Обещанията на БСП: Торба лъжи, като на ромска сватба!

Делян Добрев е убеден, че проблемът с машинното гласуване ще се реши
2 фев 2017 09:50,
68
Обещанията на БСП: Торба лъжи, като на ромска сватба!
Снимка: архив, Bulphoto

БСП се опитва да лъже хората, а обещанията й са като торба с шеги. За разлика от тях обаче ГЕРБ изпълнили всичките си обещания. Това обяви Делян Добрев от ГЕРБ пред Нова тв.

"Искам да обърна внимание на хората, че трябва да бъдат особено внимателни какво им се предлага. Да се обещава с голямата кошница е малко като на ромска сватба и стигаме до абсурд", допълни той.

Още по темата
Бившият депутат даде за пример обещанието на БСП, че ще спомогне за увеличаване броя на българите. "Първо обявиха, че ще ги направят 9 милиона, после свалиха числото и казала 8 милиона. Това значи за 4 години мандат на Нинова, всяка българка да роди 3 деца", коментира Добрев. Той подчерта, че това го притеснява.

Добрев коментира и проблема с машините за машинното гласуване. Вчера Върховният административен съд реши окончателно, че такива машини трябва да има във всички изборни секции.

Заради кратките срокове обаче не е ясно нито как ще бъдат доставени нужните машини, нито колко ще струва това на хазната. "Никой не очакваше предсрочни избори и затова не е стартирана процедура за купуването на машини. В същото време законът за обществените поръчки позволява при спешност да се поръчат в кратки срокове. Има достатъчно време решението да бъде изпълнено", успокои Добрев.

По думите му има големи производители, които вероятно ги имат на склад, а ако не – могат бързо да ги произведат. Именно затова не вижда драма в набавянето им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Законът позволява в спешни случаи да се прибере още една комисионнка по време на избори...
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЯ забрави с какви обещания герб дойдоха на власт.
45
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този недорасляк, какъв го играе? Десен или лев та,,АК на Будьо, или безличник получаващ трохи от плячката? Нали по негово време се вдигнаха хората за цените на тока. Е, той какво направи да да се плаща само това което се консумира.
44
4
 
12
 
! Отговори
1 преди 7 години
този следствения,защо му дават право да се изказва,делянчо върни се на пазара в Димитровград,там ти е местото,политиката е за умни хора не е за пазарджии.
43
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано този път се отървем от ГЕРБ, но се съмнявам, че ще стане. ГЕРБ откраднаха толкова много, че пак могат да платят на "протестиращи" и да свалят законно избрано правителство на България.
42
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че на изборите, ГЕРБ ще претърпи погром! И те самите го знаят, затова е тази истерия !
41
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСлед като ограбиха пенсиония фонд и парите на народа сега БКП-БСП почна с обещанията за мед и масло без пари . Такива наглеци може да имат подкрепа само в нашата изстрадала родина .
40
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С малка част от милиардите, които ГЕРБ заграбиха докато бяха на власт от 2009 година досега, ГЕРБ могат да платят за всякакви публикации в медите за 1 милион години напред. Сега ние не им вярваме, защото сме свидетели на управлението им, но след 10-20 години кой ще ти помни какво беше при ГЕРБ и лъжите им ще минават.
39
5
 
12
 
! Отговори
blabla преди 7 години
крадеца вика дръжте крадеца
38
4
 
14
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 7 години
ДИЯНЧОООО А ГЕРБ ЛЪГА И КРАДЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО - ПЛАТИХТЕ ПО НЯКОЛКО МИЛИОНА НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ СЕЩАМ СЕ ЗА НОВА И БТВ И СЕГА ЩЕ ИМА ДА ВИСИТЕ ПО ТЯХ СУТРИН И ДА ЛЪЖЕТЕ И ПЛЮЕТЕ ОТ ТЕЗИ ОТ КОИТО ВИ Е СТРАХ ВИЕ ЗНАЕТЕ КОИ СА ЧУВАМ ДОСТА ЛОШИ ПРИКАЗКИ С/У ВАС ОТ ХОРА КИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ЗАРАДВАХ СЕ ЧЕ СА СЕ ОСТЪЗНАЛИ
37
1
 
12
 
! Отговори
Ати преди 7 години
"Всички партии работят само за своите интереси, а не за народа !!!" И всеки "лае" за собствения си интерес. Та и това момченце.Проси им Боже, те не знаят какво вършат. Та, поради това, питам: Няма ли да се намери сила да ги вкара в пътя, вместо всеки да дърпа чергата за себе си да заработи за народа и за България?
36
3
 
16
 
! Отговори
23 преди 7 години
крадеца вика дръжте крадеца
35
1
 
10
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Така е за тях не е проблем постоянно да лъжат
34
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Уточнение - За "бившите" комунисти също се отнася....
33
5
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Че това са комунисти, какъв им е проблема да лъжат?!
32
2
 
14
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Истината е , че се наслушахме на обещания за светло бъдеще и от ГЕРБ, и от БСП , и от всички участващи в управлението от 1944 г. досега. Резултатът е, че всички те го стигнаха / светлото бъдеще/, а останалите ще чакат следващия добър лъжец да ги поведе към него и да ги убеди колко много лъжат всички и как само той е честния.
31
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те на ГЕРБ не се различават от на БСП.
30
6
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Айде стига с това БСП.Оплювано от всички- телевизии,сайтове,вестници и къде що има.Тези "почтени "гербери" са навсякъде-БНТ,БТВ,НТ заливат ни с мъдростите си.Колко лоши били БСП,пък те хрисими,морални,умнички......След като БСП е пълно с олигарси могат ли да ми кажат тези прехвалени демократи защо БСП не плащат на разните му телевизии да ги дават непрекъснато,а Герб си плащат.Ами защото БСП нямат пари ,а Герб ,РБ иПФ са фрашкани с мангизи и могат да си позволят всичко.Откъде парите.......!
29
4
 
13
 
! Отговори
ЯЯ преди 7 години
Маминия дето е взел диплома за Висше от някаква Американска църква хич да не се обажда !
28
5
 
13
 
! Отговори
СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ преди 7 години
ТЯ ЩОТО ПАЗАРНАТА ТИ ИКОНОМИКА МНОГО Е ПЕЧЕЛИВШАМУАХАХАХАХХАХАХАХААА