Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!

Едно мъчи лидера на ГЕРБ – не знае от кого загубил на вота, кой издигнал Радев
Обновена: 5 фев 2017 18:11 | 5 фев 2017 14:45,
330
Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!
Снимка: БТА

Проблемът с мигрантите е решен изцяло. В България има най-малко мигранти от целия Европейски съюз.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Пловдив, за да представи управленската програма на партията пред местната структура в града.

"Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моят другар, има 30 000. При нас армията, полицията – 320 млн.", посочи Борисов, цитиран от "Фокус". "Дойдох, победих и в Братислава беше ключовото заседание", допълни бившият премиер.

По думите му вече и Европа е узряла, че само през КПП-та има право да влиза чужденец.

"Винаги съм казвал, че с патриотите работихме съвместно и заедно и тяхната подкрепа действително вършеше работа", коментира Борисов. По думите му там, където са сгрешили, ГЕРБ си поема отговорността.

Борисов коментира и критиките към работата на правителството му. "Целево се бие по ГЕРБ, за да се осигури максимално медийната подкрепа. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан тоя блок и какъв е сега", посочи той.

"След изборите, ще си говорим пак", заяви Борисов.

"Сега Нинова ще ни прави ревизия.Каква беше АМ "Тракия" и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях?", попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ потвърди, че в управленската програма на партията е заложено двойно увеличение на учителските заплати, тъй като бюджетът позволява това да се случи. "Най-важното, ако погледнем и нашите възрожденци, се оказва образованието", обясни той.

Борисов коментира и президентските избори. Той сподели, че не знае от кого е изгубил. Вотът не бил спечелен от БСП." Това ми е един от проблемите – не знам от кой ги загубихме. Още не се знае кой предложи Радев", призна той.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС иска трудови войски за мъже без основно образование.
219
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички партийни ръководители искат да са в парламента- добре платена държавна служба,но само в опозиция! Никой не иска да е в "локомотива на влака", вече навлизащ в неизвестността на "евротунела"!Челният сблъсък със САЩ,Китай и Русия- поотделно и заедно-е неизбежен:взелите заеми ще ги връщат,а подписалите договорите -чрез нови международни и национални трибунали- ще бъдат разпределени- кой в Гуантанамо,кой в Сибир,кой в гьола в Белене..." Дошло е време тарикатите да носят вода на баламите!
218
2
 
19
 
! Отговори
333 преди 7 години
Ако беше умен щеше да знаеш от кого си изгубил. Ако беше наистина това което казваш щеше да знаеш какво да правиш а какво не. Единственото което точно и вярно знаеш е, че временно си там където си и след време няма да си.
217
2
 
27
 
! Отговори
Цион преди 7 години
Тоя ще ни довърши окончателно и ще ни изсели до крак.
216
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стар и объркан човек, никога не помни какво е лъгал вчера, та да не се излага днес.
215
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои много старателно са ни създавали през годините образа на лошите завоеватели из цяла Европа. Фактът, че голяма част от историята е била изменена, за това кой ни е нападал и как сме смалили толкова преди да бъдем поробени, показва че не сме били с никак лоши намерения за света. Още тогава сме били нападани и от юг от т, но неуспешно..
214
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Относно това, ако от Тц. тръгнат да вършат простотии. Разберете, че ние сме силните, които да си отстояваме правата. Започнеш ли да се страхуваш от тях, наистина те завземат и поробват, но в момента, в който спреш, изведнъж са непосилни да ти сторят нищо. Вие от Т,ция внимавайте българите да не си потърсят правата! Да се краде, това ли било.., и така ако бъде, пак сме по-силни от вас, тая бройка не ни вълнува особено.Много по-силни!
213
18
 
6
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 7 години
Българино, отваряй си добре очите и ушите. Вкарате ли още веднъж ЧЕРВЕНИЯТ вълк в кошарата, пак ще се чудите,от къде *** гладните. Като казвам БЪЛГАРИН ,изключвам червената ***,които във всеки един момент са готови да свалят ***, и да отворят задни бузки на руснаците.
212
3
 
10
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Омръзна ми да се повтарям политическата обстановка в България е като в СССР преди 100г.Болшевики-ГЕРБ,Меншевики-БСП.Демек всички са от едно люпуло мутирло ГМО на БКП.
211
3
 
