бързо да ги произведат. Именно затова не вижда драма в набавянето им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този бебчо от къде го извадиха? Нали му водят дела за гепачката когато беше министърче? Мамин сладък той, завършил в САЩ дизайн, колеж само, министър някой го монтира. Естествено да се краде, нищо друго. Нали по негово време бяха бунтовете за цените на тока. Тия били такива, ония онакива, а герберугите - втори ешалон на БКП. Който артиса от Столетницата се намърда при гробарите. Светло бъдеще ни чака, нема начин!
6
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За жертвите, които бяха убити при идването на комунизма прошка няма да има! Някой ден внуците на партизаните, избили интелигенцията, ще заспат с куршум в тила! Око за око, зъб за зъб!
5
15
 
11
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Че нормално - и изобщо какво БСП - то си е чисто БКП! Лъжата е основен инструмент за тях!
4
1
 
10
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 7 години
За всички партии ние сме балamyрниците които трябва да излъжат,за да имат колкото се може повече парламентарни представители.Народа е смятан за нищо повече от евтина лека жена ,която за кафе втора цедка си ляга с който успее да я излъже.И пак,и пак ,и пак.......Народе????!!!!
3
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Иззедници червени 2О, ти глеай сега "синичките" какви ще ги наобещават!!!!!! И "жълтичките", и "зеленичките" и всички цветове на дъгата!!!! А най-обещаващи са "герберчетата", те си имат твърди "опорни точици", следват си ги и хвърлят прах в очите та пушек се дига! Лошото е само, че от всички точици им остана САМО ЕДНА! И както е известно, да стоиш в ранвовесие на една точка (един крак!) си е доста трудно и несигурно! Иска си майсторлък и поне малко честност! Което НАПЪЛНО ИМ ЛИПСВА!
2
4
 
22
 
! Отговори
коко преди 7 години
Някой здраво ще захлеби от тези машинки. Те вече са спазарени, както и комисионите.
1
4
 
34
 
! Отговори
народна мъдрост преди 7 години
Змията когато умира най-силно хапе!