Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една

Стефан Данаилов подготвя Нинова с думи на Конфуций
Обновена: 5 фев 2017 17:13 | 5 фев 2017 17:10, Красимир Ангелов
199
Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една
Снимка: Пресцентър БСП

"Този Конгрес на БСП е исторически. От него тръгваме към победа на парламентарните избори", заяви при закриването на заседанието на 49-тия Конгрес на БСП зам.-председателят на партията Стефан Данаилов.

Още по темата
В своята реч той изрази благодарност за решенията на социалистите по време на конгреса, които по думите му са доказали, че БСП може да се промени. "Близо 4 месеца говорим за промяна, за това говорихме и по време на президентската кампания. Това, което доказахте вчера и днес, ме кара да бъда убеден, че именно това заседание на 49-тия конгрес е историческо", заяви Данаилов и продължи:

"Моите вълнения са огромни, защото една победа, която преживяхме, ни кара да очакваме още една победа. Тази победа може да се случи единствено и само благодарение на всички нас, на всички социалисти и привърженици, които ще повярват в това, което ние споделяме", допълни още зам.-председателят на БСП.

По думите му БСП има платформа, която конкретно отговаря на реалността и е обоснована с финансово покритие. "Това ми дава спокойствието да мога да застана пред хората и да им кажа, че може да постигнем това, което им обещаваме“, заяви Данаилов.
 
Знаменитият актьор се обърна и към ръководителя на партията Корнелия Нинова, като й препоръча да продължи да внимава с обкръжението си. Той се обърна към Корнелия Нинова с думите на Конфуций „За тези, които говорят зад гърба ти  това е знак, че ти си пред тях“.

"Имам честта да закрия днешното заседание на 49-тия Конгрес на БСП и да открия предизборната кампания на БСП за спечелване на парламентарните избори", заключи Стефан Данаилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за изборите Путин готви кибер атака, затова са толкова курназ ***.
85
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 103 - интересно, че никой не коментира правописа на Рейгън или Шварценегер?
84
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майор Деянов,ако накрая беше изтърсилпо инерция и слава на КПСС неговитенабори още щяха да куфеят от кеф.
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мнениеВъв Франция, не в Германия. Веждито беше в Германия.
82
0
 
5
 
! Отговори
Е това е прекалено преди 7 години
до 100 - е тук се изхвърли- Ст. Данаилов е играл - в Сръбско-българско-хърватския "Св. Георги убивя Змея", в Италианско-иснаско-българско-френския "Чифликът на чучилигите"Във Френско- Канадския "Версенжеторикс" /"Друид" в ИТалиано -българския сериал"По съвест" - над 10 сезона в една от главните роли, в италианския "Алеф", в италиянския "смъртта на едно порядъчно момиче", в италианския "Краят на века" в Бъгаро - германския, "след края на света" и много други чуждестранни филми
81
4
 
15
 
! Отговори
питащия преди 7 години
а на г-жа лъжа решетникова сина чий го дири в щатите.нали в рашънско е по добре.да беше отишъл там.кеф ти борш кеф ти квас
80
4
 
15
 
! Отговори
AZ преди 7 години
Збогом, Збогом, Ламбо! Гладна кокошка просо сънува.
79
7
 
5
 
! Отговори
до 80 преди 7 години
да, знаем ги умните красивите, те са тези които подливат вода на Тръмп е не признават изборните резултати на АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ! ВСичките - в затвора!
78
7
 
14
 
! Отговори
мнение преди 7 години
За Стефан Данаилов извън България са чували само лекарите в Германия, които го лекуваха. А филмите по които се прехласва застаряващата част от населението се броят на пръстите на едната ръка.
77
9
 
5
 
! Отговори
до 86 преди 7 години
а Рейгън какво правеше като политик? нали е бил артист? а Шварценегер какво правеше като Губернатор? Хайде стига! ИМЕННО БОЙКО доказа, че всяко магаре може да стане министър или президент! той премахна всякакви стандарти в тази държава, нали взе 27 годишната Калина ИЛева за зам-министър и магистралната принцеса Ама Мария Борисова - за министър.
76
3
 
12
 
! Отговори
Джони Деп преди 7 години
До Анонимен-----------------добиха с Руско гражданство. Жерар Депардийо и-----------------Ами Ламбо що не последва техния светъл пример ами се мъчи в Гейропата? Депардийо като изтрезня избяга чак в Белгия. Знаеш ли?
75
2
 
13
 
! Отговори
урааа преди 7 години
До sistem error БСП дай му една мотика осми номер и да строи комунизма
74
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги с Русия...един среден за пишман патриотите .Те не са патриоти - Те са париоти.Бялата Златка,и македонеца от Русе
73
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 46Я сега ти като си толкова начетен,кажи колко изтеглиха или пак повтаряш опорните точки на Госпожа Лъжа.
72
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин подпида указ с който даде руско гражданство и на Силвестър Сталоун- Памела АНдесън каза, че мноог й харесва живота в Русия й че тя има има руска жилка. Стивън Сегал получава пенсия от 5000 рубли., защото е над 64 години, има регистрация в Русия и е с принос за изкуството.
71
4
 
32
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Срещнеш ли гладен комунист, дай му храна. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол комунист, дай му дрехи и обевки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще ходаят гладни, жадни, голи и боси. Освен комунистите , разбира се!
70
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички големи артисте се сдобиха с Руско гражданство. Жерар Депардийо и Стивън Сегал живеят в Русия, Памела Андесрън има вече руско граданство, американският боксьор Рой Джоунс - мадши е с руско гражданство и има къща в Русия. Американският политолог Пол Крейг Робрътсън получи руско гражданство
69
2
 
17
 
! Отговори
кирка и лопата преди 7 години
До Комунист ами с магарешки каручки по калдаръмени пътища работна ръка не се създава бре червен загубиняк
68
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Комунист..................българите магистрали не ядът!.........................АЕЦ и голи обещания също не ядат другарю! БСП н Сибир!
67
22
 
6
 
! Отговори
Комунист преди 7 години
Господа, българите магистрали не ядът! А и то едни магистрали... ужас! БСП - победа!