Нинова надъхва своите: БСП започна промяната с избора на Радев!

Имало две Българии, а между тях пропаст и народът търси водачите си
238

 

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"БСП сложи началото на промяната в България с избора на  Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на Конгреса на БСП и благодари на хората за мъдростта и труда им по време на президентската кампания.

Още по темата
Нинова подчерта, че има една дума, която бележи в най-голяма степен живота ни днес – несправедливост.

"Има и друга дума, която най-често чуваме днес – промяна. Тя започна по волята на народите в света, Европа и България. Те поискаха справедливост и се обявиха против малцината, които притежават 97% от богатството в света. Те разпределят политическа власт и икономическа мощ и гледат безучастно и бездушно на мнозината, които живеят в нищета“, посочи тя.

Според нея народите са поискали, когато се вземат решения за техния живот, да бъдат участници, а не потърпевши.

"Поискаха техните водачи да им върнат достойнството – национално и човешко, и да не го продават за пари и власт“, категорична е Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Вие направихте тази победа възможна, вие и хилядите социалисти, които представлявате тук. Нека покажем уважение и към онези над 2 милиона българи, които ни повярваха и последваха, и да убеждаваме останалите, че ние сме промяната и че заедно можем да я доведем до край. Днес тя е задължителна!“, призова присъстващите председателят на партията.

Според нея сега живеем в две Българии, официална и паралелна, виртуална и реална.

"Илюзиите: в България корупция по високите етажи на властта няма и полагаме усилия за съдебна реформа, която ще намали битовата престъпност. Другата България - България е на първо място по корумпираност в ЕС и само за 2016 е слязла със седем места надолу“, коментира Нинова.

Тя разкритикува политиките в здравеопазването, социалната политика и образование.

По отношение на външната политика, Нинова посочи: "Правителството подкрепи споразумението с Канада и народът се възпротиви на това, защото то засяга българската икономика, убива българското земеделско производство, защото отнема суверенитета на държава.

"Две Българии, два свята, а между тях пропаст и в такава ситуация народът ни отново е изправен пред избор да определи водачите си. Народът ще реши мъдро, но днес и ние също трябва да решаваме мъдро. Ще бъдем ли ние тези водачи, ще отговорим ли на очакванията, на желанието за промяна. Ще променим ли себе си, за да покажем, че можем да променим България или ще бъдем част от политическа класа, която си заравя главата в пясъка, очаквайки бурята да премине. Този път тя няма да премине“, коментира лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
7
 
6
 
! Отговори
До Странджата преди 7 години
То излезе списък и с герберастки ***, май ти не си информиран достатъчно!
116
5
 
21
 
! Отговори
Свободен преди 7 години
ейй това комунистта е страшно нещо ... гледа те в очите и те лъже
115
1
 
12
 
! Отговори
Филип Димитров преди 7 години
Единствената промяна която може да предложи БСП е да управлява без ДПС -Атака .Но точно това няма да направи.
114
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТААбе Странджа, а вашия работодател, онзи мафиота -мутра как взима решенията си да ви ***, на закрити врати или на открити ? Щото на нас ни е все едно как ги взимат в БСП или при вас в ГЕРБ / всъщност, има ли разлика м/у вас и тия /, нали и вие сте комунисти и то по-вече от тях ?
113
17
 
8
 
! Отговори
Плач преди 7 години
Герберастите са бесни, социологическите проучвания им вещаят загуба!
112
14
 
8
 
! Отговори
Герб губят преди 7 години
Щом герберите реват и се късат, щом Борисов е хвърлил всичко налично по форумите, значи България поема правилен курс!Да живее България!!!
111
2
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До ГробозаипвачЩо руски бе. не хапвахте ли добре при Борисов? Не ?
110
4
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До сминдух енд чесънГерб манипулация чрез страх. За "нула време". Ми излезте бе, вашата полиция ще ви бие;))) Маймуни...
109
3
 
8
 
! Отговори
Гробозаипвач преди 7 години
До ГробокопачЩе те засипем тебе с руски ***
108
7
 
18
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Какво се промени у нас с избирането на Румен Радев?Нищо.Истинската промяна настъпва , когато БСП спечели избори,за нула време площадите се изпълват с протестиращи недоволни граждани ,чиито пари са потънали незнайно къде.
107
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малииии, започна се ! Още от сега започнаха да се тупат в гърдите ? И всички все щели да оправят България ? Коя България обаче, съвсем не е известно ? Но в едно съм сигурен, не е нашата България !!! В това съм абсолютно убеден ! Ония ГЕРБерастите ни замерят с димки за 1500 лв. , тия с някакво светло бъдеще, изобщо ..... мамата си джаса работата !? Само още не са казали че и нас ще ни оправят ...... че тогава работата става повече от страшна !?
106
11
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
ГЕРБ манипулират чрез страха. Еди какво си щяло д астане, ако се върнела БСП на власт, а не казват, какво хубаво ще стане, ако се върне Борисов и Свинетка на власт. Хихихихи
105
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предварително да ви кажа,че не съм комунистка и в рода ми няма и не е имало такъв.Млади хора,стига се деляхте на червени и сини.Не позволявайте да ви промиват мозъците!Не всичко преди 1989 беше лошо.Имахме прекрасно образование и здравеопазване,за което сега може само да мечтаем.И тогава и сега има шуробаджанащина и връзки,но сега и много пари.Учете и четете,но не продажни статии ,които ви поднасят лъжи и неистини и тогава сами вземете решение,кое е доброто за вас,за децата ви,за България.
104
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОЛУЧИХ АЛЕРГИ ОТ ТАЗИ....НА ВСЯКА СТРАНИЦА ТЯ ! ПРЕДИ БЕШЕ БОРИСОВ -СЕГА ТЯ. ВСЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЪЗПИТАНИЦИ -ДЕТО ЗАТРИХА БЪЛГАРИЯ !
103
1
 
14
 
! Отговори
СхемаПобеда преди 7 години
БСП-ГерБ 4:0 ( Станишев,Радев,Манолова,Нинова),съдия Герджиков.БСП състав,схема 4-3-2-1: Калфин-Орешарски,Миков,Петков,Овчаров-Първанов,Станишев,Манолова-Нинова,Йотова-Радев,треньор Доган,пом.трен.Пеевски.Публика 6млн-3млн пенсионери,1,5млн роми,1,5млн безработни,инвалиди,психичноболни,затворници,студенти,майки с деца,***,наркомани,незрящи и глухи хора.Играч на мача Радев-президент,Най-полезни: Нинова,Йотова.Плеймейкъри:Станишев Лидер на ПЕС,Първанов бивш президент,Манолова омбудсман!!!
102
5
 
14
 
! Отговори
Аман бре! преди 7 години
Дайте и власт на другарката, че да ви ,,опраи", като нейното загиващо село във Врачанско.
101
5
 
11
 
! Отговори
Аман бре! преди 7 години
Дайте и власт на другарката, че да ви ,,опраи", като нейното загиващо село във Врачанско.
100
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП + ДПС + Най големият бизнесмен патриот на България - Делян Пеевски ще ни оправят за по-малко от 800 дни! Вие интелигентни и разумни българи само трябва да ги подкрепите!
99
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Псевдонима "Посмали трольо" е герберастки ***
98
5
 
17
 
! Отговори
Курнелчето преди 7 години
Другарката явно не е разбрала, че народа намрази БКП / БСП безплатно, без минуси и плюсове!