АБВ иска трудови войски за мъже без основно образование

Партията готова с нова данъчна система и по-ниско ДДС
Обновена: 5 фев 2017 15:07 | 5 фев 2017 14:16,
148
АБВ иска трудови войски за мъже без основно образование
Снимка: БТА

Партия АБВ предлага да бъдат възстановени трудовите войски за мъже, които нямат основно образование и са навършили 18 години. Това във Велико Търново председателят на партията Константин Проданов, съобщава БТА.

Той отбеляза, че това е една от мерките за превенция и справяне с битовата престъпност, тъй като основните извършители на битови престъпления са хора без образование и без умения, които влизат в криминалния контингент за да се препитават.

От партията имат програма за промяна на данъчната система, посочи Проданов. Предвижда се съотношението между косвени и преки данъци да бъде променено, а ДДС върху стоки от първа необходимост, лекарства и книги да бъде със ставки между 10 и 15 процента.

От партията смятат, че държавата трябва да бъде стратегически инвеститор във високотехнологични производства, които носят добавена стойност и дават перспектива за развитие.

Проданов коментира, че коалицията с "Движение -21" е лявоцентриски блок, който ще защитава хората на наемния труд от експлоатация и бедност.

Съставянето на листите ще бъде съобразено с хората, които представляват двете партии във всеки район.
Отношенията на коалицията с БСП ще бъдат изцяло на принципна основа, тъй като в програмите на двете формации има съществени различия, отбеляза Проданов.

Основни политически опоненти в предизборната кампания ще бъдат ГЕРБ, десните формации и партията на Веселин Марешки, подчерта председателят на АБВ.

Според заместник-председателя на партията Марин Киров от 15 януари до днес, в партията са се записали 600 нови членове.

"Налице е вълна от очаквания и задоволство, след избора на ново ръководство на АБВ", посочи Киров.
По отношение на външната политика, от партията коментираха, че водещ трябва да бъде отговорът на въпроса "какво е изгодно за България, а не какво казано от вън да изпълним". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
1
 
! Отговори
Никк преди 7 години
Подкрепям!!!
116
1
 
2
 
! Отговори
До Герчо с тамбурата преди 7 години
Това е друга наша идея, която ние тук, в този форум, вече от години нищим.След като толкова много хора живеят в незаконно построени копторчета около големите градове, където работа за тях няма (а пък те и не търсят работа), защо не се въведе мярката принудителен труд?Ако здрав човек под 60 г., без професия, няма спестени пари или ренти, от които да живее, значи той трябва да паразитира на гърба на работещите или да краде. Затова да го въдворяват на село да работи селско стопанство или в мините
115
1
 
2
 
! Отговори
До anonimen 129 преди 7 години
А бе пич,Ако не се предприеме тази мярка, която ние тук от 1-2 години коментираме, това ще значи да продължи без край СЕГА СЪЩЕСТВУВАЩОТО РОБСТВО - данъкоплатците са изнудени да работят и да дават доброволно част от парите, които са спечелили, за да живеят от соц.помощи млади и здрави хора, които не желаят нито да учат, нито да работят.На всичко отгоре, тези храненици непрекъснато произвеждат себеподобни деца и ги учат на същото - нищо полезно да не вършат за обществото, а само да викат"Дай"
114
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това също е една добра идея.
113
0
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
До Герчо с тамбуратаТИ колко време си работил в ТКЗС и АПК?
112
0
 
0
 
! Отговори
да преди 7 години
първо неграмотни, после политически неудобни
111
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
И така ще легализират модерното робство
110
0
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
Другарю, под ръководството на Първанов искате не евтина, а безплатна работна сила, която да ви строй светлото комунистическо бъдеще. И ти си един комунистически измекярин, който не току-така слугуваш на тези комунистически ***. Такава ти е културата. Комунистическа!
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това с трудови войски добре, но са нужни още много мерки. НУжни са радикални промени във всички сфери. Но за да има добър резултат, трябва да бръкнат в раната- да отрежат главата на корупцията. Първо трябва ти самият да не си оцапан,за да го направиш. Има ли такива политици в БГ?
108
1
 
4
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 7 години
Време е да започне въстъновяване на Бг армия,не само трудови07
107
5
 
7
 
! Отговори
това сме го гледали преди 7 години
Тая година се сетиха да възстановяват трудовата повинност и бригадирското движение, догодина ще им щукне да връщат комсомола и текезесето.
106
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вълна от нови членове след смяната на ръководството - значи хората не са вярвали на Гоце и на Пикаещия в шадравани
105
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 120 Така е прав си ! Като се каже комунист -разбирай КРАДЕЦ !
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
достатъчно е да кажа ПОТОМСТВЕН КОМУНИСТ- ЩЕ РЕЧЕ ПОТОМСТВЕН КРАДЕЦ !
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най- много престъпници има сред Българската политическа класа. Не знаех , че нямали основно образование горките.
102
3
 
5
 
! Отговори
хидко преди 7 години
Слушал съм го да говори за икономика и се вижда, че е наясно и разбира. Ама, очевидно преминава в зоната си на некомпетентност с подобни предложения за трудови войски.
101
1
 
11
 
! Отговори
човек с мнение преди 7 години
ми като толкова много искат,да отиват те да служат като трудоваци,а не да се натискат за парламента,то и с тех и без тех все тая,държавата и населението нема никаква полза от търтеите абв
100
3
 
10
 
! Отговори
ТРУДОВА ПОВИННОСТ: преди 7 години
ОСИГУРЯВА НА ХОРАТА РАБОТА , УЧЕНИЕ ,ПАРИ ЗА ИЗДРЪЖКА НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ И ПОДГОТОВКА ЗА АСОЦИИРАНЕ , КЪМ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ --СА ТОЧНО ЗА ТОВА!!!!!!!!!!!!ЕВРОФОНДОВЕТЕ ---НЕ СА ЗА "СОЦИАЛНИ ГРИЖИ" за БЕЗРАБОТНИТЕ В БЪЛГАРИЯ и ЗА КРАЖБИ ОТ ЧИНОВНИЦИТЕ!
99
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може така, трябва да има там и трудовачки, да им сервират, да готвят, да перат. Ами така де. На тия хора им трябват нормални условия. Да ги лишат от жени и да освирепеят ли? То не може само тухли да носят и цимент да бъркат.
98
0
 
21
 
! Отговори
111 преди 7 години
До Анонимен 103Проблема не е в ***,проблема е в нас!Защо има битова престъпност?Защото няма съд,за това!Ако полицията действа независимо от политиците, и съда с реални присъди си е на мястото,тези мушмороци нарушаващи закона ще са в затвора!И няма значение дали са българи,турци или шведи!Но да настройваш предизборно хората по този начин направо си е гадно!Както и да е,да си жив и здрав!