Обещано от ГЕРБ - по-високи заплати, пенсиите скачат

Радев обрал протестния вот, спечелил само с обещания
208
Обещано от ГЕРБ - по-високи заплати, пенсиите скачат
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Според шефката на 43-тия парламент Цецка Цачева от ГЕРБ назначаването на проф. Огнян Герджиков за служебен премиер е удачно, както и изборът на министрите му, но е притеснително това, че голяма част от зам.-министрите са от  правителствата "Орешарски" и "Станишев".

Още по темата
Цачева коментира пред bTV, че не съжалява, че е участвала в надпреварата за президентския пост въпреки загубата.

Тя смята, че победата на кандидата на БСП Румен Радев е била в резултат на протестен вот с желание за промяна, но според нея хората вече се убеждават, че отново е ставало въпрос за предизборни обещания.

"Какво ново се случи след визитата на Радев в Брюксел, какво по различно ни предложи той, какво ново има в политиката, това са само обещания", обвини Цачева. 

Относно кампанията, в която влиза ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори тя коментира, че този път ще заложат на програма за увеличаване на доходите, което може да доведе до ръст на пенсиите и най-вече за двойно увеличаване на учителските заплати.

Образованието ще бъде национален приоритет, уточни бившият председател на парламента.

Друг проблем, с който обещават да се борят е административната тежест, която мори и бизнеса, и гражданите, и поражда корупция на ниските етажи на властта.

Цачева смята, че избора на новия президент Румен Радев да лети с военен самолет „Спартан” е пиар ход.

Тя смята също, че екипът му не го е подготвил за речта пред депутатите след полагането на клетвата му за държавен глава и той е очаквал пред себе си военен съвет, в който всички стоят пред него мирно, с папки и изпънати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
5
 
! Отговори
ников преди 7 години
Скачат голите обещания и лъжите. Да бяха го направили всичко това презминалите 8 години, а не сега, когато ножът вече опира в кокалите.
147
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обещано от ГАСУВАЩ. Никога повече ГЕРБ !!!
146
0
 
4
 
! Отговори
A преди 7 години
Цецка много си смешна! И изказванията ти са смешни и претенциите също. Ти си част от една голяма смешка.
145
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо *** ,ми ваште лентички дето ги рязахте под път и на път на магистрали, спортни площадки ,пешеходни пътеки и светофари не беа ли Пи Ар *** ,и вечно некой требваше да ви е благодарен за това че разпределяхте народните пари как ви отърва ,тоест както може да се краде най добре .Не ви е срам гербери вие сте една безсъвестна банда ,не партия
144
1
 
4
 
! Отговори
edin преди 7 години
Герберист+антикомунист=шизофренист, увреждане получено от тежкия живот в ***.
143
1
 
17
 
! Отговори
Симо преди 7 години
Тази забрави каква посукана *** дойде и не можеше две думи на кръст да върже. Като разбрахме как е завършила право не се учудвам на високия и интелект. А, тези приказки за повишаване на доходите не са ли предизборен пиар. При двете им правителства на ГЕРБ хората не видяха реално повишаване ни на пенсии, ни на заплати, детски, грижи за болните деца с редки заболявания. Заиграване с ваксините и т.н. Хората на президентските избори показаха, освен че искат нови хора , но не искат вас
142
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Обещано от ГЕРБ - по-високи заплати, пенсиите скачат"---Гарантирано от ГЕРБ: "САМО ОБЕЩАНО" :):)Два мандата к'во държахте?
141
0
 
28
 
! Отговори
ззд преди 7 години
Никога повече ГЕРБ!
140
0
 
21
 
! Отговори
Драго преди 7 години
Не искаме обещания а резултати
139
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Обещано от ГЕРБ - по-високи заплати, пенсиите скачат."---И друг път съм констатирал, че "днесбеге"-то, отвреме-навреме, имат доста добро чувство за хумор. А, иначе, Тетка Ц. си е смешна и без да се изказва ...:)
138
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма спасение, няма почивка от тази и ГЕРБ. Вчера се появи на поклонение по случай жертвите на комунизма. Такава наглост партийната секретарка да е там. Ама и тия жертви ако са истински жертви биха я попитали какво прави там. Нали вече не са в управлението. Обикалят телевизиите като коледари, ама малко ще са наивниците които им вярват. През 2г. по 30мил. и за какво? Да задоволят егото на Борисов. И после дайте пари за лечение на болно детенце. И дават тия на които пенсиите ще се "актуализират".
137
2
 
41
 
! Отговори
Не ви вярваме Цецкее преди 7 години
От както дойде ГЕРБ на власт през 2009г. не са ми увеличили заплатата с 1 лев!Увеличават пенсиите с по 2-3 лв. (половин кутия цигари)!Два пъти бяхте на власт и нищо не направихте за народа и пак се мъчите да ни излъжите!Късно е либе за китка! Изчерпахте кредита на доверие, дайте на други да се проявят или оакат!
136
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сеам и гнус ме е да ги слушам и чета тези.
135
3
 
53
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ЗАЩО СЕГА РЕВЕШ ЗА ПО ГОЛЕМИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,ДО СЕГА НАЛИ БЯХТЕ НА ВЛАСТ,ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ,СЛЕДВАТ ПАТРИОТИТЕ, ЕДИН ПО ЕДИН,НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ВИЕ ДА СТЕ,КОЙ МОЖАЛ, МОЖАЛ ,....
134
2
 
49
 
! Отговори
утрепки преди 7 години
Да, средната пенсия "скача" с 3 лева!!!!! Как нямат срама въобще да го изрекат!
133
4
 
58
 
! Отговори
власт преди 7 години
Бойко си вкара голям автогол не знам дали решението за оставка е взел сам или някой му подложи динена ***. Никога няма да има този брой депутати който е имал до сега. Народа живее по зле и няма доверие в Герб. Лош имич му създават Горанов и Менда Стоянова . До сега винаги сме гласували за тях но разочарованието ни е голямо.
132
7
 
60
 
! Отговори
ВСИЧКИ преди 7 години
Да гласуваме ВСИЧКИ за ГЕРБ със Среден пръст !
131
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес гърбавите (професионален) имат празни, всеки ден различни чупки.Днес има едни пари за пенсий и запрати ! - чупка 22 като параграф 22 - без надежда.
130
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цуроооо - къде ми е САНИРАНИЯ дом за 2-3-4-5 млрд Ъ
129
4
 
12
 
! Отговори
власт преди 7 години
Има други Партии за които вярвам че ще изпълнят това което са обещали.