Ако спечели вота, БСП иска от ЕС отмяна на санкциите за Русия

Соцпланът ще струва 1.9 млрд. годишно, изчисли Нинова
Обновена: 4 фев 2017 06:20 | 3 фев 2017 22:25, Веселина Йорданова
236
Ако спечели вота, БСП иска от ЕС отмяна на санкциите за Русия
Снимка: архив, БулФото

Ако БСП управлява след предсрочните избори, категорично ще постави въпроса за отмяна на санкциите срещу Русия пред ЕС. Това даде да се разбере лидерът на социалистите Корнелия Нинова в предаването "Панорама" на БНТ.

Според нея социалисти симпатизират на президента на САЩ Доналд Тръмп заради политиките, които предлага и отмяната на санкциите срещу Москва е сред тях.

Тя оцени положително първите действия на президента Румен Радев. По думите й съставът на служебния кабинет, назначен от него, ясно показва, че БСП не се е месила при реденето му.

Да гледаме министрите по делата им, призова Нинова.

Според нея президентът е "човек на думата, последователен, каквото каза в кампанията, го прави с първите си действия".

Нинова посочи, че той е разбил всички манипулации, че ще отклони България от евроатлантическия й курс.

"Направи силна среща в Брюксел, на която с характер заяви, че санкциите срещу Русия са вредни за България и Европа", каза още тя.

По думите й платформата, която предлага БСП за изборите и през уикенда ще обсъжда форумът на социалистите, ще струва към 1.9 млрд. лв. годишно и това ще е възможно с приходите, които ще събира държавата.

Нинова настоя, че с мерките за младите семейства гледа в дълъг хоризонт, "за да си спасим народа от изчезване".

Според нея това трябва да е цел за национално съгласие, независимо кой е на власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: бспКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както са попукали Р. Овч., скоро може и тази да бъде привикана при Цацаров да си поговорят за Булгартабак, например. Само у нас крадците се готвят да управляват, т.е. да крадат!
90
4
 
11
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
ЗАКЪСНЯХТЕ МИЛА ГОСПОЖО С ВАЩЕ ИЗИСКВАНИЯ ЕВРОПА СЕ СЪБУДИ ПО-РАНО ОТ ВАС СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА НЕ СТАВА ВИЕ СТЕ КУКЛИ И ТО МНОГО КРАСИВИ И ПОСЛУШНИ КАТО НА БАРБИ
89
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кака Корни като е толкова голяма русофилка защо не изпрати синът си да учи в братска Русия, в Москва ами в във Вашингтон? Май тарторите на русофилщината обичат да цицат от две ненки, а дечицата ин са все по западните столици, но не и в Москва или Санкт Петербург.
88
4
 
10
 
! Отговори
2+2 преди 7 години
Санкциите са срещу две дузини руски номенклатурчици ,отговорни за окупацията на Крим , чиито сметки в чужбина са блокирани и не им дават визи за ЕС и Америка .Иначе кууваме газ от Русия , приемаме туристи и пр. Обиковеия руснак няма притеснения.За кого се тревожи другарката Нинова?
87
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛЕДАТ КАКВО СТАВА В РУМЪНИЯ ,ИЗБРАХА СИ КОМУНИСТИТЕ ,ЗАЩОТО ТЕ ПО-ХУБАВО ЛЪЖАТ И ТО ОТ ГОДИНИ И НА ВТОРАТА СЕДМИЦА НАРОДА СЕ ВДИГНА ПРОТИВ ТЯХ ,ЗАЩОТО ИСКАТ ДА ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА ЗА КОРУПЦИЯТА ,ТЕ СА СИ СВИКНАЛИ ДА КРАДАТ КАК ДА ВЛЕЗАТ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ КРАЖБА...ТЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ ,НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГЕРБ НЕ СА СЪЩИТЕ ТЕ СА СИ АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ. ПОМИСЛЕТЕ ЗА "ДА БЪЛГАРИЯ" ОТ ТОВА ИМАМЕ НУЖДА ЗА ДА НАТИРИМ ДОСЕГАШНИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДА НАПЪЛНИМ ЗАТВОРИТЕ !
86
2
 
