Ако спечели вота, БСП иска от ЕС отмяна на санкциите за Русия

Соцпланът ще струва 1.9 млрд. годишно, изчисли Нинова
Обновена: 4 фев 2017 06:20 | 3 фев 2017 22:25, Веселина Йорданова
236
Ако спечели вота, БСП иска от ЕС отмяна на санкциите за Русия
Снимка: архив, БулФото

Ако БСП управлява след предсрочните избори, категорично ще постави въпроса за отмяна на санкциите срещу Русия пред ЕС. Това даде да се разбере лидерът на социалистите Корнелия Нинова в предаването "Панорама" на БНТ.

Според нея социалисти симпатизират на президента на САЩ Доналд Тръмп заради политиките, които предлага и отмяната на санкциите срещу Москва е сред тях.

Тя оцени положително първите действия на президента Румен Радев. По думите й съставът на служебния кабинет, назначен от него, ясно показва, че БСП не се е месила при реденето му.

Да гледаме министрите по делата им, призова Нинова.

Според нея президентът е "човек на думата, последователен, каквото каза в кампанията, го прави с първите си действия".

Нинова посочи, че той е разбил всички манипулации, че ще отклони България от евроатлантическия й курс.

"Направи силна среща в Брюксел, на която с характер заяви, че санкциите срещу Русия са вредни за България и Европа", каза още тя.

По думите й платформата, която предлага БСП за изборите и през уикенда ще обсъжда форумът на социалистите, ще струва към 1.9 млрд. лв. годишно и това ще е възможно с приходите, които ще събира държавата.

Нинова настоя, че с мерките за младите семейства гледа в дълъг хоризонт, "за да си спасим народа от изчезване".

Според нея това трябва да е цел за национално съгласие, независимо кой е на власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
2
 
! Отговори
55 преди 7 години
....и излизане на Русия от Крим
150
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Komunistite bkp se prebojadisaha v gerb dos dps bsp sa da sa ok kakto baha i pri jivkov ok no ne vseki moje da se orebojadisva i gadove da lije drugari demokrati 27 g milioneri ot zarvuli sanahtt i dezata vi sa kato vas ok v eu bg e nai bednata sadchto demokrati koi ograbi bg koi stanaha milioneri koi karat skspi koli koi koi e demokrati - jivkovisti no ne ste sdravi i 6tastlivi mili hora
149
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С *** курса трябва да е доста по- твърд , като с организирана престъпна група . Разпити , екстрадиции , процеси , пак разпити , бой като в мазето на Лъвов мост . Затвори ,екзекуции . Много се размечтах
148
3
 
8
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Това означава само едно: Руските *** от БСП подкрепят тероризма на Русия и са съгласни така и Турция да анексира "нейни територии с турскоговорящи" които не са били български двойно повече години от Крим(окупиран от руснаците само за 200г)
147
0
 
2
 
! Отговори
Ано преди 7 години
Посочете ми един наследник от бивши и настоящи министри и президенти които не са в САЩ или не са свързани с нея. Стига плюха Америка а да си погледнат Българското канче че го опразниха до шушка..................
146
2
 
7
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Значи 'социалистите' симпатизирали на Тръмп не защото има добри намерения към България, а такива към Русия. Другарката е много зле,от много време такива ги говори... Тази окончателно ще разконспирира "социалистите".
145
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 182 Естествено че не са българи . Мечтата на тия е сутрин да посрещат на крак господаря си в кремъл . То за това са тия школи да отсяват *** и родолюбците , последните не са желани . Ако останат още един мандат без Путин и подкрепа ще се избият взаимно . Дреме им за народа . Народът е инструмент за постигане на главната цел . Руско управление
144
5
 
