Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!

Едно мъчи лидера на ГЕРБ – не знае от кого загубил на вота, кой издигнал Радев
Обновена: 5 фев 2017 18:11 | 5 фев 2017 14:45,
330
Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!
Снимка: БТА

Проблемът с мигрантите е решен изцяло. В България има най-малко мигранти от целия Европейски съюз.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Пловдив, за да представи управленската програма на партията пред местната структура в града.

"Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моят другар, има 30 000. При нас армията, полицията – 320 млн.", посочи Борисов, цитиран от "Фокус". "Дойдох, победих и в Братислава беше ключовото заседание", допълни бившият премиер.

По думите му вече и Европа е узряла, че само през КПП-та има право да влиза чужденец.

"Винаги съм казвал, че с патриотите работихме съвместно и заедно и тяхната подкрепа действително вършеше работа", коментира Борисов. По думите му там, където са сгрешили, ГЕРБ си поема отговорността.

Борисов коментира и критиките към работата на правителството му. "Целево се бие по ГЕРБ, за да се осигури максимално медийната подкрепа. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан тоя блок и какъв е сега", посочи той.

"След изборите, ще си говорим пак", заяви Борисов.

"Сега Нинова ще ни прави ревизия.Каква беше АМ "Тракия" и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях?", попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ потвърди, че в управленската програма на партията е заложено двойно увеличение на учителските заплати, тъй като бюджетът позволява това да се случи. "Най-важното, ако погледнем и нашите възрожденци, се оказва образованието", обясни той.

Борисов коментира и президентските избори. Той сподели, че не знае от кого е изгубил. Вотът не бил спечелен от БСП." Това ми е един от проблемите – не знам от кой ги загубихме. Още не се знае кой предложи Радев", призна той.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП да си направят една статуя на Бай Тошо в централата и всяка сутрин като минават покрай него да му целуват дедовия, благодарение на него ги избират хората, милиардери станаха от глупоста на народа
179
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак Той дава, Той подарява ... 'ба си тъпанара!!! Тази държава си я има за бащиния, селянинът от Банкя. Така патронът му Тошо Тиквата даваше ... даваше луканка за Нова година и за 1ви май, По Нова година "даваше" и по някой и друг банан, ако на човек му се чакаше един час на опашка и ... ако стигнеха до него. Аз такива Тиквеници, които "дават" от моите и от вашите пари, не мога да ги трая ... и ми се повръща от тях!
178
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като го гледам се чудя как е възможно тоя да ни баламосва вече толкова години. Къде са 4-те млрда от КТБ?Къде са 3-те млрда излишък през октомври 16-та г. Нагъл лъжец!
177
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изказванията на Борисов са обида за всеки нормален българин !
176
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стойте си там при високите рейтиги,копайте с багерите и вадете трупове (цитирам Б.Б пред германсият парламент),раздавайте милиарди,лъжете и прикривайте истината,прикривайте престъпници (Ц.Ц и ББ от тефтeрчето). Пътят на герб е успореден на партията майка-НДСВ, ще свършите там където ви е мястото. Сбирщина сте от псведо демократи и псевдо антикомунисти.
175
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днеска пак се е пенявил в Пловдив колко са лоши другите и колко добри са те.Нищо,че Тотев в корупционни сделки за милиони.За тях това е нищо.Те боравят с милиарди.Последни отчаяни опити да задържи и малкото симпатизанти,които им останаха.
174
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако не бяхте платили 4 милиарда за КТБ, без да ни обясните защо, сигурно щеше да има пари и за много други екстри. И ако се крадеше по-малко в тази страна, нямаше да има хора, които умират от глад и от студ, което зачести напоследък и не отговаря на нивото на една страна, член на ЕС. Борисов да престане да се прави на селски тарикат и да се отнася с повече уважение към питащите го, защото те питат от името на всички ни.
173
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко, като си десен, защо се държиш като нова версия на Бай Тошо!? Недоносче на балканския политическия инженеринг!!!
172
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цитат от статията по-горе - ""Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моят другар, има 30 000. При нас армията, полицията 320 млн." Уважаеми "***", помислете малко какво сте написали. Ако Б.Б. го е казал това? Какво има другарят Орбан? Долари, левове, клечки за зъби, бойковци, ***? Какво иска да кажете? То бива неграмотност...
171
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там където е нов пътя нама абсолютно никакъв проблем, има там където са кърпежите има проблем ББ да не е бог, ако и другите бяха като него а не се занимаваха с крадене сега щяхме да сме в космоса
170
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самохвалко,защо инфраструктурата е в такова плачевно състояние?Я извикай свинетка да даде обяснения,а не само да се хвалите.Ние всички виждаме качеството на това,което строите.Вие строите за да крадете.Построеното от вас се руши месеци след това.Лошото е,че никой не ви търси отговорност и не ви пита защо пилеете нахалост парите ни.
169
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв ще да е той направи най-много за тая държава никой друг, другите се занимаваха с крадене
168
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой гербав *** е забравил че голямата куха тиква беше личен слуга на Тато , а и още не си е върнал партийния билет.Сигурно очаква да се върне комунизма ,банкянския хитрец.
167
0
 
6
 
! Отговори
Смърди та вони преди 7 години
Какво си мечтаете за затвор?! Няма шанс. Американскотото посолство решава тук, а медии те в лицето на протестъри и соросди ви информират и казват какво да мислите. Деца на опадачни Бъчкви се бонтуват до тогава до когата майка им не заеме мечтания пост. Абе общо взето така си живееме.
166
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** от БСП народа ще реши не ти ***
165
1
 
22
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
Колко трябва да си нагъл ,че два пъти да те изхвърлят през прозореца , и пак да се натискаш?Е такова животно нема.
164
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не искаме БСП никога повече тея крадци истински
163
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бокоооо,не ти искаме нито меда,нито жилото.Омитай се вече.
162
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Проблемът с мигрантите у нас решен."Да отиде да види района около Лъвов мост. (Не случайно му викат "малкия Бейрут")Пък после да говори. Че нещо се изказва неподготвен. Или може за него да е уреден щото се движи с охрана. Скоро може както в Германия да раздават аларми на жените против изнасилвания.
161
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ви беше министър председател а вие сте просто едни смръдливи ***