12
 
! Отговори
др.Нинова преди 7 години
Има по-лек начин БСП да помогне на българския народ -просто партийните им милиардери да върнат на държавата откраднатите от нас пари
85
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** и БСП са най-големите русофоби. Санкциите укрепват руската икономика а тя иска да ги премахне и руската икономика да рухне.
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Миро:И бай Дончо, новия кумир на русофили и комунисти.
83
1
 
11
 
! Отговори
А главно преди 7 години
В Карлуково без ред ще влезне другарката. Путин да си свали санкциите, които наложи едностранно. За другите фантазии и обещания-да сяда и пише продължение на Хари Потър! А троловете, дето им плащат в рубли, да вземат да променят малко коментарите-във всички сайтове едно и също пишат-пълно творческо безсилие или чакат указания, драскачите!
82
3
 
9
 
! Отговори
Миро: преди 7 години
В България има трима души с прозвището:"бай"1.бай Ганьо2.бай Тошо3.бай х....
81
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази кака в час ли е или отново лъже най-безобразно? Вчера, назначената от Тръмп постоянна представителка на САЩ в ООН Ники Хейли каза, че докато Крим е под руска окупация санкциите няма да отпаднат. Социалистите в Европарламента искат посланика на САЩ да бъде обявен за персона нон грата защото искал ЕС да се раз падне. *** да не би да е руска социалистка? Или е безкрайно т.ъпа?
80
0
 
5
 
! Отговори
Кьорсуцра преди 7 години
Аз. Съм безпартиен но. Всички вижздате комлко ,,малко,, се. Влияят от мнението на о бикновенияБг гражданин наши политици.Крадат без задражки милиарди и ниямат.страх от никой.
79
2
 
4
 
! Отговори
$ преди 7 години
Всеки $, ?, £ са добре дошли у нас, дори да идват дори и от руснаците.
78
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Т . е . ще се присъединим към искането на САЩ . Защо не , та ние сме световно известни .........близци .
77
3
 
13
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Радев го дадоха как досаждаше нещо на Оланд а онзи се чудеше как да се измъкне. Нинова пък с това си изказване си признава кой и дърпа конците. За щастие бабичката бсп няма да управлява. Спете спокойно.
76
8
 
9
 
! Отговори
Миро: преди 7 години
Бойко в подлост се заричаи предател всеки го нарича!!!
75
18
 
9
 
! Отговори
Jiorio преди 7 години
леле не съм мислил, че някога ще гласувам за БСП! Само за поставянето въпроса за санкциите ще го направя
74
8
 
10
 
! Отговори
Щерьо преди 7 години
ГЕРБ е много добра идея но за съжаление тя има недостатък: Идеята ГЕРБ се олицетворява с нейния водач който е нарцистичен тип. Става страшно ако този човек не е на върха. Тоя тип хора са готови да погубят всички около себе си но те да са отгоре.Те си го знаят това и не случайно всички PR акции се стремя да опровергаят именно това. Всички са наясно че много държави са направили рязък възход и още по стремителен упадък когато са управлявани от такива хора.
73
9
 
10
 
! Отговори
Миро: преди 7 години
Питам всички платени драскачи:защо си отричаме и загърбваме миналото, традициите!!!Един народ без традиции не е народ!Лесно е плюят и лаят тука,но какво ще оставят като традиции на тяхното по-младо поколение?Та вече сме с промито от ГЕРБ съзнание!
72
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 7 години власт Тиквата постиженията на Тиквата бяха 150 километра магистрала Тракия 20 километра метро в София на фона на 16 милиарда дълг! Честито, герберасти малоу.мни!И не ме наричайте че съм ***- тях още повече ги презирам. Безпартиен съм.