13
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Единствените, които стават за нещо и следва да управляват са ГЕРБ и Борисов. Това не ви увряха главите...
143
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като слушам конгреса най-наболял проблем на българските социалисти на е геноцида над българите, а санкциите срещу Русия. Питам се: българските социалисти българи ли са??? Определено не са, те и техните родители, от ДС, КГБ и БКП, са верни единствено на Русия, и целят кражби и разруха на България в полза на Москва и Путин.
142
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам им конгреса в момента. Все едно гледам конгрес на хумористи. Всяка втора дума е "русия или москва".
141
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голямата страна в света изпитва затруднения за изхранване на населението си ?!! Била " могъща" ! Русия може да изхрани светът , ако народът и пойска , и светът трябва да се безпокой от Руските санкции . Това не може да стане защото деградацията и разслоението на руското общество не позволяват разстеж . Благодарение на Ленин и неговите последователи каквито са и БСП .
140
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де санкции,в какво се изразяват,примерно ремонтират се самолети тяхно производство с техни части или с части по техни проекти пък друго производство,което пък също е обвързано с тях,но на друга цена по техни марки и норми,номера или бренд като изнесено производство на друго място като смесена инициатива или не,но си получават от крайната цена заедно с труда и други транспортни расходи от франко-карго елементи отправка-доставка за място или на място с други кадрови ставки,къде са санкциите
139
8
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Излезе доклад на ЦРУ/които се крие от медиите,само 2 го публикуваха/в който се говори за среща между Борисов,Местан,Д.Пеевски,Искров,Цв.Цветанов които обсъждат фалирането на КТБ.За този разговор са докладвали агентите на ЦРУ в България -Цветанов и Искров.Защо не го направят публично достояние -нали у нас няма цензура.И после ми говорете за БСП.и овцете в България разбраха,че БСП няма нищо общо с КТБ.Аферата я направиха Герб и ДПС и сега събират кинтите от тази работа,защото управлява мафията.
138
2
 
12
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Последния път когато докопаха властта, БКП=БСП окрадоха и фалираха КТБ! Държавата пое дълг от 3,5 млрд. за да изплати гарантираните влогове. Това са пари, дето ще връщат моите и Вашите деца! А дрругаря Цецо се скри в Сърбия. Дясната ръка на Русия на Балканите. Българина явно е тотален мазохист, щом продължава да реанимира тия крадци и лъжци. Умишлено си отглеждаха "мексиканци" за електорат и после ми разправят, че благата на родината трябва да се разпределят "социално" и за тях!
137
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така! Пътя към благоденствие на Българския народ, минава през отмяна на несправедливите "санкции" спрямо могъща и православна Русия!Следващата стъпка, е да се премахнат всички укази и декрети , оставени от ББ и Плев...лиев съсипващи България ! И на последните да им бъде потърсена накаателна отговорност и конфискация на откраднатото (и на вилите в чужбина също)!
136
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следват дълбоки поклони на Москва , паради с треперещи старци и изнежнената младеж на БСП , вадене на мухлясали проекти за съвместна работа от която България губи 100% . И за капак амнистия на партииния касиер Цветан Василев . После партиен пленум с раздаване на постове и организирането на разпродажби на България на Москва . Честито
135
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гоце не успя с тройния шлем, но *** ще се пробва с тройна ушaнка :)
134
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малиййй, много са огладнели камуняките!
133
4
 
9
 
! Отговори
Да се готви Естония преди 7 години
Значи, ако БСП вземе властта, ще покани Русия в балтийските републики. Естония, Латвия и Литва (и Финландия) са били част от Русия и като нищо Путин ще изяви претенции към тях, както и към Беларус. И БСП ще подкрепи Русия в тази дейност?
132
3
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
Ако след тези изцепки,целокупният ни народ избере отново червените,значи всички са за лечение при Москов. Ама после да не кажете ,че не сте разбрали. Днес материала е поместен по вестниците, по радиата и телевизиите ,и Нинова и Радев ежедневно афишират,че ще докарат Путин,Русия ивечерните вълци. Така че много внимавайте. Работата е много по-сериозна от това да хвърлиш парите си от прозореца на телефонен измамник.