9
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
КАКТО ВЪРВИ ББ ЩЕ ВЗЕМА НЕ САМО МИТРАНТИ ОТ ЕРДОГАН,НО И ТУРСКА ГАЗ,ТУРСКИ ТОК,ТУРСКИ СТОКИ ВСЯКАКВИ,ЩОТО НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВО ПРОИЗВОДСТВО,НЕ ЗНАМ ЩО СЕ ХВАЛИ,А ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ ЮЖЕН ПОТОК,НЕФТОПРОВОД,ТОК БЕЛЕНЕ,КАКВО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ,НЯМА ОКОЛО НЕГО УМНИ ХОРА,5О ПРОЦЕНТА ПЕНСИИ,ТРИТЕ ПРОЕКТА И СЕ НА ВЛАСТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕРДОГАН,ГЛЕДАЙ ОТ НЕГО КАК СИ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВАТА,ГЛЕДАЙ ТРЪМП,ББ ГЛЕДА ЕС,ГЛЕДАЙ ГО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН,ПО ПЪТЯ НА ЦАРЯ,ДОЛУ ИЛИ НЯКЪДЕ В ЕС.,
210
10
 
7
 
! Отговори
ЕРДОГАН И БОКО преди 7 години
...СА ГАРАНЦИЯ ЗА БЪЛГАРСКАТА ЗАЩИТА НА ГРАНИЦАТА ОТ МИГРАНТИТЕ!!!ДЪРТОФЕЛИЯ НИНОВА -МОЖЕ ДА , ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА САМО СЪС ЗАД.НИ.К!
209
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да се чудиш и да не се чудиш бита карта си пожар! Ако беше тарикат мъж щеше да се държиш ЗА пенсионерите. Знаеш ли колко милиона са? 2 300 000 а кажими колко процента са това ако всички гласуват за теб? Да обаче ти си "умен" банкянски селянжър на който сивото вещество и гЪнките в мозъчната *** са ти отзад под кръста. Да беше взел мангизи от олигарсите и да беше вдигнал пенсиите с поне 20 % знаешли че щеше да имаш пълно мнозинство в парламента и нямаше да се чудиш кой и какво.
208
4
 
35
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
КАК МОЖЕ СЛЕД КАТО НИЩО НЕ НАПРАВИ В НАЦИОНАЛЕН МАЩАБ,СПРЯ ВСИЧКИ ПРОЕКТИ ОТ КОИТО ЩЕШЕ ДА ИМА ПРИНОС КЪМ НАЦИОНАЛНАТА ИКОНОМИКА И РАБОТА ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ,ИМА НАХАЛСТВОТО ДА ИЗЛИЗА ЧЕСТО И ДА ПРИКАЗВА НЕБИВАЛИЦИ,НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С БЕДНИЯ И СТРАДАЩ НАРОД,СЯКАШ ТОЗИ НАРОД НЕ Е ПОД НЕГО,ПОНЕ ДА СИ ПЛАТИ ИЗБОРИТЕ ,ПО НЕГОВА ВИНА.КОЛКО ГАФА ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ БАЙ ТОШО ЗА 40 ГОДИНИ НЕ СЪМ ЧУЛ НИЩО В ТАЗИ ВРЪЗКА.ТО НЕ БЕШЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ,ТАНО, И РЕД ДРУГИ ,КОИТО НЕ СМЕ ЧУЛИ ,УЖАС,КАКВО НИ СПОЛЕТЯ,ИГОНАЦЦ
207
0
 
8
 
! Отговори
S преди 7 години
САЩ и някои европейски държави, колко ви е всъщност населението вече?И сега не да привнасяте ***, за да прикриете истината, не в населението, а в потенциалът е проблемът!Колко още трябва да умрат? Има огромни групи от ***, които убиват без или почти без да има пари в това, често членуващи в разни тайни сатанински секти. Като добавим загубата на потенциал, притежаван някога от жертвите, всичко е на минус.
206
1
 
34
 
! Отговори
Голем праз преди 7 години
Мнението на господин Никой е без значение.
205
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма лапаница пада от мигрантите. Иначе да ги бяха спряли отдавна!
204
3
 
41
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Гнила ябълка се оказа това момче Бойко! От Бай Тошево по-добро немаше! Сегашните не мога да ги разбера!
203
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен246Аз съм истински Българин и не съм с крадците на съвременна България. Както и с всичките БКП-та.Т.е. не съм с гавазите на властимащите досега. И с мераклиите-техни клонинги. Корумпета.
202
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne sa malko. Пропускате ги транзит срещу парите им.Хем богатеете, хем не се трудите да ги връщате.
201
1
 
29
 
! Отговори
:D преди 7 години
Като гледам как се е зашил Бойко, това напълно обяснява знанията му относно броя на дюнерджийниците в България.